• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu acının geçmeye niyeti yok :(

cibis

kısaca kimyager
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2009
67
3
86
Adana
aynı okuldayız. ilk sevgilimdi. 2 gün çıktık sonra bıraktı beni ama hala ilk günkü gibi aşığım. o'nu her görüşümde çarpılıyorum ,kendimden geçiyorum resmen . öncedende platonik aşık olmuştum ama bu çok feci :( . 9 ay oldu hala geçmedi :( okulu bırakmaya kalktım o'ndan uzaklaşmak için ama ailemizin vermedi. azaptan başka bişey değil nasıl yaşıcam artık bilmiyorum .

Canim benim yaa kiyamam ben sana gecer emin ol kalici seyler degil bunlar zaten 2gun cikmissiniz gecmisi dusunup uzulecek pek bisey yasamamissinizdir .....mesele onun pis taraflarini dusun tuvaletini yaparken nekadar igrenclestigini,, kavara attigini(gaz cikardigini) ,bunlar bir ornek sen daha igrenc seyleri dusune bilirsin ama sadece o yapiyormus gibi belki sogursun hatta onu gorunce migden bile bulanir dene bak;);)

hiç konuşmuyoduk ama son olarak ona faceden bulaştım . aramızda hiçbirşey kalmadı,sen daha iyilerini bulursun, aşk muhabbeti açma bidaha dedi. bissürü beddua ettim bende .dindar olduğu için damardan girdim. beddua tartışması yaptık. sonra engelledi beni. :( artık hiç mesaj atamıcam ona. zaten okulda yabancı gibiyiz .iğrenç hisler içindeyim. :47::43::43::43::43::43:

Son düzenleme:
Belli ki seni hak etmemiş güzel kız..:ssz:
Beddua ya ise hiç gerek yok kırılan kalbin telafisi de günahı da ağırdır.
Biraz duygularda sıyrılıp mantığa sarılmanın vakti gelmedi mi sence de. Bak 9 ay aynı acılar sıkmıştır seni

Olmuşla ölmüşe çare yok önümüzde ki maçlara bakalım artık :34:

Son düzenleme:
geçicek canım meraklanma ben çok seviyodum aynı okuldaydık ama ayrıldı benden bana zarar gelirmiş onunla olursamm ne kadar ağladım züldüm 4 kilo verdim birden ne oldu ne oldu şimdi daha iyiyim zor oluyo gerçekten ama bu acıyı çkemek zorundasın başka türlü geçmiyo canım sonra bi bakmışşın başak biri:)hayırlısı olur bitanem üzme kendini

Hayatta gerçek acıları tattığında bugünlerini hatırlayıp gülümseyeceksin..:ssz:

umarım çabuk atlatırsın canım bunlarıda yaşayarak öğreneceksin demkeki

Back
X