Meme hassasiyeti,iltihabı ve tıkanmış süt bezeleri var.doktor daha zorlarsan dahada kötü olur dedi.ki ağrı acı ateş yanmalardan mahvoldum pskolojm bozuldu.bezeler iğne ile çekildi yine oldu.sonunda kesmeye karar verdik.ilaç içtim süt hormonu kesici ama sertlik acı ateş geçmedi halaO nasıl bi sebep ki? Emzirmeyince zaten kesilmiyor mu süt kıssa bir sonra? Acil şifalar inşallah. Hiç fikrim yok ama en azından konunuzu üste taşımış olurum dedim...
Yok sağmıyorum doktor kesinlikle sağma dedi.ama ağırlaştı çok ve acıyorİyi bilirim o acıyı. Benimki 10 günden fazla sürmüştü. Bana büyüklerimiz sıkı sıkı sar demişti. Dinlemedim ne alakası var diye. 10 günün sonunda pes ettim. Daracık bir sütyen taktım. 2 günde rahatlatmıştı. Sizin göğüslerinizide sarmışlar zaten. Umarım çabuk çekilir sütünüz. Benimki uzun sürmüştüayrıca sütünüzü sağarsanız süt üretimi devam eder. Sakın rahatlamak için çok sağmayın
Yok sağmıyorum doktor kesinlikle sağma dedi.ama ağırlaştı çok ve acıyordoktor bikaç güne geçer dedi ama hala yok
Valla tekrar süt salgılanması başlar die korkuyorum ama sıcak iyi geliyorSıcak bezle baskı yap ve sıcak suyla yıka. Biriken sütler akar rahatlatır seni.
Evet bende duydum nane falan sardım ama hiç faydası olmadı,bide lahana deniyimBen çocuk sütten kesilnce beyaz lahana yaprağı koyuldugunu biliyorum, sütü alsın diye mi bilmiyorum ama. Kızımı sütten kesince denemeyi düşünüyorum.
Sağmakta benim gögüslerime zarar verdi.Ben doldukça sağıp atmıştım.
Sağma zamanını giderek uzattım, sonra kesildi 2 güne zaten.
Ben kendi deneyimimi söyleyim.Sütten kestikten sonraki ilk üç gün göğüslerim baya şişti ve çok sizladı ama 4.gün sizlamasi azalmaya başladı ve her geçen gün daha da iyi hissettim.Yani bir hafta gibi bir zamanda tamamen geçti ve agriyi en yoğun ilk 3 gün hissettim.kızlar selam,
1 ay önce doğum yaptım,
Mecburi sebeplerden dolayı sütümü kesmemiz lazımdı,doktor süt kesen ilaç verdi pazartesi günü.hala memelerim çok sert ağır ve acıyor.doktor sert bandajla sardırdı.tecrübeli olanlar bana bu süt tamamen nezaman çekilir acılarım nezaman dineryardımmmmmm
Ay inşAllah sezeryandan fena olduBen kendi deneyimimi söyleyim.Sütten kestikten sonraki ilk üç gün göğüslerim baya şişti ve çok sizladı ama 4.gün sizlamasi azalmaya başladı ve her geçen gün daha da iyi hissettim.Yani bir hafta gibi bir zamanda tamamen geçti ve agriyi en yoğun ilk 3 gün hissettim.
Hemde ne zor,sezeryandan beter oldumKomşumuzun da bebeğinin ağzında olan bir mikroptan ötürü ve meme hassasiyeti çok olduğundan , süt vermesi kesinlikle yasaklanmış. Yazık kadıncağız haftalarca hastanedeydi . Şu an o da çok acı çekiyor ve sağmıyordu bildiğim kadarıyla . Uçları tamamen yara.. Ne zor. Allah yardımcınız olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?