Bu Adam beni delirtecek:(

Biricik

üç böcek bir çiçek
Kayıtlı Üye
22 Mart 2007
1.170
6
681
Antalya
offff...çıldırmak üzereyimkafamçokkarıştı. arkadaşlar ben 1 yıl önce doğum nedeniyle işimden ayrıldım. o zamanadan beri kocaman evde çocuğumla ilgileniyorum. hiçbir akrabam, eşim dostum olmadığı için sabahtan akşama kadar şu 4 duvarın içindeyim. eşim denilen adam hafta sonları dışırayı çıkarırsa ancak o zaman kurtuluyorum bu esaretten. tabi beyefendiği ikna edip dışarıya çıkmayı başarabilirsek.neyiş efendim gezmeye gidince para harcıyormuşuz, benzin pahalıymış falanda filan işte. bahane çok anlayacağınız. maddi imkanımız kötü sayılmaz ama benim adam cimri....kendisi az önce ekmek almaya gidiyorum diye çıktı yarım saat oldu hala ortada yok. anlayacağınız arkadaşlar evimde oğlumla beraber hapisiz. bu yüzden sinir stres sahibi oldum. çıldırmak üzereyim....çok mu şey istiyorum acaba ben yaa...içimi döktüm biraz rahatladım :delphin:

haklısın cnm çocuk olunca insan eve kapanıp kalıyooo
ama eşini niye bekliyorsun ki sen çocugunu al dışarı beraber çıkın
koy çocugunu çocuk arabasına dolaş birazz

canım hava güzel, oğlunla beraber giyinin güzelce biraz yürüyüşe çıkın? izin vermiyomu kocan

canım benım senı anlamak mumkun

calısıp bebek olunca ızne ayırlınca ınsan hafta sonları dısarı cıkmak ıstıyor
bu erkekler ıslerıne gelınce benım cocugum benım canım
der..
ama bu bebısı ıkı saat bak dersen sankı komsunun oglunu baktırırsın ..tepkı verır

maalesef her erkek anlayışlı degıl

keske duzelse...

Biran evvel ehilyetini yapsana güzelim...:kahve:

Kimseye minnet etmek zorunda olmazsin o zaman..koy cocugnu arabaya bas gaza...gez toz kafana göre....:delphin:

Adamlarin keyfini bekleyeceksek cok bekleriz....:delphin:

canım benım senı anlamak mumkun

calısıp bebek olunca ızne ayırlınca ınsan hafta sonları dısarı cıkmak ıstıyor
bu erkekler ıslerıne gelınce benım cocugum benım canım
der..
ama bu bebısı ıkı saat bak dersen sankı komsunun oglunu baktırırsın ..tepkı verır

maalesef her erkek anlayışlı degıl

keske duzelse...

nerde o günler.. bu adam düzelmez canım

Gülsüm Sultan'ın dediği gibi ehliyat elıp kendiniz gezin.
şehir merkezine toplu taşıma aracı yok mu yakınınızda.
çocuğunuz çok küçük değil sanırım.
binip gider, iki hava alır dönersiniz.

okurken üzüldüm acıkcasıı cok haklısın isyan etmekte bu erkekleri anlamak zor düşüncesi oluyolar maalesef...

ben eger imkanınız varsa calısmayı bi işe girmeyi denerdim en azından o zaman sizinde paranız ve konuşma özgürlüğünüz olur hemde rahat rahat gezersiniz ama mumkun diilse böyle bişey bilemıyorum zor bi durum hiç akrabamda yok demişsiniz bakıcı falan tutmakda mantıklı gelıyor aslında işe girerseniz tabi

umarım eşiniz en kısa zamanda anlamaya baslar sizi ve ruh halinizii

Canım bir de evde oturmana alışmasın eşin.Yoksa bir takım şeyleri bahane ederek sürekli dışarda olur ,nasıl olsa karım gelmiyor diye düşünür.Alıştıra alıştıra gezme kültürüne alıştıracaksın.Önce 15 günde bir çıkartmaya çalış.Sonra kademeli olarak zamanla sıklaştır.

