Bu adam beni çıldırtacak!Yardım edin!

jpeg

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2012
151
17
118
Kayseri
Merhabalar, bu konuyu neden açtığımı ve nasıl yorumlar almak istediğimi bilmiyorum. Ben 30 yaşındayım, öğretmenim ve nişanlıyım malesef! Nişanlım beni evliliğe ikna edebilmek için kırk takla attı.Çok çok uğraştı. Ama şu anda beni çilden çıkarıyor. Hiçbir zaman dengeli bir ilişkimiz olmadı. Çok sevdik birbirimizi, çok da kızdık birbirimize. Çok ama çok yorucu bir ilişkiydi, bol tripli, bol kavgalı, bol ayrılmalı, barışmalı. Ama sevgisinden şüphe etmedim hiç. Beni en ama en boğan yönü kıskançlığı. Önceki konuma yorum yapan arkadaşlar biliyorlar ilişkinin ne durumda olduğunu. Sürekli ama sürekli beni yanında istiyor. O zaman evlenelim diyorum, zaman var diyor.Artık çıldırmak üzereyim, isyan ettim. Gerçekten her gün yollarda helak oldum.Hiç laftan anlamıyor. Burnundan kıl aldırmıyor, sürekli benim istediğim olacak diyen bir tip haline geldi. Geçenlerde evden çıkmak istemedim, iyi ailenle otur zaten sen deyip telefonu kapattı, ne arıyor ne soruyor, ben arıyorum, telefonu açmıyor.Artık ne yapacağımı şaşırdım kaldım. Aşırı kıskanç.Beni akrabalarımdan, eniştelerimden, aklına kim gelirse her türlü erkek cinsinden kıskanıp bunaltıyor. Yalnız hiçbir yere göndermek istemiyor. Ben ısrar etsem kavga çıkıyor.Dışarda kafam yanlışlıkla bir erkeğin bulunduğu bir yere dönse duymadığım laf kalmıyor.Sanırım ayrılacağım. Ama içim acıyor:( Emeklerim çöpe gidiyor. Çok üzülüyorum.Biliyorum, neden üzülüyosun kurtul diyenler olacak, mantığım böyle diyor benim de; ama salak gibi seviyorum da:( ve özlüyorum:(

emeğinizin çöpe gitmesi, evlendikten sonra burnunuzdan getirip hayatınızı zindan etmesinden iyidir. hiç üzülmeyin.

bu kadar kıskançlık hastalıktır net.

Çok afedersin canım merak ettim ikizler burcu mu nişanlın?

Hayır.Başak burcu. Ya ben gerçekten hiçbişey anlamıyorum. Keşke böyle olmasa rahat rahat geçinip gitsek, inatlaşmasa, anlayış gösterse kıyamet kopar mazallah! Bölye böyle bitiriyosun ilişkimizi diyorum, yine tınlamıyor ..

Bence saçma tripleri yüzünden küsen, bunaltan sen olmalısın.
Yerinde olsam şöyle yapardım..

En kritik zamanlarda sen ona zorluk çıkar.

Uykuya düşkünse gece 2 de ara uyandır hadi dışarı çıkalım de. Yok derse iyi yat hadi de yüzüne kapat.
Aile, akraba ilişkilerine önem veriyorsa önemli misafirler varken çık gel yanıma çabuk de.
Yok derse akrabalarınla mutluluklar de yüzüne kapat.

Önemli bir işi varken, ara gel diye tuttur, gelmezse yine yüzüne kapat.

Arasın, cevap verme. Aynılarını yap bıktır, ne lanet bir şey olduğunu anlar belki..

Son düzenleme:
Onu sevmiyorsunuz...

İliskinize devam edip her seyin duzeldigini ve ciktiginiz yolu basariyla nihayete erdirdiginizi gormek istiyorsunuz, bunu hak ettiginize inandiginiz icin yarida birakmak icinize sinmiyor...

Emeklerinizi bosa gitmesinden ziyade kendinizi ifade edememek, yapmadiginiz seyler icin suclanmak size agir geliyor...

Siz kendinizi yerken onun bu kadar rahat olmasi size berbat hissettiriyor...

