Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bazen yumurta için kullanılan ilaç ve iğneler beta artışına sebep oluyor. Belirsiz bi durum. Erken davranmışınız hayırlı haberleriniz olsunBthcg 1.20 çıktı olma ihtimali var mı. Aşılamanın 12.günü..başka bir doktor erken yapmışsın bir hafta daha bekle dedi. Böyle olan var mı
Aminn inşAllah hepimiz için. Peki ne kadar zaman bekliyim. Kesin sonuç içinBazen yumurta için kullanılan ilaç ve iğneler beta artışına sebep oluyor. Belirsiz bi durum. Erken davranmışınız hayırlı haberleriniz olsun![]()
Adet olmanız gereken tarihten bi kaç gün sonra idrar testlerinde pozitif çıkıyor. Kan testine pozitif testi gördükten sonra giderseniz daha iyi olurAminn inşAllah hepimiz için. Peki ne kadar zaman bekliyim. Kesin sonuç için
Tamam çok teşekkür ederimAdet olmanız gereken tarihten bi kaç gün sonra idrar testlerinde pozitif çıkıyor. Kan testine pozitif testi gördükten sonra giderseniz daha iyi olur
Canım 5 ve üzeri pozitif oluyor ama doktorun bekle dediyse bekle sen yinede hakkında hayırlısı olsunBthcg 1.20 çıktı olma ihtimali var mı. Aşılamanın 12.günü..başka bir doktor erken yapmışsın bir hafta daha bekle dedi. Böyle olan var mı
Sonradan olma ihtimali var mı sizceCanım 5 ve üzeri pozitif oluyor ama doktorun bekle dediyse bekle sen yinede hakkında hayırlısı olsun
Bilmiyorum canım yanlış yönlendirmek istemem hassas bi konu çünki ama bekle bence inşallah vardır ve yükselir değerinSonradan olma ihtimali var mı sizce
Bende üç defa çatlatma iğnesi yaptım bu ilk aşılama denemem. Evde test yapınca çok silik çizgi çıktı ben umutlandım kanda kesin vardır dedim.. Bugün adet günüm daha olmadım bi kaç gün sonra yine denerim adet olmasam. Güzel dileklerin için çok sağ olBilmiyorum canım yanlış yönlendirmek istemem hassas bi konu çünki ama bekle bence inşallah vardır ve yükselir değerinben de bu ay tedavi gördüm yumurta çatlatma tedavisiydi benimkide yinede doktorum 14. Güne kadar test yapma dedi mesela bana çıkmazmış ondan öncesinde 3 gün sonra tekrar yap istersen canım
Kan testi oldunuz muBende üç defa çatlatma iğnesi yaptım bu ilk aşılama denemem. Evde test yapınca çok silik çizgi çıktı ben umutlandım kanda kesin vardır dedim.. Bugün adet günüm daha olmadım bi kaç gün sonra yine denerim adet olmasam. Güzel dileklerin için çok sağ ol![]()
Evet adet oldumBence bundan sonra yükselme ihtimali düşük.![]()
Ben de sekizinci sabahı yapmıştım 1.44 çıktı sizin sonucunu ne oldu acabaBthcg 1.20 çıktı olma ihtimali var mı. Aşılamanın 12.günü..başka bir doktor erken yapmışsın bir hafta daha bekle dedi. Böyle olan var mı
Benim tutmadı üç dört gün sonra adet oldum. Sizin hakkınızda da hayırlı olsun inşAllah Rabbim nasip etsinBen de sekizinci sabahı yapmıştım 1.44 çıktı sizin sonucunu ne oldu acaba
Amin inşallah hepimiz için hayırlısı olsun Rabbim sesimize cevap olsun inşallah...bu sefer dualarımız sevinç gözyaşları ile şükür duası olsun inşallahBenim tutmadı üç dört gün sonra adet oldum. Sizin hakkınızda da hayırlı olsun inşAllah Rabbim nasip etsin
Amiinnn inşAllahAmin inşallah hepimiz için hayırlısı olsun Rabbim sesimize cevap olsun inşallah...bu sefer dualarımız sevinç gözyaşları ile şükür duası olsun inşallah![]()