Bu adam beni çıldırtıyor

Karpuzlu araba

Nirvana
Pro Üye
7 Ağustos 2017
9.951
37.361
548
29
Eşimle sorunlarımız vardı az çok hakim olanlar var konuya, şimdilik şükür sorun yok tedavi görüyor doktora gidicegi günleri ilaç alacağı falan ben takip ediyorum bir bebek gibi herşeyiyle ben ilgileniyorum. Çünkü yine aynı hataya düşmesinden korkuyorum oyuzden ona bırakmıyorum randevusuna kadar ben alıyorum.boyle gaflete düşmesinde ben razıyım her işini halletmeye.

Gelelim asıl konuya bu adam neden ona bağimli olmamı istiyor ben anlamıyorum.surekli bı tedirginlik hali eskiden daha rahattı ben baba evine gidince daha bir kaygili oldu.
Kız kardeşim aradı (abla yarın bı günlüğüne işe gel garsonluk için garson eksik ) dedi tamam gelirim dedim.

Bana kalsa hep giderim özledim çalışmayi evde bunaldım artık ama çocuğa devamlı bakacak kimse yok maalesef ne kaynanam nede annem yanaşmıyor devamlı bakmaya.

Oğlum özel eğitim görecek zaten kac gündür hastanelerde kosturuyorum bu süreçte zaten yanında olmam gerekiyor.

Sadece bir günlüğüne işe gidicem. Eşim aradı naptın gittinmi hastaneye dedi bende yok mesaj gelmedi bende randevu kestim dedim.sonra bu iş meselesini anlattım.bana sakin kimseye söz verme öyle birşey olmuyacak çocuğun başında otur dedi.bende sana soranmi oldu ne diyorsun diye kızdım.gidicem diyince telefonu yüzüme kapattı.bunun amacı ne yani 1 günlük iş ya 1.neden sorun çıkarıyor.

Not; asla onu dinlemicem yarın çocuğa kardeşim bakacak bende gidicem .bir günlükte olsa bütün olaylardan uzaklaşmak istiyorum

karpuz ise paraya ihtiyacin oldugu icin mi gitmek istiyorsun, kardesine yardim etmek icin mi, yoksa esinle inatlasmak icin mi?

cocugunun zaten ozel bir durumu var, adaptasyon sorunu yasiyor, onu baska birine birakmani gerektirecek kadar onemli bir seyse git yoksa gitme. esin dedigi icin degil oglun acisindan dusundum ben.

karpuz ise paraya ihtiyacin oldugu icin mi gitmek istiyorsun, kardesine yardim etmek icin mi, yoksa esinle inatlasmak icin mi?

cocugunun zaten ozel bir durumu var, adaptasyon sorunu yasiyor, onu baska birine birakmani gerektirecek kadar onemli bir seyse git yoksa gitme. esin dedigi icin degil oglun acisindan dusundum ben.
Bana da konu sahibinin 1 günlük bir molaya ihtiyacı varmış gibi geldi.
Madde bağımlısı eş ve zor bir çocuk.
Bilgisizim bu konuda, adaptasyon sorunu yaşayan bir çocuk 1 günde çok sıkıntı yaşar mı?

Sassy zaten bu süreçte oğlumun yanında olmam gerekiyor sadece bir 1 gün bütün sorunlardan uzaklaşmak istiyorum.amacim ne inatlasmak ne başka birşey. 1 gün gidicm o bile bana yeter yani kafa dağıtmak icin

Bana da konu sahibinin 1 günlük bir molaya ihtiyacı varmış gibi geldi.
Madde bağımlısı eş ve zor bir çocuk.
Bilgisizim bu konuda, adaptasyon sorunu yaşayan bir çocuk 1 günde çok sıkıntı yaşar mı?
Canım annemlerin bahçesi var bol bol koşturabilir hem onları seviyorda kardeşim bakicak ona çok iyi ilgilenir biliyorum .1 günden birşey olmaz bence

Canım annemlerin bahçesi var bol bol koşturabilir hem onları seviyorda kardeşim bakicak ona çok iyi ilgilenir biliyorum .1 günden birşey olmaz bence

Nefes almak hakkinizdir. O kadar ugrasiyorsunuz, size iyi geleceginden eminsinizde. Gidin kafanizi dinleyin,evden uzaklasmak,kendinizi oyalamak, iyi gelecektir🤗

Ben anladım sizi. İki insan yüzü göreyim, bir iki ilginç olay olur vs. diye kafanız dağılsın istiyorsunuz. Bu da elbette hakkınız karpuz. Şöyle bir giyinip, bir ruj bir maskara sürüp insan içine çıkmak bile insana iyi gelir. Bence de gidin ya, ne olacak bir günden? Karpuz, sizin için dua edeceğim, umarım her şey iyi olur. :KK25:

Ben anladım sizi. İki insan yüzü göreyim, bir iki ilginç olay olur vs. diye kafanız dağılsın istiyorsunuz. Bu da elbette hakkınız karpuz. Şöyle bir giyinip, bir ruj bir maskara sürüp insan içine çıkmak bile insana iyi gelir. Bence de gidin ya, ne olacak bir günden? Karpuz, sizin için dua edeceğim, umarım her şey iyi olur. :KK25:
Saol kuzum benim 🥰😍 aynen öyle biraz kafa dagitmak gerekiyor arada siyah pantolon beyaz gömlek birde makyaj 🤣oh ne dünya varmis

Saol kuzum benim 🥰😍 aynen öyle biraz kafa dagitmak gerekiyor arada siyah pantolon beyaz gömlek birde makyaj 🤣oh ne dünya varmis
Arada evde bile yapıverin ne olacak? Ben pijama üstü kırmızı rujla geziyorum bazen. :deli:
Çocuğu alıp evin yakınlarında yürüyün, yine giyinin süslenin. Kapanmayın eve.

Arada evde bile yapıverin ne olacak? Ben pijama üstü kırmızı rujla geziyorum bazen. :deli:
Çocuğu alıp evin yakınlarında yürüyün, yine giyinin süslenin. Kapanmayın eve.
Bende yapıyorum çıkmadığım gün yok aslında 🤣bu farklı busefer hem para kazanıcam hem kafa dagiticam sonra gomeriz oğlumla kazandığımi 🤭

Back
X