Su an ayrilmaya karar verseniz icinizdeki ofke sizi yer bitirir cunku hak etmediginiz muamelelere maruz kaldiniz ama karsi tarafa gore kabahat sizde...

Bunun boyle oldugunu soyledikce dirdir eden, abartan hatta durduk yere olay cikartan tarafi olacaksiniz iliskinizin...

Cok zor bir durumdasiniz...

Ama ilerisini daha zor gordum ben... :ssz:

Evlenip mutsuz olacağına birak gitsin bence.evleninc hersey farkli oluyor sevgin bitince anlasip amlamisacaginizi dusun bence.

Canım seneye burada boşaniyorum diye bir
konu açmamak için şimdi ağla, sizla, özle...
Hiçbir acı sonsuza dek sürmüyor emin ol...
Aynı ortamda yapılan paylaşımlar, gecirilen zamanlar vs vs vs o zaman ayrilik
daha çok acıtır içini unutma. Çek bakalım
restini ya adam ol, ya defol de. Ama sakın
kendini harcatma sevgili meslekdaşım.
Unutma bizler geleceğe ışık tutuyoruz.
Bu adam iki gün sonra istifaya zorlar seni.
TERCİH SENİN. Sevgiler:40:

En nefret ettigim sey trip yapip telefonları acmayan, mesajlara cevap vermeyeb insanlar. Surundururler insani. Hayat boyu bu adamla cin iskencesi yasarsin. Kendine yazik. Insan gibi uzlasmak anlasmak varken bu nedir boyle? Evlenirsen en ufak bir sorunda tripli bir es:-( seviyorum diyorsun da sana bunlari yasatan bir adamdan hayir gelmez. Bu kadar sey yazdim evlenirsin cunku kadinlar bayiliyor bu tur adamlara çünkü butun gun cevap vermemesi, trip yapmasi derken farkinda olmadan onu surekli dusunuyorsun ve aliskanlik saplanti oluyor.. Degmez tatlim.:47:

Bilmiyorum da..Artık hareketlerine, anlayışsızlığına sinir oluyorum.Neden böyle yapıyo bu adam diye düşünüp kendimi yiyip bitiriyorum. Ne istiyor, derdi ne anlamadım gitti. Ama nişandan önce böyle değildi...Daha sevecen, daha anlayışlı, daha olgundu sanki..Yıprandık galiba:(

Merhabalar, bu konuyu neden açtığımı ve nasıl yorumlar almak istediğimi bilmiyorum. Ben 30 yaşındayım, öğretmenim ve nişanlıyım malesef! Nişanlım beni evliliğe ikna edebilmek için kırk takla attı.Çok çok uğraştı. Ama şu anda beni çilden çıkarıyor. Hiçbir zaman dengeli bir ilişkimiz olmadı. Çok sevdik birbirimizi, çok da kızdık birbirimize. Çok ama çok yorucu bir ilişkiydi, bol tripli, bol kavgalı, bol ayrılmalı, barışmalı. Ama sevgisinden şüphe etmedim hiç. Beni en ama en boğan yönü kıskançlığı. Önceki konuma yorum yapan arkadaşlar biliyorlar ilişkinin ne durumda olduğunu. Sürekli ama sürekli beni yanında istiyor. O zaman evlenelim diyorum, zaman var diyor.Artık çıldırmak üzereyim, isyan ettim. Gerçekten her gün yollarda helak oldum.Hiç laftan anlamıyor. Burnundan kıl aldırmıyor, sürekli benim istediğim olacak diyen bir tip haline geldi. Geçenlerde evden çıkmak istemedim, iyi ailenle otur zaten sen deyip telefonu kapattı, ne arıyor ne soruyor, ben arıyorum, telefonu açmıyor.Artık ne yapacağımı şaşırdım kaldım. Aşırı kıskanç.Beni akrabalarımdan, eniştelerimden, aklına kim gelirse her türlü erkek cinsinden kıskanıp bunaltıyor. Yalnız hiçbir yere göndermek istemiyor. Ben ısrar etsem kavga çıkıyor.Dışarda kafam yanlışlıkla bir erkeğin bulunduğu bir yere dönse duymadığım laf kalmıyor.Sanırım ayrılacağım. Ama içim acıyor:( Emeklerim çöpe gidiyor. Çok üzülüyorum.Biliyorum, neden üzülüyosun kurtul diyenler olacak, mantığım böyle diyor benim de; ama salak gibi seviyorum da:( ve özlüyorum:(

