- 15 Nisan 2023
- 823
- 480
- 33
- Konu Sahibi merveogrtmnn
Kızlar merhaba bugün dayanamadım kan verdim ve bthcg değerim 10 çıktı adete 2 gün kaldı böyle olan var mı ? 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bazen 5 in üzeri gebelik sayiliyor ..o yüzden iki gün sonra tekrar yapın . önemli olan artış olması ..Kızlar merhaba bugün dayanamadım kan verdim ve bthcg değerim 10 çıktı adete 2 gün kaldı böyle olan var mı ?![]()
Benimde adetime 3 gün var dün kanda 14 çıktı düşük çıktı değerim diye çok strese girdim. sizde mi yarın kan vereceksinizKızlar merhaba bugün dayanamadım kan verdim ve bthcg değerim 10 çıktı adete 2 gün kaldı böyle olan var mı ?![]()
Evet canım yarın kan vereceğim kimyasal diye düşünüyorumBenimde adetime 3 gün var dün kanda 14 çıktı düşük çıktı değerim diye çok strese girdim. sizde mi yarın kan vereceksiniz
Benim 16 çıkmıştı suan hamileyim üstelik benim 22 gün gecikme olmasına rağmenEvet canım yarın kan vereceğim kimyasal diye düşünüyorum![]()
Yaa inşallah benimde öyle olur ama kahverengi sulu bir leke geldi inşallah düşük başlamazBenim 16 çıkmıştı suan hamileyim üstelik benim 22 gün gecikme olmasına rağmen
Stres yapmayın sabırlı olun hersey yoluna girer İnşallah hakkınız da hayırlısı olsunYaa inşallah benimde öyle olur ama kahverengi sulu bir leke geldi inşallah düşük başlamaz
Sizin geç döllenme mi oldu acaba?Benim 16 çıkmıştı suan hamileyim üstelik benim 22 gün gecikme olmasına rağmen
Yerleşme kanaması olabilir mi acaba. İnşallah değerimiz yükselirYaa inşallah benimde öyle olur ama kahverengi sulu bir leke geldi inşallah düşük başlamaz
Sizin geç döllenme mi oldu acaba?
Merhaba canım kan verdin mi tekrar ben 20 dakikaya alacağım sonucu bekliyorumYerleşme kanaması olabilir mi acaba. İnşallah değerimiz yükselir![]()
Merhaba tabiki var benim ilk gebeliğim hiç unutmuyorum adete beş gün kala kan vermiştim 15 çıkmıştı.Kızlar merhaba bugün dayanamadım kan verdim ve bthcg değerim 10 çıktı adete 2 gün kaldı böyle olan var mı ?![]()
Benim sildikçe gelen kahverengi lekem oldu dünden beri adetim sökülecek sandım ama durdu o lekeMerhaba tabiki var benim ilk gebeliğim hiç unutmuyorum adete beş gün kala kan vermiştim 15 çıkmıştı.
Gönlünü ferah tut iki güne artış varsa yolundadır insBenim sildikçe gelen kahverengi lekem oldu dünden beri adetim sökülecek sandım ama durdu o leke
İnşallah sonuç bekliyorum şu anGönlünü ferah tut iki güne artış varsa yolundadır ins
Aynı lekelenme bende de bugün oldu ilk başta peceteye baya geldi şimdi ped koydm birşey yok sonucun çıktı mı ?İnşallah sonuç bekliyorum şu an
58 canımAynı lekelenme bende de bugün oldu ilk başta peceteye baya geldi şimdi ped koydm birşey yok sonucun çıktı mı ?
Ama yinede riskli dedi doktor bekleyeceğiz dedi bakalım hayırlısı sen kan verdin mi ?Hayırlı olsun güzel artmis![]()
Benim 21 çıktı canım senin riskliyse benim daha sıkıntı o zaman 1 hafta sonra gel dedi. kimyasal mı dedim bir şey diyemem şuan erken öğrenmişsin dediAma yinede riskli dedi doktor bekleyeceğiz dedi bakalım hayırlısı sen kan verdin mi ?