Bu 26 kilo Gİ DE CEK !

topiğiniz hayırlı olsun inş kısa zamanda sağlıklı şekilde istediğiniz kiloya kavuşursunuz başarılar diliyorum :)

kahvalti 11:20
2.5 yk yulaf ezmesini, 1 kase yogurda karisitirip yedim.

saat 15:30

2 adet ceviz

saat 1 gibi, cassey ho nun beginner pilates in 5. gününü tamamladim. :KK49:

aksam 18:45
1 kase (6 yk kadar) kabak kavurmasi,
1 kase yogurt

bugunu böyle kapatmak istiyorum ama bakalim :KK51:cok basim agriyor bir de yoksa bisiklet binecektim ama olmayacak malesef bugun:110:

kahvalti 11:20
2.5 yk yulaf ezmesini, 1 kase yogurda karisitirip yedim.

saat 15:30

2 adet ceviz
saat 1 gibi, cassey ho nun beginner pilates in 5. gününü tamamladim. :KK49:

aksam 18:45
1 kase (6 yk kadar) kabak kavurmasi,
1 kase yogurt

bugunu böyle kapatmak istiyorum ama bakalim :KK51:cok basim agriyor bir de yoksa bisiklet binecektim ama olmayacak malesef bugun:110:
yulaf ezmesi çok tok tutuyor diyorlar hiç yemedim alıcam diyorum hep unutuyorum :KK48: afiyet olsun günü kaçamaksız kapatmışsın tebrik ederim başın içinde geçmiş olsun :KK19:

yulaf ezmesi çok tok tutuyor diyorlar hiç yemedim alıcam diyorum hep unutuyorum :KK48: afiyet olsun günü kaçamaksız kapatmışsın tebrik ederim başın içinde geçmiş olsun :KK19:
yogurtla yiyince pek tutmadi beni ya :) sütle pisirince daha iyi sonuc aliyorum ben, canim bisey isteyince mutlaka yiyorum ya kacak olayi gibi bakmiyorum yani :))

kahvalti 9:15
5 siyah zeytin (ev yapimi),
2 lokmacik tulum peyniri,
4 parca karpuz,
yarim kurabiye (hatta yarim bile degil)

saat 14:15
1 tabak karpuz,
2 taze incir

simdiye kadar bunlari yedim
(kahvaltida disardaydim, sofrada acmadan pogacasina, simidinden receline her sey vardi ama canim cekmedi ilginc bi bicimde :KK76::KK76: bende minicik bi kurabiyenin yarisini yemekle yetindim :KK49::KK49: )

4 parca karpuz,

1 tabak karpuz,
2 taze incir

(kahvaltida disardaydim, sofrada acmadan pogacasina, simidinden receline her sey vardi ama canim cekmedi ilginc bi bicimde :KK76::KK76: bende minicik bi kurabiyenin yarisini yemekle yetindim :KK49::KK49: )

aksam 16:50
1 adet kirmizi, 1 adet yesil biber dolmasi, ayrica 1 tane de kirmizi biber dolmasinin icini ayirip sadece dis biberini yedim.

cassey ho beginner pilatesin 6. günü tamamdir :) üsenmezsem bisiklete binicem cikip ama emin degilim, aksama misafir vaar :(

4 parca karpuz,

1 tabak karpuz,
2 taze incir

aksam 16:50
1 adet kirmizi, 1 adet yesil biber dolmasi, ayrica 1 tane de kirmizi biber dolmasinin icini ayirip sadece dis biberini yedim.

cassey ho beginner pilatesin 6. günü tamamdir :) üsenmezsem bisiklete binicem cikip ama emin degilim, aksama misafir vaar :KK43:
vee az önce 5 tane taze incir yedim. misafirlerle hic bisey yemedim ama nasil aciktiim anlatamam. o yüzden incir yedim

selam kizlar ben geldiim,
bugun sabah tartildim ve güncel kilom, 69.4, pazartesi 70.1 dim, iyi gidiyorum cok sükür. bugun cok kosusturmali bi gündü ne kahvaltiya firsat oldu ne de disarda bir sey yemeye, resmen aksam 6 ya kadar ac gezdim.