Daha önceki konunda da söyledim, çok alttan alıyorsun. Bırak ne hali varsa görsün. Bu adamdan koca olmaz. Emeklerine, birkaç yılına acıyorsun da bir ömür boyu bu hayatı yaşamak var işin ucunda. Bırak olan 3-5 yılına olsun.

Gercekten omrunden omur gider boyleleriyle kendine bunu yapacakmisin? :confused:

Malesef bu adam sizi zerre kadar anlamıyor, sizin suyunuza gitmediği gibi hep despot ve otoriter. .. bu karakterde kişilerle kimse mutlu olamaz. Taviz de vermiyorsa hiç zorlamayın. Çünkü evlilik çok farklı bir yaşantı. Nisanlilik dönemindeki en küçük bir huyun evliligin yürütmede ne kadar önemli bir davranış olduğunu evli olanlar bilir. Bu kadar kendini belli eden bir adamla evlenip hata yapmayın. Bırakın boşa gitsin emekleriniz. Boşa giden hayatınız olmasın

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hala mı açmıyo telefonlarını yuh artık ne diyim, zeytinyağı diye senin sevgiline derler herhalde, her ne kadar acı da olsa seni sevdiğini düşünmüyorum, insan bu kadar uyduruk bi sebepten sevgilisine bunu yapmaz, özlemiyorda adam,
tüm derdi seni terbiye etmek, ödül ceza sistemine kafayı fazla takmış herhalde ama bu yöntem çocuklarda bişe işe yaramıyor artık

Canım kaybetme korkusunu yenersen eğer her şey normale döner.Kıskançlığı yüznden görüşme bir süre belki kendini düzeltir seni haklı görür ama ileride aşkın yerini sevgi aldığı zaman bunalınca ne yapacaksın onu düşün bence.Böyle hayat geçmez evlenince iyice sahiplenecek seni unutma

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Öyle ki burda tanımadığım kişilerden yorum bekliyorum artık. İilşkimin detaylarını etrafımla paylaşan bir tip olmadım hiç.Ama şu yönde denemeler yaptım, bir konuyu bir arkadaşıma anlattım, acaba dışardan bir göz nasıl görür diye, kesinlikle her anlattığım insan, anlıyor ne demek istediğimi. Bence kendisi de anlıyor, ama hep işine geldiği gibi. Çok değişti..Ya da gerçek yüzünü gördüm..Elimden bişey gelmiyor. Dua ediyorum ..

Canım kaybetme korkusunu yenersen eğer her şey normale döner.Kıskançlığı yüznden görüşme bir süre belki kendini düzeltir seni haklı görür ama ileride aşkın yerini sevgi aldığı zaman bunalınca ne yapacaksın onu düşün bence.Böyle hayat geçmez evlenince iyice sahiplenecek seni unutma

Valla ben bu evlenince iyice sahiplenecek meselesini nişanlanınca yaşadım..Çok şaşkınım. Ama bir taraftan da yukarıdaki arkadaşların dediği gibi terbiye etmeye çalışıyor. Nefret ediyorum triplerinden artık. Bıkmışım. Herşey istediği gibi olacak..yoksa karşındakinin burnundan geliyo hayat..Cennet ya burası !!!!

Ne kadar seversem seveyim böyle bir erkekle degil evlenmek tuvalete dahi gitmem!!!! özgürlüğüm herşeyimdir çok net!!!! Niye yüzüne kapattığı halde sen arıyorsun? Kaçan kovalanır sen böyle pohpohlardan küçük beyi tabii açmaz telefonuBırak o seni merak etsin arasın....

Evlendikten sonra bu hareketlerini çekebileceğini sanmıyorum. Zamanla sevgini de tüketecek

Back
X