bu adam bana ne yapmak istiyor

limmoni

Guru
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2009
221
7
316
Ankara
eşim ilk ve son evlilik yıldönümümüzü unuttu doğum günümde zorla hediye alır 40 gün lafını eder doğuma giderken bin azarla gittim dogumdan sonra beni hiç kutlayıp geçmiş olsun demedi agır bir ameliyat geçirdim hastaneden çıkarmasın için onu aradığımda beni azarladı kendin gel dedi evde hiç konuşmaz onula lgili 3 cümle oluşturamam ben evcilik oyunu oynayan salakmıyım

kaç yıllık evlisiniz?

çocuğunuz kaçıncı yılınızda oldu?

ve evlenmeden öncede ilgisiz miydi?

bazı erkeklerein yapısı bu oluyor çünkü..

çocuk olunca ihmal etmiş olabilir misiniz acaba..

belki o da sizin için değişti diye düşünüyordur..

eğer bu da değilse o zaman başka ihtimaller geliyor insanın aklına tabi..

ne olusa olsun doğuma giden ve hasta olan insan azarlanmaz bunun bahaneside yoktur
:mymeka:

doğum günlerini unuttu diyelim
evde konuşmaması soğuk olmasının sebebleri neymiş kendisine sorduğunuzda ne cevap veriyor

bi yerde okumuştum vajinusmus olan kadınlarda erkekler kendini suçlu hissedebiliyomuş. erkeklerde de bu zamanla takıntı oluyo ve agresifleşmesine sebep oluyomuşyerimseniben yaşça benden büyüksün sanırım ama kardeş tavsiyesi gibi al istersen. geç karşısına adam gibi konuş bence. nie böle yapıyosun neler oluyo dieyerimseniben umarım o zaman problemleri halledebilirsini:1rolleyes:

eşinize hiç sormamışsınız nedenini, iletişim kopluğu var anladığım kadarıyla bir yandanda ...neden yaklaşmayı konuşmayı denemedini?
yada denedinizde eşiniz mi geri çekildi..

açıkçası aklıma gelen ilk ihtimal başka birinin olabileceği..

vajinismusu yenmek için herhangi bir tedavi/terapi gördünüz mü?

cahilliğimi hoşgörün
vajinusmus olanlar çocuk nasıl doğuruyolar
nasıl çocuk sahibi oluyolar bu mümkün mü gerçekten?

kendimden yapacaklarımdan korkuyorum belki açıkçası seni istemiyorum dese zor olmaz amaöldüren sessizlik hiç bitmiyor
vaji için tedavi oldum ama başarısız oldum

konuşmayarak geç kalmışsın ve hata etmişsiniz
neyse geç olsun da güç olmasın..bence bi an önce konuşun ilgisizliğinin sebebenini merak ediyorum beni sevmiyor musun diye sorun
vajinismus olmanız da etkendir tabi ki sanırım 6 yıldır böylesiniz..bunun için tedavi gördünüz mü?
görmediyseniz eğer en kısa zamanda tedavi yollarına da başvurun derim..bu zamana kadar acı çekmişsiniz evlilik hayatınızda,bundan sonrasını güzelleştirin
ayrıca ne olursa olsun eşinizin o ameliyat ve doğumdaki tavırları da kabul edilemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…