Bthcg 20 cıkti idrar testi negatif

Cnsh

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2023
15
2
1
35
Merhabalar, ben sadece bir hisle adetime 15 gün varken test yaptım hafif silik pembe çıktı bunun üzerine kan testi verdim bthcg20 çıktı gününe bar daha bekle dedi ebe ben de bekledim.aralarda test yaptım üç dört gün sonra daha pembe çıktı şimdi bugün bir daha test yaptım evde negatif adetime beş gün kaldı adet olacakmışım gibi ağrılarım var sizce nedir

Adete 15 gün gün varken beta 20 çıktıysa acaba önceki aydan kimyasal gebelik mi yaşamıştınız ki? O geldi aklıma. döllenmeden 12 gün sonra kan da belli oluyor çünkü gebelik, sizin döngünüz kaç gün?

Merhabalar, ben sadece bir hisle adetime 15 gün varken test yaptım hafif silik pembe çıktı bunun üzerine kan testi verdim bthcg20 çıktı gününe bar daha bekle dedi ebe ben de bekledim.aralarda test yaptım üç dört gün sonra daha pembe çıktı şimdi bugün bir daha test yaptım evde negatif adetime beş gün kaldı adet olacakmışım gibi ağrılarım var sizce nedir
Kimyasal gebelik olabilir

Döngünün 25 en geç 28 günde bir

adetin bittiği gün yumurtlamış olup hamile kalsanız (28 gün olduğunu var sayarsak) 13. gün beta 20 çıkmışsa şuan testin kıpkırmızı pozitif olması gerekirdi. Sanırım geçen ay kimyasal gebelik yaşamışsınız :/

Ben de böyle düşünüyorum şimdi kan testi vermeye gideceğim teşekkür ederim cevabınız için

Back
X