Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaslar dun yaptigim idrar testleri sonucunda bgn kanda baktirdim.158.25 cikti bana dusuk geldi sizlerin nasildi. Bu arada regl tarihim gecmemisti. Yrn regl gunum.
Amin insallah canim. Ya cok garip bi hismis korku ve sevinc karisik bilemedim. Yrn regl gunum ya gelecekmis gibi ayni yrni bi atlatsam tam anlamiyla inanacagim ama :)
Arkadaslar dun yaptigim idrar testleri sonucunda bgn kanda baktirdim.158.25 cikti bana dusuk geldi sizlerin nasildi. Bu arada regl tarihim gecmemisti. Yrn regl gunum.
Olur olur bende de vardı, ağrım oldukça korkup wc ye gidiyordum kontrol etmeye. Kimisi bebek yerleştiği için oluyor diyor kimisi de rahim genişlemeye başladığı için diyor, tam nedenini ben de bilmiyorum.