kahvalti 10:00
2 tane kuru incir (sadece bunu yiyecek vaktim oldu)

saat 12:15
1 kutu ayran (bunu da yolda bayilip kalmiyim diye kosusturma arasinda ictim)

aksam 18:30
1,5 tabak biber salcali makarna (artik bu kadar yemesem ölücektim bugun)

bugun aksam yemeginde cok yedim biliyorum, aksama misafir var ama yine pastadir böreltir evde dolup tasti, onlari yememek icin karnimi tika basa doldurdum. bugun pilatesin 7. günü yok ama bugun calisma, bugun rahat 8 9 km yürümüsümdür. günümü böyle kapatirim diye umuyorum.

günaydin :) ben geldim, dünkü aksam yemeginden sonra misafirlerle agzima 1 lokma koymadan günümü kapatmayi basardim, gerci o kdar yedikten sonra bu beklenemezdi zaten :KK53: sabahlari uyandigimda kahvaltidan önce agzima 2 adet taze incir atmayi düsünüyorum artik, hem bosaltim icin hem de saglik icin cok yararli. hemen kahvaltimi yazayim,'

uyaninca 2 adet taze incir yedim saat 10`da

kahvalti 11 `de
1 kase kadar havuc sote (3 yk yogurtla beraber) (az yagli, ama tuzunu fazla kacirmisim biraz:KK53:)

kilo verdikce daha da mutlu oluyorum, hem hafifliyorum hem de saglik acisindan huzura kavusuyorum, aksama dolma var o yüzden sabahi olabildigince hafif tutmaya calistim, acikirsam arada bir seyler yerim belki.

günaydin :) ben geldim, dünkü aksam yemeginden sonra misafirlerle agzima 1 lokma koymadan günümü kapatmayi basardim, gerci o kdar yedikten sonra bu beklenemezdi zaten :KK53: sabahlari uyandigimda kahvaltidan önce agzima 2 adet taze incir atmayi düsünüyorum artik, hem bosaltim icin hem de saglik icin cok yararli. hemen kahvaltimi yazayim,'

kahvalti 11 `de
1 kase kadar havuc sote (3 yk yogurtla beraber) (az yagli, ama tuzunu fazla kacirmisim biraz:KK53:)

kilo verdikce daha da mutlu oluyorum, hem hafifliyorum hem de saglik acisindan huzura kavusuyorum, aksama dolma var o yüzden sabahi olabildigince hafif tutmaya calistim, acikirsam arada bir seyler yerim belki.
beginner 8. gün pilatesimi de tamamladim :)
saat 14`de 1 tabak karpuz yedim,

kahvalti 11 `de

beginner 8. gün pilatesimi de tamamladim :)
saat 14`de
1 tabak karpuz yedim,

aksam 17:15
2,5 tane biber dolmasi,
1 kase cacik

günü böyle kapatmayi planliyorum :)

selam ben geldim :)

sabah uyaninca, 3 taze incir

kahvalti 10`da
1 porsiyon patates salatasi,
5 tane siyah zeytin (ev yapimi)
2 tatli kasigi dogal sekersiz karadut pekmezi

saat 13:30
1 kutu ayran

aksam 19:15
1 tabak biber soslu makarna (sos konserve sos evde yapildi koca bir tencere sosun icine 1 cay bardagi yan konmus sadece, o yüzden az yagli makarna yemis oldum :) )

bugun spor yok ama carsidaydik sabahtan beri, sürekli ayaktaydik cok yoruldum günü böyle kapatirim

selam ben geldimm :)

sabah uyaninca, 2 adet taze incir

kahvalti 10:30
1 adet yulaf kepekli krep (servis tabagi büyüklügünde)
1 kk ezine,
3 parca salatalik,
3 tatli kasigi ev yapimi biber sosu
5 siyah zeytin ev yapimi
:KK68::KK68:

Back
X