- 15 Nisan 2023
- 824
- 480
- 33
- Konu Sahibi merveogrtmnn
merhaba, bthcg değerim biraz beni kaygılandırdı ilk değerim 28.8 bugun ki 55.60 kaygılandım biraz normal mi değerler sizce ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
%66 dan fazla artmış korkmamerhaba, bthcg değerim biraz beni kaygılandırdı ilk değerim 28.8 bugun ki 55.60 kaygılandım biraz normal mi değerler sizce ?
Çok moralim bozuldu görünce saki daha çok artmalıydı%66 dan fazla artmış korkma
Adetinize kaç gün varÇok moralim bozuldu görünce saki daha çok artmalıydı![]()
İlk değeriniz ne zamanki değer?
Adetimi 3 gün geçtiAdetinize kaç gün var
Maşallah çok güzel artmış.telas etmeyin herşey güzel görünüyormerhaba, bthcg değerim biraz beni kaygılandırdı ilk değerim 28.8 bugun ki 55.60 kaygılandım biraz normal mi değerler sizce ?
Geç döllenme olmuş olabilir miAdetimi 3 gün geçti
Yumurtlamayı hiç takip etmedim inanınGeç döllenme olmuş olabilir mi
Rabbim tez zamanda size de güzel haberler aldırsın insallah benimde değerim iyidirMaşallah çok güzel artmış.telas etmeyin herşey güzel görünüyorrabbim bizleride gör nolur
![]()
Eğer geç döllenme değilse değer düşük ama geç döllenme ise normalYumurtlamayı hiç takip etmedim inanın
Çok tedirgin oldum ama adetim önceden 30 günde bir oluyordu şimdi 28 yani bugun adet olmam lazım eski adet düzenime göreEğer geç döllenme değilse değer düşük ama geç döllenme ise normal
Şu an sorun yok gibi duruyor ama sen 2 gün sonra yine kan ver ve strese sokma kendini şu an sorun yokÇok tedirgin oldum ama adetim önceden 30 günde bir oluyordu şimdi 28 yani bugun adet olmam lazım eski adet düzenime göre