Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Orda sadece degerin 1000 den fazla oldugu yaziyor bence. Bazi labaratuvarlar oyle sonuc veriyomus burada baska konularda okumustum. Hastanede yaptirirsan daha net sonuc alirsin
Orda sadece degerin 1000 den fazla oldugu yaziyor bence. Bazi labaratuvarlar oyle sonuc veriyomus burada baska konularda okumustum. Hastanede yaptirirsan daha net sonuc alirsisagliksiz
Evet gordum aile hekimlerinde oyle olabiliyormus. Hastanede yaptirin deger kac ise net cikar. 1000 den buyuk demek ustu kapali kaliyor buyuk ama kac 1100 mu 1900 mu mesela arada fark cok.
Evet gordum aile hekimlerinde oyle olabiliyormus. Hastanede yaptirin deger kac ise net cikar. 1000 den buyuk demek ustu kapali kaliyor buyuk ama kac 1100 mu 1900 mu mesela arada fark cok.