bu adam bana ne yapmak istiyor

kendimden yapacaklarımdan korkuyorum belki açıkçası seni istemiyorum dese zor olmaz amaöldüren sessizlik hiç bitmiyor
vaji için tedavi oldum ama başarısız oldum

madem duyacaklarınız sizi korkutmuyor açık açık sorun bakalım neymiş derdi?

vajiyi de istikrarlı bir tedavi planıyla atlatacağınızı düşünüyorum..çok büüüyük bir etken tabiki o da..

burda topikler var yenen arkadaşlar var bir göz atın bence..

durum ne olursa olsun bi kadın ağır bi ameliyattan sonra eşi onu sormuyor nasılsın demiyorsa ciddi sorunlar vardır
ne demek kendin gellll
ameliyat olmuş insaın yardıma ihtiyacı vardır
ki siz ondan bi bebek dünyaya getirdiniz böyle davranması hoş olmamışşş:olmaz:

tarapi görmeniz şart..

önce sizin sonra eşinizle aile terapistine gidip tearpi görmeniz yararınıza olur...

biraz ümitsiz gibisiniz ancak..

Ilk once kendını sev...

Daha sonra saygı gormedıgını bıle dusunsen yıne de sen saygı duy ve esıne bu davranıslarının sebebını sor.

Bunu esınden baska hıckımse duzgun cevaplayamaz.

Belkı bunu dırek esınıze sormadıgınız gıbı gunluk yasamda karsılastıgınız olaylar,sıradan hal hatır muhabbetlerı gıbı soruları da sormuyor olabılır mısınız?

Saglık sorunları esnasında yaptıkları hıcbır sekılde affedılemez ama bunun cevabını asla esınıze sormadan ulasamazsınız...

eşim sadece yemek hazırlayıp hazırlamadığımı sormak için konuşur sonra biz evde ayrı odalarda yatıp ayrı odalarda oturuyoruz

eşim sadece yemek hazırlayıp hazırlamadığımı sormak için konuşur sonra biz evde ayrı odalarda yatıp ayrı odalarda oturuyoruz

sorması ayıp cocugu nerde yaptınız???ayrı odalarda kalıpta???bebegınız oluyorsa bu sızın bıseylerın ustesınden geldıgınızın gostergesı degılmıdır???vajı konusunda yanı kusura bakmayın pek fazla bılgım yok o konuda cahıllıgıme verın.bencede konusun konusmadan bı yere varılmaz benımde aklıma ılk baskası olma ıhtımalı geldı.bıraz ozel olacak ama nasıl evlendınız???flört ederek mı

eşim sadece yemek hazırlayıp hazırlamadığımı sormak için konuşur sonra biz evde ayrı odalarda yatıp ayrı odalarda oturuyoruz[/QUO

tatlım 2 çocuk arka arkaya olduysa ve
hamilelik hastalık derken eşinizi ihmal mi ettiniz acaba
iki taraflı düşünmek lazımmm olayı
erkekler ilgi ister hemde fazlasıyla
iletişim güçlüğü çekiyorsanız böyle bişey varsa
keşke bebek kararı almadan düşünseydiniz bişeylerii
bu böyle ne kadar gidecek size de yazık eşinizede çocuklarada
siz bişeyler yapıp ilginizi blli edin cilve yapın kadınlığınızı kullanın

İyi ama bu bır evlılık degıl kı!

Amac sadece eş dost bır nıkah defterınızın oldugunu bılmesı mı?

Gençliğini harcamadan bir an evvel bu saçmalığa bir son ver.Çünkü;şimdi böyle ise,yaşlandığında geriye dönülmez bir durumda olursun.Bu adamdan ne şefkat ne merhamet bekleme...Evlilik ne içindir ki...Hayatı paylaşma ve kendini yalnız hissetmemek içindir.Karar senin...

Benim anlamadığım vajili olup 2 çocuk nasıl yaptınız ( 1çocuk hadi neyse benim bir arkadşaşımda vajili ve doğurdu )hadi bunu geçtim ayrı odada yatıp ilişkiye bile giremediğiniz bir evliliğiniz var artı iki de çocuk sorun nerde diye bize neyi soruyosunuz canım siz yanlış anlama amacım asla seni kırmak yargılamak değil ama sorun zaten sizin ki evliilik değil güzelim ya bilmiyorumkismile bence acilen vaji yi yenin yapamadım diye birşey yok benim arkadaşımda vajili çocuk doğurdu iyice bıraktı kendini nasılsa çocuk da var vajiyi yenmeme gerek yok dedi ama eşi ondan boşanmak için dava açtı ve maalesef tüm ailesi herkes vaji olayını öğrendi kısaca vaji yi yen canımyerimseniben

evli felan degilim ama KK da okuduklarima dayanarak bi kac birsey söylemek istiyorum , biraz özel olucak belki ama kusura bakma
kendimi senin yerine koyuyorumda , ben ilk olarak esimle tatli bir dille sorunu cözmeye calisirdim konusurdum , tabiki fazla konusmayi , derdini paylasmayi sevmeyen insanlar da var , bu yüzden üstüne gitmemelisin , sinirlenebilir sonucta
vaji olayinda da bir an önce tedaviye baslamalisin, belkide dogum , vajinismus felan derken esinle araniza sogukluk girdi , afedersin cinsel yönden ilgin azalmis olabilir , ki ayri odalarda kaliyoruz demisin. bence esine tekrardan ilgi göster cilveydi felan derken , insallah durumunuz düzelir , hakkinizda hayirlisi olsuun

çok saygısızca davranmıs esin ben olsam tepkim cok kötü olurdu

Çok korkuyorum evlilikten çekiniyorum bunları okudukça... Allah sabır versin, ve inşallata düzelir canım... ne denir bilemiyorum ama içimde hissettim inan sıkıntını...

Acaba hastalığınızın adını mı yanlış biliyorsunuz.
Vajinusmus la hamile kalınabilir heralde, illa cinsel birliktelilik olması gerekmiyor.
Bu durum da 2 çocuk nasıl yaptınız merak ettim valla.
Eşinizle hiç cinsellik yaşamıyor musunuz yani.
Bununda etkileri vardır belki.
Cinsellikte bir evlilikte önemli sonuçta, evlilikte herşey olmasa da.
Ayrı odalarda oturmak, ayrı yerlerde yatmak, ev arkadaşlığı oluyor, evlilik değil ki.
Ve siz hiç birşekilde karşınıza alıp konuşmamışsınız.
Ne nedir, sıkıntılar neler, bilmiyorsunuz.
Karşılıklı iletişimsizlik var.
Oturun eksikler neler, sorun nedir, konuşmaya çalışın.
Birşeyi çözmek için önce ortada tanımlanabilen bir sorun olmalı.
Çok muallakta herşey.

onun çocuğunu doğurdunuz ve o sizi hastaneden almaya gelmedi mi? :oklava:

doğru mu duyuyorum ! kafamçokkarıştı

Back
X