Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
28 le 36 arasında beş gün var diğerlerinin heps iki güniki günde bir mi verdiniz hepsini?
Bilmiyorum 28 değeri adet 2 gün öncesi 36 da adet gecikmesi 2.günüydübana da kimyasal gibi geldi ama sonuncusu güzel artmış inşallah sağlıklı ilerler
özellikle düsük değerlerdeyken iki kat artması bekleniyor iki günde. ama dediğim gibi insallah bizim bilmediğimiz bir seydir ve sağlıklı ilerler.Bilmiyorum 28 değeri adet 2 gün öncesi 36 da adet gecikmesi 2.günüydü
özellikle düsük değerlerdeyken iki kat artması bekleniyor iki günde. ama dediğim gibi insallah bizim bilmediğimiz bir seydir ve sağlıklı ilerler.
doktor bile ijtimal vermis. bence çok ümitsiz olmayın siz de. inşallah güzel gider her seyİnşallah doktor ben mucizelere inananıyorum gibi bişey söylemişti artık düşünmekten yoruldum
28çıkan değeri kaçıncı gün verdiniz acaba? Transfer sonrası kaçıncı gündeKızlar sırasıyla beta hcg değerlerim
28
36
65
183 bugünün sonucu doktorum herhangi bir şey söylemedi sadece iki gün arayla bthcg vermeye devam et dedi kimyasal gebelik olabilir demişti var mı bu şekilde yaşayan yardımcı olun
Transfer yaptırmadım ben adetimden iki gün önceydi28çıkan değeri kaçıncı gün verdiniz acaba? Transfer sonrası kaçıncı günde
Peki gebeliğiniz oluştu mu?Transfer yaptırmadım ben adetimden iki gün önceydi
Şu an bende bilmiyorum kan tahlili veriyorum iki güne bir doktor kan tahlili vermemi istedi kimyasalsa ilaç vereceğim dedi ama bugün kasıklarımda inanılmaz bir ağrı varPeki gebeliğiniz oluştu mu?
Kimyasalda ne ilaci verecek ki? Kimyasal gebelikte reglle birlikte hcg degeri dusuyor zatenŞu an bende bilmiyorum kan tahlili veriyorum iki güne bir doktor kan tahlili vermemi istedi kimyasalsa ilaç vereceğim dedi ama bugün kasıklarımda inanılmaz bir ağrı var
Bilmiyorum öyle söyledi ilaç vericem dediKimyasalda ne ilaci verecek ki? Kimyasal gebelikte reglle birlikte hcg degeri dusuyor zaten
Ne durumdasınız , merak ettimBilmiyorum öyle söyledi ilaç vericem dedi