- 14 Haziran 2023
- 8
- 1
- 1
- 34
- Konu Sahibi papatya 12567
-
Hafta son adet tarihinize göre hesaplanır.Bthcg 107cıktı kaç haftalık hamileyim
Benimde sat 15 4 hafta 5 gün gösteriyor uygulama
Ben 89 la ogrendgmde adetim 4 gun gecikmisti canimBthcg 107cıktı kaç haftalık hamileyim
Dusuk olmasi bence erken ogrenmenzden 6-7 haftalik gitsenz gec farketsenz sonuc yuksek cikardi bende 89 la ogrendik 2 kere kan aldlar tamam yukseliyo dediler bdha kan almadilarSelam kızlar bugun test yptım adetıme 2 gün var cuma günü normalmi degerım 104 cıktı 1 eylüldü ilk adrt tarıhım 9 eylülde rahım fılmı çektırdım kasıklarım agrıyo bugun kan verılen yerdekı kız cok düşük doktora görun dedı cok üzüldüm
Ay cnm içime su serptın cok sagol cuma vericem bakalımDusuk olmasi bence erken ogrenmenzden 6-7 haftalik gitsenz gec farketsenz sonuc yuksek cikardi bende 89 la ogrendik 2 kere kan aldlar tamam yukseliyo dediler bdha kan almadilar
Ay cnm içime su serptın cok sagol cuma vericem bakalım
Merhabalar. Benimde adet günü kan verdiğimde 41 çıkmıştı sizce nasıl bir değer. Adet günümden 2 gün önce verdiğimde de 20 çıkmıştı. 2 günde 41 oldu beta.Dusuk olmasi bence erken ogrenmenzden 6-7 haftalik gitsenz gec farketsenz sonuc yuksek cikardi bende 89 la ogrendik 2 kere kan aldlar tamam yukseliyo dediler bdha kan almadilar
inşallah canım çok teşekkür ederimguzel haberlernzi bekliyorum
Bugun kahverengi lekeler geldi cok korkuyorumDusuk olmasi bence erken ogrenmenzden 6-7 haftalik gitsenz gec farketsenz sonuc yuksek cikardi bende 89 la ogrendik 2 kere kan aldlar tamam yukseliyo dediler bdha kan almadilar
Yukselmeniz var buna bakiyorlar zaten yukselme oldugunsurece saglikli gebelik var deger herkeste farkli oluyor cok erken ogrenmek boyle stres yapiyor insanda ama jnsallah saglikli devam eder gebeliginizMerhabalar. Benimde adet günü kan verdiğimde 41 çıkmıştı sizce nasıl bir değer. Adet günümden 2 gün önce verdiğimde de 20 çıkmıştı. 2 günde 41 oldu beta.
Bugun kahverengi lekeler geldi cok korkuyoru
kahverengi yerlesme kanamasi oluyor bebek yerlestgi yer damara denk geldiyse kahverengi lekelenmeye sebep oluyor bana oyle demsti doktor yerlestginyerle alakalidir kanama kan verdikce degerlrnzi bizimle paylasinyormaynda fazla kendnzi bol su tuketin
ay inşallah öledir birtanem inşallah yarın kan vericem masa başı çalısıyorum ben oturuyorum hep özellikle kalkmıyrum
Firsat bukdukca ayaklarnizi uzatin slrahatlatiray inşallah öledir birtanem inşallah yarın kan vericem masa başı çalısıyorum ben oturuyorum hep özellikle kalkmıyrum
inşallah canım kahverengi lekeyi gördüm morelım cok bozuldu normalde regle günü yarın ya tedirgin oldum acaba olucammı dıye ne zor seylermişFirsat bukdukca ayaklarnizi uzatin slrahatlatirinsallah yukselms kan sonuclari alirsiniz saglikla gelir bebis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?