Bthcg

Selam kızlar bugun test yptım adetıme 2 gün var cuma günü normalmi degerım 104 cıktı 1 eylüldü ilk adrt tarıhım 9 eylülde rahım fılmı çektırdım kasıklarım agrıyo bugun kan verılen yerdekı kız cok düşük doktora görun dedı cok üzüldüm

Eklentiler

• IMG_3729.webp
    35,1 KB · Görüntüleme: 64
Dusuk olmasi bence erken ogrenmenzden 6-7 haftalik gitsenz gec farketsenz sonuc yuksek cikardi bende 89 la ogrendik 2 kere kan aldlar tamam yukseliyo dediler bdha kan almadilar

Dusuk olmasi bence erken ogrenmenzden 6-7 haftalik gitsenz gec farketsenz sonuc yuksek cikardi bende 89 la ogrendik 2 kere kan aldlar tamam yukseliyo dediler bdha kan almadilar
Merhabalar. Benimde adet günü kan verdiğimde 41 çıkmıştı sizce nasıl bir değer. Adet günümden 2 gün önce verdiğimde de 20 çıkmıştı. 2 günde 41 oldu beta.

Merhabalar. Benimde adet günü kan verdiğimde 41 çıkmıştı sizce nasıl bir değer. Adet günümden 2 gün önce verdiğimde de 20 çıkmıştı. 2 günde 41 oldu beta.
Yukselmeniz var buna bakiyorlar zaten yukselme oldugunsurece saglikli gebelik var deger herkeste farkli oluyor cok erken ogrenmek boyle stres yapiyor insanda ama jnsallah saglikli devam eder gebeliginiz

K
Bugun kahverengi lekeler geldi cok korkuyoru
kahverengi yerlesme kanamasi oluyor bebek yerlestgi yer damara denk geldiyse kahverengi lekelenmeye sebep oluyor bana oyle demsti doktor yerlestginyerle alakalidir kanama kan verdikce degerlrnzi bizimle paylasin yormaynda fazla kendnzi bol su tuketin

ay inşallah öledir birtanem inşallah yarın kan vericem masa başı çalısıyorum ben oturuyorum hep özellikle kalkmıyrum
Firsat bukdukca ayaklarnizi uzatin slrahatlatir insallah yukselms kan sonuclari alirsiniz saglikla gelir bebis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…