Bthcg az yukselmesi

merhaba arkadaşlar. 5 senedir bizde uğraşıyoruz. 1 aşılamam başarızı oldu. sonra tüp bebek tedavisi oldum. 30 nisanda 2 embriyo transfer edildi. 14 mayısta kan testi yaptırdım betahcg 27,94 çıktı. 2 gün sonra tekrarlamamı istedi doktorum. 16 sında yaptırdım başka bir hastanede 26,90 çıktı bu seferde. tutunamamış dedi. ilaçları bırakmamı söylediler. ama ben bırakmadım 18 inde bidaha baktırıcam. bi umut varmıdır diye. dün sonucu alınca çok üzüldüm ağladım. çok az nokta gibi kahve leke geldı kesildi. sizce umut varmıdır
merhaba canim iki tane embriyo transferinde bazen birinin dusup digerinin tutundugu için deger de artma Azalma olabilir deniliyor ama bu cok cok dusuk bir ihtimal. Malesef genelde azalmadan sonra artis tekrar olmuyor. Ama tabi ki her zaman bir umut vardir dilerim guzel bir sonuc alirsin 🙏

merhaba canim iki tane embriyo transferinde bazen birinin dusup digerinin tutundugu için deger de artma Azalma olabilir deniliyor ama bu cok cok dusuk bir ihtimal. Malesef genelde azalmadan sonra artis tekrar olmuyor. Ama tabi ki her zaman bir umut vardir dilerim guzel bir sonuc alirsin 🙏

Merhaba; güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. Allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin. seninde güzel haberlerini alırız inşallah

senin değerlerin kacti canim hatirliyor musun ?
İlk öğrendiğim gün 350 falan çıkmıştı ama sonradan 50 100 falan ancak arttı kalp atışı duyulana kadar 2 günde bi sürekli kan verdim ama artış çok az oluyodu iki katına çıkmıyodu yani ama normal gebelik çıktı çok şükür inşallah senin de öyle olur şu an durumun nasıl?

5.gün transferi 7.gün kan 0.100 çıktı tutmadı sanırım :KK43: başına gelen var mı
2 gündür bunları araştırmaktan bende kafayı yedim. ama 5 in üstü gebelik oluyor.yinede Allahtan ümit kesilmez. neler okuyoruz. siz 12. gün yine tekrar edin bence testinizi emin olun.

İlk öğrendiğim gün 350 falan çıkmıştı ama sonradan 50 100 falan ancak arttı kalp atışı duyulana kadar 2 günde bi sürekli kan verdim ama artış çok az oluyodu iki katına çıkmıyodu yani ama normal gebelik çıktı çok şükür inşallah senin de öyle olur şu an durumun nasıl?
benim bugun degerim dusmeye basladi canim :( doktorlar kimyasal olduguna emin

26 yasindayim canim 2.denemem
Üzülme sakın Allah nasip edecekse ne olursa olsun önüne gecemiyo hiç bişey. Benim hiç bi sorun çıkmamasına rağmen olmuyodu umudum tükenmişti artık ama vakti varmış belli ki içini ferah tut 🙏

Üzülme sakın Allah nasip edecekse ne olursa olsun önüne gecemiyo hiç bişey. Benim hiç bi sorun çıkmamasına rağmen olmuyodu umudum tükenmişti artık ama vakti varmış belli ki içini ferah tut 🙏
benim de oyle canim gittiğim her doktor ne bende ne esim de sorun bulabildi. Bu yuzden tüp bebek yapmak bile istemediler ama olmuyor. Dogru zaman degil demek ki diyorum. Senin kacinci denemede oldu ?

benim de oyle canim gittiğim her doktor ne bende ne esim de sorun bulabildi. Bu yuzden tüp bebek yapmak bile istemediler ama olmuyor. Dogru zaman degil demek ki diyorum. Senin kacinci denemede oldu ?
Ben tüp bebek yaptırmadım canım tedavi olcam diye gittim klomen verdi doktor iğneye bile gerek kalmadı çok şükür. Tutacağını düşünmüyodum ama ilk aydan tuttu 🤲

Merhaba arkadaşlar, dün yazmıştım beta hcg değerimler ilgili. Ben bugün yine kan testi yaptırdım 37.06 çıktı. Az bi yükselme olmuş. Ayın 14 ünde 27.90 , 16 sında 26.90, 18inde 37.06 çıktı. Doktorum bırak ilaçları demişti 16 sındaki sonuca göre ben bırakmamıştım. Şimdi bırakmaya korkuyorum. Tutunmaya çalışıyor olabilir mi yükselirmi daha acaba. 16 sında yaptırdığım tahlil farklı hastane. Farklı yerde yaptırınca değerlerde değişebiliyormuş. Ne düşüncemi bilemiyorum artık. Kimyasal mı acaba.

