- 22 Mart 2017
- 245
- 65
- 13
- Konu Sahibi Minik ellerim
-
Bilenler böyle olanlar?
Hastanenin değer başlangıcıBilenler böyle olanlar?
hamilesin canım. tebrik ederim..Afedersinz yeni konu acmayi bilmiyorm. reglime 2 gun var kan tahlili yaptrdim 85.18 cikti. Ilk olucak olursa birde klomen kullanmstim bu ay varmi sizce?
Ya gercekten mi cok tesekkur ederim aglamak istyorm.hamilesin canım. tebrik ederim..
tahmin edebiliyorum canım :) neyse tekrar tebrikler. sağ salim kucağına alırsın umarım :)Ya gercekten mi cok tesekkur ederim aglamak istyorm.
Cok teskkur ederim darsi isteynleretahmin edebiliyorum canım :) neyse tekrar tebrikler. sağ salim kucağına alırsın umarım :)
Kimyasal da bi daha ki kan verdiğinde değer düşük çıkarsa kimyasal oluyo demektir daha sonra da kanaman başlar ama inşallah kimyasal değildir hayırlı olsun bebegin. Sen iki gün sonra tekrar kan tahlili ver yükselmiş mi ona bak iki kati yükselmesi gerekiyoKimyasal falan oluyoya nasil oluyo nasil anlasilir
Yumurtlamadan sonraki 12.gunum sizce degerim dusuk mu?Kimyasal da bi daha ki kan verdiğinde değer düşük çıkarsa kimyasal oluyo demektir daha sonra da kanaman başlar ama inşallah kimyasal değildir hayırlı olsun bebegin. Sen iki gün sonra tekrar kan tahlili ver yükselmiş mi ona bak iki kati yükselmesi gerekiyo
Bence gayet iyi adet gününde geçmedi o zaman erken öğrenmişsinYumurtlamadan sonraki 12.gunum sizce degerim dusuk mu?
Değer çok iyi allah kucağına almayı nasip etsin :)Afedersinz yeni konu acmayi bilmiyorm. reglime 2 gun var kan tahlili yaptrdim 85.18 cikti. Ilk olucak olursa birde klomen kullanmstim bu ay varmi sizce?
Evet biraz oyle oldu insallah daim olur 1 yildan sonra inanmak zor geliyo. :)Bence gayet iyi adet gününde geçmedi o zaman erken öğrenmişsin
Genelde sağlık ocağında yapılan test sonucu negatif ise böyle çıkıyor.Bilenler böyle olanlar?
Canim banada 1 yıl oldu bekliyorum hâlâ. Sen maşallah ne güzel ilk klomenle hamile kalmişsin ben 2 ay kullandım olmadi malesefEvet biraz oyle oldu insallah daim olur 1 yildan sonra inanmak zor geliyo. :)
0Canim banada 1 yıl oldu bekliyorum hâlâ. Sen maşallah ne güzel ilk klomenle hamile kalmişsin ben 2 ay kullandım olmadi malesef
Değildir inşallah içini ferah tut 2 günde bir kan testi yaptır düzenli artış varsa sıkıntı yok demektir0
Dis gelbelik veya kimyasal olmasindan endise ediyorum. Oyuzden kesin hamileyim diyemiyorm.insallah sennde olur saglikli olsunda zamani onrmli degl bunu yeni anladim
10'dan düşük olan değerin negatif olduğunu biliyorum.Merhabalar yeni üyeyim bthcg em 2 çıktı sonradan yükselme olur mu olanlar yazabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?