Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hamılelıkte gunde 2 kat artıs olabılır canım.bence doktoruna agrıların ıcın bı danıs.Kızlar cuma günü bthcg 116.65 di bugün 653 olmuş ve inanılmaz derecede kasıklarımda ağrı var aklıma türlü türlü şeyler geliyor nolur yardım edin
Evet cnm bugün ölçtürdüm 1752 çıktı ağrılarım azaldı doktorumada sordum sorun olmadığını söyledi cuma günü ilk ultrason muayene miz var inş hersey yolunda olur dua edin
Inşallah bulutsel Rabbim cümlemizin kucaklarını doldursun inş :)) cumayı iple çekiyorum bi kese görünseee
Kızlar cuma günü bthcg 116.65 di bugün 653 olmuş ve inanılmaz derecede kasıklarımda ağrı var aklıma türlü türlü şeyler geliyor nolur yardım edin
merhaba,bu arada tebrikler.. bende adetime 8 gün varken baş dönmesinden dolayı doktora gittim ultrasynda oıhtılaşma gördü kan testinde de 1,20 çıktı adetinden 4 gün sonra gel tekrar dedi acaba hamilemiyim bilemiyorum ????Mrb cnm iyi bayramlar evet kese gözüktü şükür canım sancım için iğne verdi birde bende pıhtılaşma vardı sulandırıcı iğne verdi çok şükür 2 haftaya kalp atışı için gidecez dua yla canım çok sagol düşüncem için
İpekçim iyi akşamlar, hayırlı bayramlar sonuç ne oldu tatlım kesen göründü mü çok meerak ettim, inşallah hayırlısı hadiiii