- 8 Mart 2015
- 82
- 16
- 18
- Konu Sahibi KedicikMiyavv
topiğiniz hayırlı olsun inş kısa zamanda sağlıklı şekilde istediğiniz kiloya kavuşursunuz başarılar diliyorum :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tavuğu salata yapsana kız daha güzel olur sade hoş olmazGuuunaydiiim
SABAH
YARIM BARDAK YESIL IKSIR
ICERIGI SALATALIK NANE MAYDANOZ ELMA VE LIMON
GAYET TOK TUTTU
OGLEN
TAVUK HASLADIM
BOL YESILLIKLI HARIKA BI SALATA
AMA HENUZ YEMEDIM
TAVUGU NASIL TATLANDIRSAM DIYE DUSUNUYORUM![]()
saat 15:30kahvalti 11:20
2.5 yk yulaf ezmesini, 1 kase yogurda karisitirip yedim.
yulaf ezmesi çok tok tutuyor diyorlar hiç yemedim alıcam diyorum hep unutuyorumkahvalti 11:20
2.5 yk yulaf ezmesini, 1 kase yogurda karisitirip yedim.
saat 15:30
2 adet ceviz
saat 1 gibi, cassey ho nun beginner pilates in 5. gününü tamamladim.
aksam 18:45
1 kase (6 yk kadar) kabak kavurmasi,
1 kase yogurt
bugunu böyle kapatmak istiyorum ama bakalimcok basim agriyor bir de yoksa bisiklet binecektim ama olmayacak malesef bugun
![]()
yogurtla yiyince pek tutmadi beni ya :) sütle pisirince daha iyi sonuc aliyorum ben, canim bisey isteyince mutlaka yiyorum ya kacak olayi gibi bakmiyorum yani :))yulaf ezmesi çok tok tutuyor diyorlar hiç yemedim alıcam diyorum hep unutuyorumafiyet olsun günü kaçamaksız kapatmışsın tebrik ederim başın içinde geçmiş olsun
![]()
ay insallah insallahtebrikler o zaman sen demekki başaracaksın ilgini çekmemesi çok güzel zayıflamaya odaklanmışsın belliki :)
vee az önce 5 tane taze incir yedim. misafirlerle hic bisey yemedim ama nasil aciktiim anlatamam. o yüzden incir yedimkahvalti 9:15
5 siyah zeytin (ev yapimi),
2 lokmacik tulum peyniri,
4 parca karpuz,
yarim kurabiye (hatta yarim bile degil)
saat 14:15
1 tabak karpuz,
2 taze incir
simdiye kadar bunlari yedim
(kahvaltida disardaydim, sofrada acmadan pogacasina, simidinden receline her sey vardi ama canim cekmedi ilginc bi bicimdebende minicik bi kurabiyenin yarisini yemekle yetindim
)
aksam 16:50
1 adet kirmizi, 1 adet yesil biber dolmasi, ayrica 1 tane de kirmizi biber dolmasinin icini ayirip sadece dis biberini yedim.
cassey ho beginner pilatesin 6. günü tamamdir :) üsenmezsem bisiklete binicem cikip ama emin degilim, aksama misafir vaar![]()
beginner 8. gün pilatesimi de tamamladim :)günaydin :) ben geldim, dünkü aksam yemeginden sonra misafirlerle agzima 1 lokma koymadan günümü kapatmayi basardim, gerci o kdar yedikten sonra bu beklenemezdi zatensabahlari uyandigimda kahvaltidan önce agzima 2 adet taze incir atmayi düsünüyorum artik, hem bosaltim icin hem de saglik icin cok yararli. hemen kahvaltimi yazayim,'
uyaninca 2 adet taze incir yedim saat 10`da
kahvalti 11 `de
1 kase kadar havuc sote (3 yk yogurtla beraber) (az yagli, ama tuzunu fazla kacirmisim biraz)
kilo verdikce daha da mutlu oluyorum, hem hafifliyorum hem de saglik acisindan huzura kavusuyorum, aksama dolma var o yüzden sabahi olabildigince hafif tutmaya calistim, acikirsam arada bir seyler yerim belki.
proteini pek sevmiyorum yagüzel yapıyorsun balımama dikkat et protein ve karbonhidratı dengede tut
![]()