Bthcg si iki kat artmayip hamileligi devam edenlr varmi aranizda

Normalde konunuzu gördüm bilerek yazmadım üzmek istemedim ama bosyere ümitlenmek de iyi değil Hiç stres yapma bebek sağlıklı değilse vücut daha iyisini yaparım diye atıyor vücuttan bır sonraki sağlıkla doğacak demektir

Yok bu sondu dha dnemem artik rabbimin var bi bildgi

Reactions: H M
benim diger gebelik %45 artti ikgunde 6 haftalik dustu ins artar sizinki ama umutlanma derim

Yok bu sondu dha dnemem artik rabbimin var bi bildgi
Deme öyle benımde ılkı gitti hatta istemedim istemiyorum dedim çok ağladım ama şimdi beklenmedik hatta mucize oldu plansız bebek oldu
Allah alıyorsa vardır bır bıldıgı vardır zamanı siz ümidinizi kaybetmeyin zamanı vardır

Yok butun umutlarim kirildi zaten
Öyle deme Canım olacak elbet zamana bırak kafanda kurma olsun yada olmasın deme oluruna bırak
Bak ben mesela yıyecegı ekmek varsa korunsanda geliyor kendıme nazar değdircegim
burda nerdeyse %80 üye kayıp yaşamış üyeler bunlar çok doğal herkesin başına geliyor
Kimisi hamıle olduğunu bilmeden adet görmüş gibi vücuttan bıle atıyor

Sagol canim destgin icin

Bende 6-7 hafta arasında düşürmüştüm yoğun kanama olmustu Kafamdan öyle bı silmek istedim ki tam günü hatırlamıyorum
cok çok ağladım ınsanlar sordukça anlatamadım ağlamaktan istemiyorum artık dedim bı ay sonra olsam keşke dedim sonra vazgeçtim uzun süre istemedım 2 sene istemiyordum hatta o kadar kararlıydım
Phlıps aventten bı programına üye olmustum geçen mail geldi suan olaaydı 8 aylık hamileydim

Ben bitane dogumda bitanede kese bozulmasi yuznden kaybttim dogumda kaybttgim yasysdi 13 digeride 4 yasinda olcakti sukurki ikisinin arasinda 9 yasinda bi oglum var ama yinede uzluyor insan

aşılamada çok canım yanmıştı. bir daha aslaa dedim. değerim yükselmedi.
ona rağmen bir yıl daha denedim ki aşılama yaptırdığımda zaten bir yıldır tedavi oluyordum.
ama nerde ne zaman umudu kestim o zaman sağlıklı bir gebeliğim oldu kafama takmayınca.
benim ilki 84 tü dört gün sonra 600 olmuştu.
sizin değeriniz baya düşük

Ben bitane dogumda bitanede kese bozulmasi yuznden kaybttim dogumda kaybttgim yasysdi 13 digeride 4 yasinda olcakti sukurki ikisinin arasinda 9 yasinda bi oglum var ama yinede uzluyor insan
Onlar senı cennette bekleyen meleklerin Her an hersey gelısebılıyor en güzeli oluruna bırakmak bak bı tane oğlun var demek ki olacak yine sadece zamanı var umudunu kaybetme

Evet dusuk nedim isallh yukselir bakalim doktor nediycek yarin

Onlar senı cennette bekleyen meleklerin Her an hersey gelısebılıyor en güzeli oluruna bırakmak bak bı tane oğlun var demek ki olacak yine sadece zamanı var umudunu kaybetme
Bazi sitelrde %60 artis yetrlidir diyor ama kafam oldr karistiki bi turlu hesplayamiorum%60arttimi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…