bu adam bana kafayi yedirtecek sonunda :(

hafizekbr

Zumra'M ..
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2014
1.607
1.416
198
kizlar bizim esimle 2,5 yillik suren bi evliligimiz var mayis ta 3 yil dolacak ben esimle mantik evliligi yaptm yani o cok seviyodu ama ben oyle deli gbi sevmiyodum o anki ailemde yasadgm sorunlarda siginagim oldu belki bilemem cok iyiydi ne desem tm der gözmn icine bakardi kirilmama kizmama dayanamazdi nisanlilik sevgililik bi kere olsun kizdgni küstgnu hatrlamam hatta bu adam hic kavga etmiyo hep alttan olmuyo evlennce siklrm dedgm adam oyle bi degisti ki kizlar sormayin gitsin . benmle 1 saat küs kalamayan adam haftalarca küs kalir oldu kucucuk seylerime bagirir cagirir kizar oldu artik oyle oldu ki psikolojm bozuldu esimin yannda hicbi seklde rahat hareket edemez oldum konusmama oturmama kalkmama herseyime kizip duruyodu .. gece boyu hickiriklarla aglayip durdugm zamanlarda onun horlama sesleri odaya geliyodu kendini kac kere uyandirip kalk konusalim dedysem bana bagirir tekrar uyumaya devam ederdi en guzel gunlerimiz bayramlarimiz hep onun kuslukleriyle mahfoldu ! bana surekli hakart ediyodu salak manyak gerizekali beyinsiz kac kere deme dedysem yine yapti küsyodu yataklari ayiriyodu .. benimde artk tahammul um kalmadi onun o anlayissizligi ve merhametsizlgi karsisinda sevgimin gttkce azaldgni farkettm . en son yine sacma sapan bi nedenden dolayi kahvalti yaparken yine sinirlendi niye marketten balik almisim diye kavga cikartti elindeki cay i firlatti sonra msj atti okula gidince hatasni anlamsti ama benim tahammlm kalmamsti ya ben calisan bi bayan im isyermin yanndaki marketlere gtmemi istemiyo maas kartim elinde kendi istemedgi surece hicbisey almama izin vermez ! bu iliskide benim en buyuk suc um yasadklarmi aileme anlatmm oldu evet sucluym kabul ediyrm ama o beni o 4 duvarin icinde hapsetti hemde gunlerce anlatmasam kafayi yerdim smdi en son ki mevzuda yine kizdi kredi kartlarini verdi ne halin varsa gor deyip kustu sonra kiz kardesime anlattgmi ogrennce cildirdi kollarmdan tuttu sikti yuzume vurmamak icin kendini zor tuttu kafama tel le vurdu sacimi cekti dun butun gece uyutmadi beni ! smdide uyuyodm battaniyeyi uzermden cekiyo kafamdan yastgi aliyo bana bu evde rahat vermeye ekms cik git seni istemiyorum dedi isim var nasil gideym sen git dedm annesglle ayni nerde oturuyrz burasi benim evim diyo . buarada 24 yasndaym 1 tanede kizim var :( uzun oldu kusura bakmayn simdi sizce ben napmaliym ?

Canım elinde meslegin de varmış ne güzel. Ailene gitsen destek olurlarsa hiç durma derim.

boşan demeye başladım burdaki konulara artık yapcak bişi yok boşayacaksın böylelerini ya bu nedir böyle ...bide diyolarki yeni nesil zorluğa hiç gelemiyor hemen boşanıyolar sanmıyorum eski adamların bu yeni model erkekler gibi olduklarını ...en azından bu konuda bahsedilmemiş ama genelde cinsel sorunlu erkekler de var hiç değilse eskiler bu konuda sağlıklıymış

Neyini çekeceksin bu hasta adamın? Çalışıyormuşsun zaten git ailenin yanına boşan kurtul.

Buradaki hiç bir kadın sana boşanma çek demez diyemez canim.. Çünkü esin çekilecek çile değil..bosan ve kurtul bu psikopattan.. Kızın buyudugunde onun da aynı seylre maruz kalmasını ister misin.. Adamın içinde sevgi yok bir kere..
Başka yerde iş bulursun ailene anlat bosan..

Eşini sevmiyorsun,adam da herhalde mutlu değil,zaten sana git demiş.Hala ne düşünüyorsun ki ?
Ailesinin evinde mi oturuyorsunuz ? İşim var gidemem demişsin.Tayin durumunu mu kastettin ?

Bir insan neden buladar degsir oncelille bu sorunun cevabini bulmak lazim...
Git dediyse durma.. Istenmedogin yerde ne isin var ? Anlasin ki ona bagli degilsin iki gun sonra kapinda k.p.. K okur yine ...

Önce evin kilidini değiştirin.
Sonra bankayı arayıp maaş kartınızı kaybettiğinizi söyleyin.
Sonra da tebligatı paşaya gönderin.
Madem sizi istemiyor...
Bu arada darp raporu almayı da unutmayın.
Ömrünüze yazık değilse bu dediklerimi yapmayabilirsiniz tabii.

Tovbeee.Burda hergün yeni bi tur manyakla karşılaşıyoruz açılan konular sayesinde..Ben olsam arkama bile bakmadan kaçardım o evden..

evet arkadaslar ögretmenim .. aslnda ona karsi icimde ufack bi sevginn kalmadgni hissedyorum ama ayrligi o bosanma surecini dusunnce icim daraliyo sanki anlam veremedigm bi siknti oluyo icimde :( izin alip gtsem nasil olur diyede dusunuyorum hamdolsun ailem annem kardeslerm arkmda da babam ne der bilmiyrm ya hersey duyuldktan sonra bosanmazsak nasil olur .. ki ben gercekten istyrm artk bosanmayi eminim

boyle erkekle,kadinlarin hayatini mahv etmekden baska bir sey becermiyorlar.evlenince deyisen erkeklerin,piskolojik sorunlari vardir muhtemelen.
peki canim sen bosanmayi dusunuyormusun?

Bu adamin hayatinda baska biri mi var? Birden bire degistigine gore. Genelde aldatan erkekler bu tarz tutumlar sergiliyorlar.
Oncelikle maas kartinizi yemiden cikartin. Darp raporu alin.
Uzaklastirma karari cikartin
bir avukata gidin ve bosanma davasi acin.
arkaniza bile bakmayin cunku adam giderek siddetin dozunu artirmaya baslamis.

adam manyak, anlaşamıyorsunuz, sevmiyorsun yada seviyorsundur illakide aşkından ölmüyorsun en azından. İşinden izin al evden ayrıl dava aç derim ben. Gideneyeceğine gücenip eziyet ediyor sana. Böyle hiçbir şey düzelmez

evet arkadaslar ögretmenim .. aslnda ona karsi icimde ufack bi sevginn kalmadgni hissedyorum ama ayrligi o bosanma surecini dusunnce icim daraliyo sanki anlam veremedigm bi siknti oluyo icimde :KK43: izin alip gtsem nasil olur diyede dusunuyorum hamdolsun ailem annem kardeslerm arkmda da babam ne der bilmiyrm ya hersey duyuldktan sonra bosanmazsak nasil olur .. ki ben gercekten istyrm artk bosanmayi eminim
Senin o içindeki sıkıntı dediğin şey, adamın senin ümüğüne çöktüğünün verdiği histir.

Koskoca öğretmen olmuşsun böyle bi hayvanla ömür geçermi kızınada yazık.
Evden kovuyo yoksada esir maaşını vermiyo.

Gdo lu yiyeceklerdenmi yoksa mayalarımı bozuk bu tipler ne kadar çoğaldı ya

Back
X