- 6 Aralık 2020
- 10
- 2
- 1
- 26
- Konu Sahibi busranur sogut
Hanımlar 1 yıllık evliyim bu aya kadar hiç adet düzensizliğim olmuyordu bu ay 6 gün gecikti kan testi verdim 2.90 çıktı gebelikte var mı sizce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 altı negatif sayılır ama değeriniz şüpheli 2 gün sonra yine verin emin olun aynı çıkarsa yokturHanımlar 1 yıllık evliyim bu aya kadar hiç adet düzensizliğim olmuyordu bu ay 6 gün gecikti kan testi verdim 2.90 çıktı gebelikte var mı sizce
Canım seni umutsuzlandırmak istemem ama benim 2.30 çıkmıstı yükselmedi. Ama olabilirde gebelik belirtileri var mı sende. Şimdi umutlanıp gebe olmadığını öğrenmen daha üzücü oluyor ben hep yasadımHanımlar 1 yıllık evliyim bu aya kadar hiç adet düzensizliğim olmuyordu bu ay 6 gün gecikti kan testi verdim 2.90 çıktı gebelikte var mı sizce
Kasıklarımda şiddetli ağrı varCanım seni umutsuzlandırmak istemem ama benim 2.30 çıkmıstı yükselmedi. Ama olabilirde gebelik belirtileri var mı sende. Şimdi umutlanıp gebe olmadığını öğrenmen daha üzücü oluyor ben hep yasadım
Çubuk test yaptınız mı pekiKasıklarımda şiddetli ağrı var
Yaptım orda negatif çıktıÇubuk test yaptınız mı peki
Biraz daha bekle istersen eğer adet olmadıysan bir daha gidip test ver belki de yumurtlaman geç olmus çok erken diye testlerde çıkmıyor olabilirYaptım orda negatif çıktı
36 gündür adet olmuyorum 4 gün daha bekleyip tekrar vericemBiraz daha bekle istersen eğer adet olmadıysan bir daha gidip test ver belki de yumurtlaman geç olmus çok erken diye testlerde çıkmıyor olabilir
İnsaAllah pozitif testle müjdelenirsiniz36 gündür adet olmuyorum 4 gün daha bekleyip tekrar vericem
AminİnsaAllah pozitif testle müjdelenirsiniz![]()