Bu adam beni deli edicek bu ne biçim iş ya nasıl evlilik bu !

duduklutava

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2016
139
62
13
:KK61:benim eşim niye böyle :( bıktım hergünğ bi vukuat benmi takıntılı oldum ya :( hergün hergünde ona çemkirememki sen böylesin şöylesin diye
Evde ekmek kalmamış sabahta söyledim vakti vardı alıp gelmeye ekmek alırmısın cnm dedim yok alamam akşamdan pilav kalmış onu yersin aynı şey dedi ya:KK57: ben kızdığımı belli ederek tamam önemli değil desemde dalga geçmesini sürdürdü yok bisküvi var onu ye şunu ye bunu ye!!!
Elinin körünüde yiyimmi dicekken ya sabır çektim en son artık şaka yapıyo gerçekten sandım ama ciddi ciddi söylüyo benle sabah sabah güzel kafa yaptı gitti işine :KK43: bu saat oldu bana napıyosun diyo bebeği soruyo ayy eşim şakacıydı hoştu iyiydi ama her konuda beni ti ye almasından nefret eder oldum adamakıllı ciddi bişeyler konuşamaz olduk ne bu şimdi ya

Bebeğim küçük şuan onunla dışarı çıkamıyorum burda hava soğuk ee eşimde müsait ekmek alırmısın demek kötü birşey mi?
Yok diyebilirsin
Ama almayıp evdeki pilav ve bisküviyi ye deyince şaşırdım
Git taze simit al ona inat, bebeğin ne kadarlık ? Biraz kalın giydirsen çıkarsınız bence

Ya ben yaparım her işimi yapıyorum alıyorum vs de ben niye evlendim evede bi ekmek getirmek için sızlanan benle dalga geçen adamla zoruma gidiyo artık ya :KK43:
Süt yumurta un varsa bi krep yap ye
Yoksa da aldır bolca, bozulmaz dolapta durunca

Kayınvalideye atar yaptın diye trip mi yapıyo acaba düdüklü ?
Eskiden anında alır mıydı ekmek vs.

Ya ben yaparım her işimi yapıyorum alıyorum vs de ben niye evlendim evede bi ekmek getirmek için sızlanan benle dalga geçen adamla zoruma gidiyo artık ya :KK43:
sen de haklısın ama adam bariz odun yontmayla da yola gelecek gibi değil bi evin ihtiyacı söz konusuyken bile böyle labaliyse en iyisi kendin yapma yine yoksa yapılacak çooook şey var böylelerine ya neyse:KK62:

Her akşam gelir oram ağrıyo buram ağrıyo of ğuf ya hu onu dinlemekten kendi yorgunluğumu rahatsızlığımı unuttum nekadarda yanlış tanımışım :(( aşırı ben merkezci birisi oldu çıktı ... Acaba hepmi böyleydi sonradan mı bilemiyorum ama evlenmeden once böyle değildi:( buna eminim

Adam işe gidecek niye ekmek almaya yolluyorsunuz ki hani ikinizde çalışıyor olsanız ve sabaha kahvaltı hazırlamış olsan kalmasa tamam anlayacağım da siz eşinize kahvaltı da hazırlamıyorsunuz zaten demek ki niye çıkıp kendiniz alamıyor musunuz şaka olarak takılmış işte yani. Evde olan biri olarak ekmek almaya da üşenmeyin yani artık. Ayrıca bir kere ekmem alamam dedi diye mi ben merkezci bu adam hiç mi alışveriş yapmıyor yani eve.

Her akşam gelir oram ağrıyo buram ağrıyo of ğuf ya hu onu dinlemekten kendi yorgunluğumu rahatsızlığımı unuttum nekadarda yanlış tanımışım :KK43:( aşırı ben merkezci birisi oldu çıktı ... Acaba hepmi böyleydi sonradan mı bilemiyorum ama evlenmeden once böyle değildi:KK43: buna eminim
yeni mi anlıyorsunuz günaydın yani eski konularınızda kaç kez söyledik

adamın onca yaptığı şeyden sonra bu devede kulak kalıyor

Her akşam gelir oram ağrıyo buram ağrıyo of ğuf ya hu onu dinlemekten kendi yorgunluğumu rahatsızlığımı unuttum nekadarda yanlış tanımışım :KK43:( aşırı ben merkezci birisi oldu çıktı ... Acaba hepmi böyleydi sonradan mı bilemiyorum ama evlenmeden once böyle değildi:KK43: buna eminim
orda çak lafı bu kadar mızmızlanma diye

Süt yumurta un varsa bi krep yap ye
Yoksa da aldır bolca, bozulmaz dolapta durunca

Kayınvalideye atar yaptın diye trip mi yapıyo acaba düdüklü ?
Eskiden anında alır mıydı ekmek vs.

Yaptım yaptım bişeyler ama bukadar ilgisiz bi insana nekadar sabrederim daha ..
Buakşamda arkadaşıyla yemeğe gidicek benle 2 aydır sokağa adım atmadı bu ne iştir anlamadım bakıyorumda kendime ya :( çok beğenilen biriyim
Kırsten dunst gibiyim abartmıyorum :( ama bu adam beni tüketiyo ailesi ayrı dert kendi ayrı dert

Bebeği ver eline kaç başka odada işine gücüne bak
Görsün bakalım yorgunluğun alasını

Yaptım yaptım bişeyler ama bukadar ilgisiz bi insana nekadar sabrederim daha ..
Buakşamda arkadaşıyla yemeğe gidicek benle 2 aydır sokağa adım atmadı bu ne iştir anlamadım bakıyorumda kendime ya :KK43: çok beğenilen biriyim
Kırsten dunst gibiyim abartmıyorum :KK43: ama bu adam beni tüketiyo ailesi ayrı dert kendi ayrı dert
Anladım tek ekmek almaması sorun değil genel olarak böyle..
O zaman çok zor..

Haftasonu plan yapsan, çocukla bunaldım beraber şuraya gidelim desen ne der mesela ?

o kimki seninle dalga geçiyo istersen tokalaşırsın istemezsen tokalaşmazsın senin keyfine kalmış kimsenin haddi değil bi insanın seçimleriyle dalga geçmek

Back
X