Hayirr yanlis anladiniz ben ailesini cok seviyorum. Sorun su ki beni kendime biraksa,zaten en guzelini yaparim ben esime kiziyorum ailesiyle hic problemim yokIdate edin esiniz icin.
Evet anliyorum zor istemedigiz insanlarla vakit gecirmek ama herne olursa olsun.
Esimin aileme gostermesini istedigim ilgi alakayi bende esimin ailesine zorlansamda yapardim
Hayirr yanlis anladiniz ben ailesini cok seviyorum. Sorun su ki beni kendime biraksa,zaten en guzelini yaparim ben esime kiziyorum ailesiyle hic problemim yok
Gunlerdirr susmuyor ya. Ne bu eziyeti anlamadim karsisinda salak var saniyor heralde.karışma bana diyin ka-rış-maaaaa!! kadın işine karışan erkeklere sinir oluyorum
Tesekkur ederim hayirli kandiller canim benimE o zaman hic gerginlige gerek yok belliki heveslenmis evine geliyorlar iyi agirlamak icin
Bende sevmem ev isine karisan adam ama devamli yaptigi bisey degilse alttan alin kendinizide uzmeyin
Hayirli kandiller
Bu böyledir. Erkekler aileleri geleceği zaman böyle bir triplere girerler.Bugun actigim ikinci konum.. basinizi agritiyorum lutfen hakkinizi helal edin . Yarin sabah annesi babasi ablasi yigenleri kardesi bize gelecekler kalmaya. Baurami birlikte geciricez. Esim beni okadar bunaltti ki 3+1 evimiz var iki oda ayarladim onlarin kalmasi icin yok o oda karanlik yok orasi havasiz yok salon soyle olsun yok balkonda şu esya dursun . Bi karisma ya yeter ya birak ben evin hanimi miyim hizmetci miyim anlamadim bukadar yapma ya . Icimden gelerek hazirlanmak istiyorum kadin gibo herseye karisiyor ailesi gelecek diye normal zamanda karismaz. Bu adam bana deger vermiyor ya
Istedigi olmayinca da küsüp tavir aliyor.
Resmen cocuk avutuyorum.
7 aylikkendi yatağınızı vermeni bekliyo sanırım... sanki bir aile onlarda var.. sizi hiçe sayıyor resmen..kaç yıllık evlisiniz..
idare edin artık sayılı gün yapcak bişi yok malesef..Gunlerdirr susmuyor ya. Ne bu eziyeti anlamadim karsisinda salak var saniyor heralde.zaten misafir agirlamasini bilirim cok da,seviyorum ve zaten yemeklerim temizligim herseyimi yaptim ailesi gelecek diye bizi unuttu adam
7 aylik
Onlar ayri dusuncesiz kocam ayri dusuncesiz bunaldim ya neyse Allah buyuk bakalim. Sagol canim benimmçok yeniymişiniz.. yeniyken böyle şeyler olur zamanla rayına girer merak etmeyin..
benim asıl anlamadığım 7 aylık evli çiftin evine insan niye kalmaya gelir..
Sen tavrını koy sen ailesini seviyorsun ama esin yüzünden onlardanda soguyacaksn aha buraya da yazıyorum.. zaten cabaladkca iyi oldukça sevdikçe yerin dibine dibine cekerler seni değersiz olursun burnunu dik tut suratsiz ol onlar gelince bak kocan sana nasıl değer verecek gör..Bugun actigim ikinci konum.. basinizi agritiyorum lutfen hakkinizi helal edin . Yarin sabah annesi babasi ablasi yigenleri kardesi bize gelecekler kalmaya. Baurami birlikte geciricez. Esim beni okadar bunaltti ki 3+1 evimiz var iki oda ayarladim onlarin kalmasi icin yok o oda karanlik yok orasi havasiz yok salon soyle olsun yok balkonda şu esya dursun . Bi karisma ya yeter ya birak ben evin hanimi miyim hizmetci miyim anlamadim bukadar yapma ya . Icimden gelerek hazirlanmak istiyorum kadin gibo herseye karisiyor ailesi gelecek diye normal zamanda karismaz. Bu adam bana deger vermiyor ya
Istedigi olmayinca da küsüp tavir aliyor.
Resmen cocuk avutuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?