Bu acı nezaman geçer :(

86deliha

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2015
8.935
10.664
248
38
kızlar selam,
1 ay önce doğum yaptım,
Mecburi sebeplerden dolayı sütümü kesmemiz lazımdı,doktor süt kesen ilaç verdi pazartesi günü.hala memelerim çok sert ağır ve acıyor.doktor sert bandajla sardırdı.tecrübeli olanlar bana bu süt tamamen nezaman çekilir acılarım nezaman diner yardımmmmmm

O nasıl bi sebep ki? Emzirmeyince zaten kesilmiyor mu süt kıssa bir sonra? Acil şifalar inşallah. Hiç fikrim yok ama en azından konunuzu üste taşımış olurum dedim...

İlacı kullandığınız müddetce sağın göğüslerinizi
En azından rahatlarsınız.
Geçmiş olsun.

yaa çok pardon ama bu mecburi sebep ne olabilir ki , ???

süt sıtması tutar dikkat edin.

İyi bilirim o acıyı. Benimki 10 günden fazla sürmüştü. Bana büyüklerimiz sıkı sıkı sar demişti. Dinlemedim ne alakası var diye. 10 günün sonunda pes ettim. Daracık bir sütyen taktım. 2 günde rahatlatmıştı. Sizin göğüslerinizide sarmışlar zaten. Umarım çabuk çekilir sütünüz. Benimki uzun sürmüştü ayrıca sütünüzü sağarsanız süt üretimi devam eder. Sakın rahatlamak için çok sağmayın

O nasıl bi sebep ki? Emzirmeyince zaten kesilmiyor mu süt kıssa bir sonra? Acil şifalar inşallah. Hiç fikrim yok ama en azından konunuzu üste taşımış olurum dedim...
Meme hassasiyeti,iltihabı ve tıkanmış süt bezeleri var.doktor daha zorlarsan dahada kötü olur dedi.ki ağrı acı ateş yanmalardan mahvoldum pskolojm bozuldu.bezeler iğne ile çekildi yine oldu.sonunda kesmeye karar verdik.ilaç içtim süt hormonu kesici ama sertlik acı ateş geçmedi hala

Yok sağmıyorum doktor kesinlikle sağma dedi.ama ağırlaştı çok ve acıyor doktor bikaç güne geçer dedi ama hala yok

Ben doldukça sağıp atmıştım.
Sağma zamanını giderek uzattım, sonra kesildi 2 güne zaten.

Yok sağmıyorum doktor kesinlikle sağma dedi.ama ağırlaştı çok ve acıyor doktor bikaç güne geçer dedi ama hala yok

Komşumuzun da bebeğinin ağzında olan bir mikroptan ötürü ve meme hassasiyeti çok olduğundan , süt vermesi kesinlikle yasaklanmış. Yazık kadıncağız haftalarca hastanedeydi . Şu an o da çok acı çekiyor ve sağmıyordu bildiğim kadarıyla . Uçları tamamen yara.. Ne zor. Allah yardımcınız olsun..

Ben çocuk sütten kesilnce beyaz lahana yaprağı koyuldugunu biliyorum, sütü alsın diye mi bilmiyorum ama. Kızımı sütten kesince denemeyi düşünüyorum.
Evet bende duydum nane falan sardım ama hiç faydası olmadı,bide lahana deniyim

Ben doldukça sağıp atmıştım.
Sağma zamanını giderek uzattım, sonra kesildi 2 güne zaten.
Sağmakta benim gögüslerime zarar verdi.
Doktor kesilmesi için sağma dedi
Ben sağarak azaltırm dedim, ama aZalmadı ,dahada fena oldu

Ben kendi deneyimimi söyleyim.Sütten kestikten sonraki ilk üç gün göğüslerim baya şişti ve çok sizladı ama 4.gün sizlamasi azalmaya başladı ve her geçen gün daha da iyi hissettim.Yani bir hafta gibi bir zamanda tamamen geçti ve agriyi en yoğun ilk 3 gün hissettim.

Ay inşAllah sezeryandan fena oldu

Hemde ne zor,sezeryandan beter oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…