Doğuma Hazırlık bu 3 isimden hangisini sizce koymalıyım kızlar(biraz farklılar ama 3 üde içime sindi)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ilaydahey

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2008
2.910
459
163
Seteney Guaşe : Çerkes dilinde bir anlamı ’’gözümün nuru’’ dur. Bir diğer anlamı da ’’yaban dağ gülü’’ dür. Bu isim kafkas mitolojisi olarak da kabul edilen nart destanlarında adı sıkça geçen Seteney Guaşe ’den gelmektedir.Guaşe prenses demektir
Venüs : Güneşe en yakın ikinci Gezegen, Zühre;
Çoban Yıldızı, Sabah Yıldızı, Akşam Yıldızı;
Mitolojide Güzellik ve Aşk Tanrıçası

Son düzenleme:
bence venüs ama dini bir isim olması acısından bilemem

bence çocuğunuzun ileride isimden dolayı yaşayabileceği sorunları, zorlukları düşünerek bir isim seçin yoksa hepsi anlam bakımından güzel isimler ama söylerken zorluk çıkabilir o açıdan venüs diyorum bende.

Venüs, dişiliğin ve cinselliğin simgesidir aynı zamanda. Bir de venüs üçgeni vardır, araştırın anlamını görün derim.
Bunu düşününce (profilinizden yola çıkarak), çocuğunuza koymak isteyeceğiniz son isim olsa gerek :))

benimde önceliğim nurcihan dan yana bi ağırlığı var gibi geldi her yaşada uygun sanki
venüste iddalı hem terazi olucak o yüzen düşündüm

İlla üçünden biri olacaksa nurcihan derim. Venüs biraz cinsellik çağrıştırıyor sanki

aslında nahide çolpan bunlar venüs anlamındaymış ama direk venüs diyince hem kulak aşinalığı olarak hem söyleyiş olarak yadırganabilinir

venüs çok hoş bi isim olur bence kızına :16:
ismiyle büyüsün ömürlü olsun şimdiden :nazar:

Eğer 3ü arasındaysa bencede venüs, yanlış anlamayında ben isimlerin anlamının dini yöndende güçlü olması taraftarıyım.

evet canım bende maneviyatı kuvvetli isimleri severim ,
Tamamem bilmediğim için soruyorum bilgim olsun diye venüs demişsin ,acaba dinimiz de venüsün bi yerimi var bilirsem seçimime yardımcı olur çünkü nurcihan da nur var dinimizde geçiyo diğeri çerkezce zaten

Back
X