Tek bir tahlil ile dış gebelik olduğunu anlamak imkansız iki gün sonra kan tahlilini tekrarlayıp artışı görmelisin.tebrikler:)Arkadaşlar bat geceli 4 gün oldu bugün acilde tahlil yaptırdım 48 çıktı doktor daha yeni dedi ama kafam karıştı adetimi 4 gün geçti dış gebelik olabilir mi...çünkü oğlumda adetimi 1 gün geçtiğinde 1000 çıkmıştı kafam çok karışık
Sağolun teşekkür ederim perşembe tekrar yaptıracağımTek bir tahlil ile dış gebelik olduğunu anlamak imkansız iki gün sonra kan tahlilini tekrarlayıp artışı görmelisin.tebrikler:)
İnşaallah ya çok istiyorum rabbim nasip eder inşallahEvet degerin dusuk cikmis iki gunde bir testi tekrarlarsan belki yukselir. Ben 5 ten yukselen duydum forumda :) hayirlisi olsun insallah yukselir
İki güne bir en az %60 artış göstermeli.artış düzenli olursa büyük olasılık sağlıklı bir gebeliktir.Eğer artış olursa bu sağlıklı bir gebelik demek midir acaba yani dış gebelik değil midir
Ayy inşaallah canım inşaallah yaİki güne bir en az %60 artış göstermeli.artış düzenli olursa büyük olasılık sağlıklı bir gebeliktir.
Pazartesi 48 idi Çarşamba tekrar kan verdim 180 çıktı iyi mi sizceİki güne bir en az %60 artış göstermeli.artış düzenli olursa büyük olasılık sağlıklı bir gebeliktir.
Pardon perşembe kan verdim yani üç gün sonra 180 çıktıİki güne bir en az %60 artış göstermeli.artış düzenli olursa büyük olasılık sağlıklı bir gebeliktir.
benim kızım 5 yasında şuan ilk adet günüm yaptıgun test 28 di yani her gebelıkte tutundugu güne bağlı olarak değer farklı olabilir bir sonrakı hamileliğimdede aynı gün yine 48 di değerim..Arkadaşlar bat geceli 4 gün oldu bugün acilde tahlil yaptırdım 48 çıktı doktor daha yeni dedi ama kafam karıştı adetimi 4 gün geçti dış gebelik olabilir mi...çünkü oğlumda adetimi 1 gün geçtiğinde 1000 çıkmıştı kafam çok karışık
Çok iyi hayırlı olsun sağlıkla gelsin minik:)Pardon perşembe kan verdim yani üç gün sonra 180 çıktı
Çok güzel maşallahPardon perşembe kan verdim yani üç gün sonra 180 çıktı
Evet haklısınız benim oğlumda 3yaşında onda adetine iki sonra 1000 çıkınca bu sefer de 48 çıkınca çok korktum ama inşaallah bebeğin benimle hissediyorumbenim kızım 5 yasında şuan ilk adet günüm yaptıgun test 28 di yani her gebelıkte tutundugu güne bağlı olarak değer farklı olabilir bir sonrakı hamileliğimdede aynı gün yine 48 di değerim..
Sağolun sizinde hayırla sağlıkla gelsin inşaallahÇok iyi hayırlı olsun sağlıkla gelsin minik:)
Çok teşekkür ederim :)Çok güzel maşallah
Bence kesin sizinle maşallahEvet haklısınız benim oğlumda 3yaşında onda adetine iki sonra 1000 çıkınca bu sefer de 48 çıkınca çok korktum ama inşaallah bebeğin benimle hissediyorum
son adete göre girin o yakalar tarıhi diye tahmin ediyorum.benim işim cok karısık evde yaptıgum testlerde hanileyim kan veriyorum yokSağolun sizinde hayırla sağlıkla gelsin inşaallah),şey birşey soracağım ben gebelik takvimi yapacağım ama son adetim 6 Ağustos du ona göre 6 haftalık hamileyim ama benim iki hafta geriden geliyor nasıl yapmalıyım bilemedim yinede son adet tarihimi yazayım
Allah Allah doktor ne diyor peki bu durumaBence kesin sizinle maşallah
son adete göre girin o yakalar tarıhi diye tahmin ediyorum.benim işim cok karısık evde yaptıgum testlerde hanileyim kan veriyorum yok
İdrar testi yanıltıcı diyor..Allah Allah doktor ne diyor peki bu duruma
İdrar testi yanıltıcı diyor..Allah Allah doktor ne diyor peki bu duruma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?