Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizlar bizim esimle 2,5 yillik suren bi evliligimiz var mayis ta 3 yil dolacak ben esimle mantik evliligi yaptm yani o cok seviyodu ama ben oyle deli gbi sevmiyodum o anki ailemde yasadgm sorunlarda siginagim oldu belki bilemem cok iyiydi ne desem tm der gözmn icine bakardi kirilmama kizmama dayanamazdi nisanlilik sevgililik bi kere olsun kizdgni küstgnu hatrlamam hatta bu adam hic kavga etmiyo hep alttan olmuyo evlennce siklrm dedgm adam oyle bi degisti ki kizlar sormayin gitsin . benmle 1 saat küs kalamayan adam haftalarca küs kalir oldu kucucuk seylerime bagirir cagirir kizar oldu artik oyle oldu ki psikolojm bozuldu esimin yannda hicbi seklde rahat hareket edemez oldum konusmama oturmama kalkmama herseyime kizip duruyodu .. gece boyu hickiriklarla aglayip durdugm zamanlarda onun horlama sesleri odaya geliyodu kendini kac kere uyandirip kalk konusalim dedysem bana bagirir tekrar uyumaya devam ederdi en guzel gunlerimiz bayramlarimiz hep onun kuslukleriyle mahfoldu ! bana surekli hakart ediyodu salak manyak gerizekali beyinsiz kac kere deme dedysem yine yapti küsyodu yataklari ayiriyodu .. benimde artk tahammul um kalmadi onun o anlayissizligi ve merhametsizlgi karsisinda sevgimin gttkce azaldgni farkettm . en son yine sacma sapan bi nedenden dolayi kahvalti yaparken yine sinirlendi niye marketten balik almisim diye kavga cikartti elindeki cay i firlatti sonra msj atti okula gidince hatasni anlamsti ama benim tahammlm kalmamsti ya ben calisan bi bayan im isyermin yanndaki marketlere gtmemi istemiyo maas kartim elinde kendi istemedgi surece hicbisey almama izin vermez ! bu iliskide benim en buyuk suc um yasadklarmi aileme anlatmm oldu evet sucluym kabul ediyrm ama o beni o 4 duvarin icinde hapsetti hemde gunlerce anlatmasam kafayi yerdim smdi en son ki mevzuda yine kizdi kredi kartlarini verdi ne halin varsa gor deyip kustu sonra kiz kardesime anlattgmi ogrennce cildirdi kollarmdan tuttu sikti yuzume vurmamak icin kendini zor tuttu kafama tel le vurdu sacimi cekti dun butun gece uyutmadi beni ! smdide uyuyodm battaniyeyi uzermden cekiyo kafamdan yastgi aliyo bana bu evde rahat vermeye ekms cik git seni istemiyorum dedi isim var nasil gideym sen git dedm annesglle ayni nerde oturuyrz burasi benim evim diyo . buarada 24 yasndaym 1 tanede kizim varuzun oldu kusura bakmayn simdi sizce ben napmaliym ?
evet .. zaten esim köpryu gecene kadar ayi ya dayi diyceksn dusuncesnde olan biriboyle erkekle,kadinlarin hayatini mahv etmekden baska bir sey becermiyorlar.evlenince deyisen erkeklerin,piskolojik sorunlari vardir muhtemelen.
peki canim sen bosanmayi dusunuyormusun?
yok cnm ne bosanmasi kac oldu esiginden dönuyrz .. ama bi turlu cesart edemiyorum oda bunu bildgi icin bana eziyet ediyo isteHafize canım ben seni boşandın sanıyordum..
İşin de var ..
Üzülmeyin haketmiyorsun . .
ve ayrica kendiside ogretmen ama baktgn zaman cahil adam zannedersin ! tanidigm bi cok cahil insan dan daha beter esimSenin o içindeki sıkıntı dediğin şey, adamın senin ümüğüne çöktüğünün verdiği histir.
Koskoca öğretmen olmuşsun böyle bi hayvanla ömür geçermi kızınada yazık.
Evden kovuyo yoksada esir maaşını vermiyo.
