Bu Adam beni delirtecek:(

canm allah yardımcın olsun ama bu böyle kendi içine atılacak bi durum değil....doğumdan sonraki dönemde insan eşinden biraz daha extra bi ilgi isitiyo beraber değişiklik istiyoo...oralarda yürüyecek yerler yoksa en azından atla ötobüse çık gez...eşinle konuş ...sanda yazık evde hapis kalmak nedir nerden anlayacak?kolaymı........canm eğer eşin arıza çıkartmıyorsa işe başla tekrar ....allah sabır versin

erkek ya hasbam, o gezer tozar, kadın evde oturur, on numara evin vardır, o akşama kadar iştedir, sen evdesin zaten istediğini yapıyorsun, adamcağızın haftasonu yada akşam dışarı çıkması çok mu?kendine vakit ayıramazmı?

bu zihniyetteki erkeklerden nefret ediyorum. en yakın arkadaşımın eşide böyle. adam değişmiyor malesef. üzgünüm senin adına arkadaşım.

en önemlisi anlayış. eşin anlayışsız sanırım. bazen iyilikle bazende biraz sesini çıkararak konuşmayı dene. olmadı tekrar işe gir. allah yardımcın olsun.

ehliyet al önerisi gelmiş toplu taşıt yokmu bin ona gez denmiş ii de arkadaşlar bu arkadaşın sorunu
kocasının cimriliği kendiside çalışmıyor bunları bu durumda yapabilmesi zor
allah kimseye böle koca vermesin anacım cimriyle uğraşmakda ayrı bi zordur alsan kabahat yesen kabahat
bizim komşunun vardı cimrimi cimri bir kocası ordan biliyorum allah kolaylık versin ne deyim
benimkide tam tersi yiyelim içelim gezelim diyo bi kenara para koymak yok (iki durumda zor güzelim
ne diyelim allah islah etsin bunları

Senin cimri adam versiyonun bizim evde de mevcut
Benim tek farkım çalışıyor olmam. Çalışmamı parayı sevdiği için kendisi istedi.
Ben de bu sayede biraz da olsa kafa dinliyorum.
Çalışabiliyorsan çocuğuna da bakacak güvendiğin biri varsa çalış canım.
İlk zamanlar çocuktan ayrılmak zor oluyor ama zamanla alışıyorsun.

valla guzelım senı en ıyı anlayardan bırıyımdır herhalde.bende senın gıbıyım malesef.hafta ıcı sureklı evdeyım ancak hafta sonları cıkabılıoruz.esım calıstıgından dolayı belkı hafta ıcı de cıkacagız ama gec gelıo yemek dı caydı derken yatma zamanı gelıo anlıorum valla cok zor bı durum sende bırde bebek varmıs.Allah yardımcın olsun ama gunduzlerı dısarı cıkıp bebegınle bıraz hava alırsın sana da degısıklık olur en azzından esınden hayır yoksa.artık havalarda duzeldı hem.bende yapıcam sana soyledıgımı ama ben su an bulundugum yere yabancıyım hala alısamadım buyuk sehır olunca bırde merkezdende uzagızz.soyledıgım gıbı sen bıseyler yapmaya calıssan daha ıyı olur bıraz acılırsın

mesajlarınızı şimdi okuyabildim arkadaşlar. herkese teşekkürler. valla dün eşim eve gelince bir güzel kavga ettik. ne varsa söyledim. o da baktı olmayacak beni yemeğe götürdü ve bundan sonra arabayı bana bırakacağını söyledi. ohh be sonunda beni anlayabildi ... yoksa kafayı yiyecektim bu evde....

mesajlarınızı şimdi okuyabildim arkadaşlar. herkese teşekkürler. valla dün eşim eve gelince bir güzel kavga ettik. ne varsa söyledim. o da baktı olmayacak beni yemeğe götürdü ve bundan sonra arabayı bana bırakacağını söyledi. ohh be sonunda beni anlayabildi ... yoksa kafayı yiyecektim bu evde....

cok sevındım canım ya tam gozaydınlık olmus valla.gozun aydın darısı benım basıma yerimseniben :Saruboceq:

tatlı dil yılanı deliğinden çıkarırmış konuşun tabi ikna gücü lazım..adam cimriymiş işte o kısım zor yılların alışkanlığı..çalışsanız bi iş bulsanız sıkılmazsınız ..

Iyi yapmissin canim sesini cikarmakla.Cünkü erkekler kendiliklerinden hicbirseyi düsünmezler.Illa kafalarina vuracaksin.

canım cımrı bır adam arabasını kadın carpacak korkusu ıle vermez ehlıyet alası bıı degıstırmez
sen dolmusa bın bebk arabanı al mınet etme veya paran varsa teksi tut

Back
X