gercekten zor bi durum..
ama cozumler bulmak icin etrafiniza iyice bakin..
cevrenizde oturan bu durumda olan bayanlar neler yapiyor inceleyin..
esinizlede durumunuzu gerekirse sizi anlayana kadar konusun..
eger cok fazla bunaldiysanizda bebeginizle ailenizin yanina bi sure tatile gidin
nacizane onerileerrr

canım o gelmiyorsa sen çık.benzer dert bendede var.ben alışverişe götüremiyorum.seninki kadar zor bir durum değil tabi.alışverişi kendin yap diyor bende o yanımda olsun diyorum.dolaşamam senle dükkan dükkan diyor.bende kendim gidiyorum artık.sende çık gez hem çocuğunda var onunla gezersin.ben tek başıma dolanıp duruyom valla.ilk başlarda garip geldi tek başıma gezmek.şimdi alıştım.

Evde hapis olmak ne kadar zordur bilirim.. Ben mecburiyetten ve kendi geleceğim uğruna hapisim , o ayrı.. Ama yine de fırsatını bulunca kendimi sokağa atıyorum -tatlicadiarzu- Eşinizle beraber şöyle

bir dışarı çıkın yaya özellikle.. Hem yürüyüş çok iyi gelir , havalar da ısındı epey.. Bence derdinizi onun başını ağrıtana dek dile getirin.. Sonunda bıksın ve sizi dışarı çıkarmayı , dinlemeye tercih

eder hale gelsinkaydirigubbakcemile2

Canım bir de evde oturmana alışmasın eşin.Yoksa bir takım şeyleri bahane ederek sürekli dışarda olur ,nasıl olsa karım gelmiyor diye düşünür.Alıştıra alıştıra gezme kültürüne alıştıracaksın.Önce 15 günde bir çıkartmaya çalış.Sonra kademeli olarak zamanla sıklaştır.

bencede,nasıl alıştırırsan öyle gidiyo... bende ailemi öyle alıştırmıştım bi dışarı çıkacak olsam olay oluyodu ama ben inatla çıkmaya devam ettim şimdi hiç bişey diyemiyolar sengözlerimebaksanab kendileri otursun bakalım bütün gün evde çıldırırlar valla :delphin:

bence sen al çocuğunu git canın nereye gitmek istiyosa hatta kendine yakın bulduğun bi komşunuda çağır :icecream:

seni cok iyi anliyorum canim.evde surekli cocukla ugrasmak insani cok yoruyor arada sirada disari cikip hava almak istemen hic de fazla bir istek degil bence...

canim o cikiyorsa kendini bitirecegine sende cik dolas.:1hug: olmadi hafta ici plan yap haftasonu suraya gidelim diye hem o da kendini hazirlar baktin ki gelmiyor kendin git...zor gelsede caktirma hicc..madem disariya cikabiliyor kafasina gore takiliyor seni de alip gitsin..kendi ciktiginda benzin parasi vermiyor mu?? valla o yapmayip sende devamli laf soylersen dirdir yapmis oluyorsun ve biryerden sonra duymaz seni alisir cunku..bazisi laftan anlar bazisi anlamaz inat yapar..kendi bildigini okur kendi istedigii zaman yapar..:1closedeyes:

Allah sabır versin...cimri eşi bırak..cimri olan her insanla yaşamak zordur...al bebeğini parka çık..illa para gerekmezki gezmek içim..mutfak masrafından arttır çık gez kuzum...bu durumun seni çok üzdüğünü evde sıkıldığını ve eşinle çocuğunla vakit geçirmek istediğini söyle eşine belki dank eder..üzülmea.s.

senı en ıyı ben anlıyabılırım sanırım aynı esten bendede var aa allahtan cımrı deıl bende butun gun evdeyım haftada bıgun ızınlı zorla dısarı cıkmaya ıkna edene kadar oluyorum ama artık alıstırdım haftada 1gun aksam veya gunduz dısarı cıkartmazsa burnundan getırıyorum evde bıraz benım sozum gecerde. bıde kıskanclıgı ustunde bu sıralar cıldırtcak benı dısarı cıkartmazsada alıyorum cocugu cıkıyorum havalarda guzel bu hayat gecmez yoksa allah sabır versın cnm ya

Back
X