- Konu Sahibi KIZILCIKLI
-
selaaam kızlaaar nasılsınız...keyifler yerindemi..
bugünlerde canım sıkılıyor benim nedeni de yok.keyifsizim..canım hiç bişey yapmak istemiyor..elim kolum kalkmıyor...bahar sedromu denilen şeymi yoksam. sizde hissediyormusunz böyle...
hoşgeldınn canımmm a.s. ben gün gazisi olarak yorgunum acıkcası :)) sen nasılsın canım? hiç oturmadım diyebılırım.. çay servisinde özelıkle.. cokacimcoookhos geldın bes gıttın kısmını gectıgımıze gore napıosunuz bakalım kızlar ne var ne yok
selaaam kızlaaar nasılsınız...keyifler yerindemi..
bugünlerde canım sıkılıyor benim nedeni de yok.keyifsizim..canım hiç bişey yapmak istemiyor..elim kolum kalkmıyor...bahar sedromu denilen şeymi yoksam. sizde hissediyormusunz böyle...
aynen musrancim,bende öyleyim.üstümde bir uyusukluk,valla yemek yapmaya bile üseniyorum.bütün vücudum halsiz,elim kolum tutmuyor sanki.bahardan bencede..............selaaam kızlaaar nasılsınız...keyifler yerindemi..
ilahi ne güldürdün beni abbacım..gün gazisi hee...hoşgeldınn canımmm a.s. ben gün gazisi olarak yorgunum acıkcası :)) sen nasılsın canım? hiç oturmadım diyebılırım.. çay servisinde özelıkle.. cokacimcoook
hoşgeldın kıss.. a.s. haklısn canım bu aralar benımde öleee yaaa...
hareketlı sarkılar dınle..senın durgunlugunu alsın..bi tavsiye işe yarıyor gercekten kaydirigubbakcemile5 :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?