Doğuma Hazırlık bu 3 isimden hangisini sizce koymalıyım kızlar(biraz farklılar ama 3 üde içime sindi)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
hevesini kirmak istemem ama ben 3nude uygun bulmadim. cok daha guzel isimler var
biraz daha arastirin bence
benim favori isimlerimide yazarim defne asli gokce ipek aylin

sizin yazdığınız isimlerde güzel ama biliindik ve sıradan bi isim istemiyorum

hiçbirini beğenmedim desem ayıp mı olur ki :26:

olmaz canım buraya konu açtım sonuçta fikir almak için

ben olsan venüs koyardım..ama şunuda unutmamak gerekirki çocuklar bazen çok acımasız olabiliyolar yani birbirleriyle dalga geçerken kırıcı olabiliolar.setenay bende o intibayı bıraktı..bilemiorum tabi bizimki sadece bi fikir..şu dönemde herkes çocuklarına farklı isimler koyuyo belki sadece bizim zamanıızdaydı o dalga geçmeler yani umarımda öyledir tabi:) boşver hangisi sana daha sıcak geliosa onu koy bence:)

venüs istedim ama eşimde dalga geçiyo benimle bende jüpiter derler kızıma diye fazla üstümede gelemiyo şu durumdayım bu aralar :52: son 1 ay kaldı ...aslında karar verdim gibi Nurcihan olucak galiba böyle duyunca söyleyincede bi ağırlığı asilliği var gibi geldi eski Türk prenses isimleri gibi bakalım

üçü arasından seçim yapmak gerekirse , bence 'Nurcihan' :34:
açıkçası sadece konunun başlığını okudum; venüs ismini düşününce aklımdan;, aynı eşinin dediği şey geçti.. demek ki bu tarz bi durumla karşılaşması olası..
Adıyla yaşasın yavrun.. Allahım , sağlıkla geçecek güzel, uzun bi ömür nasip etsin:16:
böyle gezme :52: böyle gez:51::16: rahat oll :34:

bir çocuğa isim koyarken gelecegi de düşünmek gerekir. venüs teyze venüs nine bi garip olur. nurcihan ismi güzel bence..setenay da saten der gibi geldi.

üçü arasından seçim yapmak gerekirse , bence 'Nurcihan' :34:
açıkçası sadece konunun başlığını okudum; venüs ismini düşününce aklımdan;, aynı eşinin dediği şey geçti.. demek ki bu tarz bi durumla karşılaşması olası..
Adıyla yaşasın yavrun.. Allahım , sağlıkla geçecek güzel, uzun bi ömür nasip etsin:16:
böyle gezme :52: böyle gez:51::16: rahat oll :34:

sağol canım çok teşekkür ederim

nurcihan çok gusel hem kurandada var .........

sevindim buna nerde geçiyo acaba tam olarak

Nurcihan : Cihan'ın nuru, ışığı. Dünyaya ışık saçan. Türk-Hind imparatoru Cihangir'in zevcesi
Seteney Guaşe : Çerkes dilinde bir anlamı ’’gözümün nuru’’ dur. Bir diğer anlamı da ’’yaban dağ gülü’’ dür. Bu isim kafkas mitolojisi olarak da kabul edilen nart destanlarında adı sıkça geçen Seteney Guaşe ’den gelmektedir.Guaşe prenses demektir
Venüs : Güneşe en yakın ikinci Gezegen, Zühre;
Çoban Yıldızı, Sabah Yıldızı, Akşam Yıldızı;
Mitolojide Güzellik ve Aşk Tanrıçası

bizimde bi kizimin olcak ins. isim listemde nurcihan vardi benimde ama insanlara soyleyince nurcan gibi algilandi hep vazgectim..hatta kisaca nurcan diyelim dediler...setenay guzel bi isim hele de cerkeslik varsa...ama venus isim olarak ne kadar dogru bilemem:S

İsimler ilk başta şaşırtıp sivri gelse de kulağımı ısırsa da sonradan alıştım galiba ve' neden olmasın ?' dedim :D

Mitolojide tanrica ismi olan bi ismin cocuga verilmesi dogru degil biz bir tek Allaha inaniyoruz (siz de oyleyseniz tabi)
Birtek Allaha inanan kisi tanrica ismi vermemeli cocuguna o yuzden Venus ismine hic sicak bakmadim

Nurcihan hos bir isim ben olsam Nurcihani tercih ederdim bu uc isim arasinda

Nurcihan anlamli bir isim.
Sadece Seteney kulaga hos geliyor, fakat Seteney Guase'yi begenmedim..

turk isimleriden Almila var mesela hem degisik hemde turk ismi Almirada olabilir tam emin degilim ama
arastirabilirsin bu ismi

bence de ilerde çocugun ismi yüzünden problem yaşayabilir anlamları güzelmiş ama....
bence venüs güzel.

Bencede Venüs kimsede yok ama bu sene çok kişide olacak helede Kuzey Güney dizisinden sonra diye düşünüyorum.

Back
X