bthcg bu kadar artarmı lütfen acil yardım kızlar

ipek40

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2014
15
0
1
40
Kızlar cuma günü bthcg 116.65 di bugün 653 olmuş ve inanılmaz derecede kasıklarımda ağrı var aklıma türlü türlü şeyler geliyor nolur yardım edin

kendini üzüp negatif enerjiyle aklına kötü şeyler getirme tatlım, belki ikizdir değerin bu yüzden bu kadar artmıştır. 2 gün sonra tekrar tahlil yaptırırsın...diyeceğim ama beklemek o kadar zordur ki bol bol dua et canım..dualarım seninle...

Çook Sağol cnm teşekkür ettim inş öyledir yani bilmiyorum bu ağrıların nedenini öncesinde de iki düştüğüm var ya kafam çok karışık(
Rabbim hepimizin hakkında hayırlı olanı versin inş

Kızlar cuma günü bthcg 116.65 di bugün 653 olmuş ve inanılmaz derecede kasıklarımda ağrı var aklıma türlü türlü şeyler geliyor nolur yardım edin
hamılelıkte gunde 2 kat artıs olabılır canım.bence doktoruna agrıların ıcın bı danıs.
hayırlısı

Evet cnm bugün ölçtürdüm 1752 çıktı ağrılarım azaldı doktorumada sordum sorun olmadığını söyledi cuma günü ilk ultrason muayene miz var inş hersey yolunda olur dua edin

Evet cnm bugün ölçtürdüm 1752 çıktı ağrılarım azaldı doktorumada sordum sorun olmadığını söyledi cuma günü ilk ultrason muayene miz var inş hersey yolunda olur dua edin

iyi akşamlar hayırlı olsun inşallah
ben tedaviye yeni başladım bu konulara çok hakim değilim ama başka bir topikte yeni gebe kalan bir arkadaşımızda aynı durumda doktoru bu değerin 2 günde 2 katına çıkması gerektiğini söylemiş, hesaplarsanız sanki normal çıkacak gibi. inşallah herşey çok iyi olur.

Inşallah bulutsel Rabbim cümlemizin kucaklarını doldursun inş :)) cumayı iple çekiyorum bi kese görünseee

Benimde iki düştüğüm oldu bu sefer Rabbim sağlıklıca bağışlar inş

inşallah kesede görünecek sen her zaman pozitif ol, aklına kötü şeyler getirme..dua et canım, cuma mübarek gün ve arife.. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkesin duasını kabul etsin...

Inşallah bulutsel Rabbim cümlemizin kucaklarını doldursun inş :)) cumayı iple çekiyorum bi kese görünseee

İpekçim iyi akşamlar, hayırlı bayramlar sonuç ne oldu tatlım kesen göründü mü çok meerak ettim, inşallah hayırlısı hadiiii

Mrb cnm iyi bayramlar evet kese gözüktü şükür canım sancım için iğne verdi birde bende pıhtılaşma vardı sulandırıcı iğne verdi çok şükür 2 haftaya kalp atışı için gidecez dua yla canım çok sagol düşüncem için

hayırlı olsun öncelikle, bana doktorum 2 günde bir 2 katı şeklinde artacağını söylemişti. Bende o şekilde takip etmiştim.

merhaba,bu arada tebrikler.. bende adetime 8 gün varken baş dönmesinden dolayı doktora gittim ultrasynda oıhtılaşma gördü kan testinde de 1,20 çıktı adetinden 4 gün sonra gel tekrar dedi acaba hamilemiyim bilemiyorum ????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…