Arkadaşlar biliyorsunuz biraz p çok şükür dün test yaptırdık ve 106.6 çıktı fakat 2 gün sonra tekrar yaptıracağız Dr artışın 112 olması gerekiyordu riskin devam ediyor dış ge
Merhaba arkadaşlar 2 gün önce adet günümün 1 gün geçmesiyle birlikte evde idrar testi yaptım pozitif cikti. Hemen Dr gittim Dr yumurtalıklarıma baktı bebek şuan görünmez çok küçüktür ama olsun dedi. Ve sağ yumurtaligimda kist olduğunu ağrı yapabileceğini söyledi. Kanda btchg 49 çıktı sevindik hemen progestan ve ekoasprin yazdı.
Yalnız akşamına az sancı ve kahve rengi lekelenmem oldu. Dr mesaj attigimda progestan iğne yaptır dedi. Ondan bir gün sonra hiç bir sıkıntım yoktu akşam karın ağrım başladı ama önce kist olan tarafta onda baktım siyaha yakın bir kanama olmuş tekrar acile gittik 24 saat btchg 58 olmuş Dr düşük var diyemem yükselmiş biz tam ne olduğunu anlamak için 48 saat geçmesi lazım dedi benle aynı durumları yaşayan var mı çok korkuyorum bebeğime bir şey olacak diye lütfen yardım edin 🙏
Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun benim bebegimde sağlıklı bir şekilde doğsun inşallah

Arkadaşlar biliyorsunuz biraz problemli bir gebeliğe merhaba drmistik çok şükür dün test yaptırdık ve 106.6 çıktı fakat 2 gün sonra tekrar yaptıracağız Dr artışın 112 olması gerekiyordu riskin devam ediyor dış gebelik yada düşük olabilir dedi şükürler olsun ki 2 gündür kanamam yok rabbim sağlıkla sihatle kucaklarimizi doldursun hepimizin 🙏

Merhaba arkadaşlar, dün yazmıştım beta hcg değerimler ilgili. Ben bugün yine kan testi yaptırdım 37.06 çıktı. Az bi yükselme olmuş. Ayın 14 ünde 27.90 , 16 sında 26.90, 18inde 37.06 çıktı. Doktorum bırak ilaçları demişti 16 sındaki sonuca göre ben bırakmamıştım. Şimdi bırakmaya korkuyorum. Tutunmaya çalışıyor olabilir mi yükselirmi daha acaba. 16 sında yaptırdığım tahlil farklı hastane. Farklı yerde yaptırınca değerlerde değişebiliyormuş. Ne düşüncemi bilemiyorum artık. Kimyasal mı acaba.
merhaba canim insan bir umut ediyor seni anliyorum ama zaman farkina gore azalma biraz az. Doktor devam etme ihtimali olsaydi ilaclarini sanirim birak demezdi. Doktoruna sonuçları soylerken ilaclari kesmedigini belir bence. Ve benim tavsiyem doktoruna guvenmiyorsan ikinci bir tavsiye al mutlaka. Benim degerlerim de yavas ilerliyordu doktoe ilaclari kes dedi iki doktora daha gorundum ve hepsi kimyasal olduğu konusunda emindi. Hakkinda hayirlisi olsun insallah

merhaba canim insan bir umut ediyor seni anliyorum ama zaman farkina gore azalma biraz az. Doktor devam etme ihtimali olsaydi ilaclarini sanirim birak demezdi. Doktoruna sonuçları soylerken ilaclari kesmedigini belir bence. Ve benim tavsiyem doktoruna guvenmiyorsan ikinci bir tavsiye al mutlaka. Benim degerlerim de yavas ilerliyordu doktoe ilaclari kes dedi iki doktora daha gorundum ve hepsi kimyasal olduğu konusunda emindi. Hakkinda hayirlisi olsun insallah
Cevabın için çok teşekkür ederim. 1 2 doktordan daha fikir almayı düşünüyorum bendr. Doktorun beni tatmin etmiyor. Tutunma olabilir mi diye sorduğumda çok düşük bir ihtimal var demişti ama en başından hep olımsuz konuştu😞

Back
X