Gdo lu yiyeceklerdenmi yoksa mayalarımı bozuk bu tipler ne kadar çoğaldı ya
peki nasil oluyo bu dava isi ? avukat tutmak sart mi yoksa savciliga mi gtmeliym ? bi aklm biraz bekle ayri kalin oyle ayril daha dun e kadar can ciger kuzu sarmasydik birden bosanma seysi ne alistramyrm .. ama beklesekte duzelen bisey olmycak galibaadam manyak, anlaşamıyorsunuz, sevmiyorsun yada seviyorsundur illakide aşkından ölmüyorsun en azından. İşinden izin al evden ayrıl dava aç derim ben. Gideneyeceğine gücenip eziyet ediyor sana. Böyle hiçbir şey düzelmez
yok ya benim esim evlendgmzden beri boyleydi gttkce artarak devam ediyoGünahını almak istemem ama başkasına aşık olmuş adamın(!) hareketleri gibi.
Minicik kızı var, gül gibi karısı. Adamın hareketlere bak. La havle...
alakasi yok ben sikayet etmedim o halinden ben o halini sevdim zaten o haline kandim yoksa benim esim tip olarak cirkin malesefIyi ya iste bak evlenince sıkılırım diye korkmussun neyse adam aksiyon yaratmis baya. Kusura bakmayinda kadinlara yaranilmiyor.
Sessiz sakin, gözünun icine bakan bir adam oldumu karşısinda simarikligin alasini yaparlar, yok sıkılirım, yok saygi duyamam, ayy pisirik filan.
Bizim kadini illa itip kakacaksin, höt höt yapacaksin o zaman rahat ediyorlar. Öyle alismislar. :) Birde sikayet etmeseler.
evet malesef esim hep psikolojk siddet uyguluyodu bana halende uyguluyo ondan zaten belki de boyle sogumalarm ve sonradan pisman olursam donusu olmaz diye korkuyrmKocanız ruh hastası..ciddi psikolojik baskı uyguluyor.yaşınız küçükken kurtulun bu durumdan sonra benim bir tanıdığım gibi niye gençken ayrılmamışım da bu psikopatı çekmişim diye giden ömrünüze yanarsınız
Allah yardımcınız olsunyok cnm ne bosanmasi kac oldu esiginden dönuyrz .. ama bi turlu cesart edemiyorum oda bunu bildgi icin bana eziyet ediyo iste
Beklesen geliecek yalvarıcak özür dileyecek. Senin duyguların soğumuş olacak mantıklı düşünüp affetmek veya boşanmak için bir karar verirsin. Uzak kalmak sakinleşmek ve öyle karar vermek daha sağlıklı. Anlaşmalı olursa tek avukat olabiliyor. Paran yoksa baro avukat atıyor yada sen bir avukat tutabilirsin npeki nasil oluyo bu dava isi ? avukat tutmak sart mi yoksa savciliga mi gtmeliym ? bi aklm biraz bekle ayri kalin oyle ayril daha dun e kadar can ciger kuzu sarmasydik birden bosanma seysi ne alistramyrm .. ama beklesekte duzelen bisey olmycak galiba
iste artik bu saatten sonra o pismanda olsa ki olmaz o oyle yalvaracak birisi degil cok gururlu cok . ben istemyrm kendisni su saatten sonra affetmek istemyrm ne olcaksa bi an once olsn bitsin diyrm . anlasmali olur mu bilmiyrm ama ben acmak istersem nasil olckBeklesen geliecek yalvarıcak özür dileyecek. Senin duyguların soğumuş olacak mantıklı düşünüp affetmek veya boşanmak için bir karar verirsin. Uzak kalmak sakinleşmek ve öyle karar vermek daha sağlıklı. Anlaşmalı olursa tek avukat olabiliyor. Paran yoksa baro avukat atıyor yada sen bir avukat tutabilirsin n
Maddi durumun bira varsa avukat tut. Çünkü bu işler çok karışık bin tane detayı var en güzeli o yönlendirsin seni. Ama genel olarak dilekçe veriyorsun bende bu aralar araştırdım ama daha bir avukatla görüşmediğimden tam bilgi sahibi değilim. Ama anlaşmalımolmazsa şahit göstermen gerekiyormuş diye okudum. Anlaşmalı olurs atek celsede bitiyor.iste artik bu saatten sonra o pismanda olsa ki olmaz o oyle yalvaracak birisi degil cok gururlu cok . ben istemyrm kendisni su saatten sonra affetmek istemyrm ne olcaksa bi an once olsn bitsin diyrm . anlasmali olur mu bilmiyrm ama ben acmak istersem nasil olck