Bu adam beni delirtiyor :(

nazarela

Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2016
254
191
18
34
Bugun actigim ikinci konum.. basinizi agritiyorum lutfen hakkinizi helal edin . Yarin sabah annesi babasi ablasi yigenleri kardesi bize gelecekler kalmaya. Baurami birlikte geciricez. Esim beni okadar bunaltti ki 3+1 evimiz var iki oda ayarladim onlarin kalmasi icin yok o oda karanlik yok orasi havasiz yok salon soyle olsun yok balkonda şu esya dursun . Bi karisma ya yeter ya birak ben evin hanimi miyim hizmetci miyim anlamadim bukadar yapma ya . Icimden gelerek hazirlanmak istiyorum kadin gibo herseye karisiyor ailesi gelecek diye normal zamanda karismaz. Bu adam bana deger vermiyor ya :KK43:
Istedigi olmayinca da küsüp tavir aliyor.
Resmen cocuk avutuyorum.
:sopa:

Idate edin esiniz icin.
Evet anliyorum zor istemedigiz insanlarla vakit gecirmek ama herne olursa olsun.
Esimin aileme gostermesini istedigim ilgi alakayi bende esimin ailesine zorlansamda yapardim

Idate edin esiniz icin.
Evet anliyorum zor istemedigiz insanlarla vakit gecirmek ama herne olursa olsun.
Esimin aileme gostermesini istedigim ilgi alakayi bende esimin ailesine zorlansamda yapardim
Hayirr yanlis anladiniz ben ailesini cok seviyorum. Sorun su ki beni kendime biraksa,zaten en guzelini yaparim ben esime kiziyorum ailesiyle hic problemim yok

Hayirr yanlis anladiniz ben ailesini cok seviyorum. Sorun su ki beni kendime biraksa,zaten en guzelini yaparim ben esime kiziyorum ailesiyle hic problemim yok

E o zaman hic gerginlige gerek yok belliki heveslenmis evine geliyorlar iyi agirlamak icin
Bende sevmem ev isine karisan adam ama devamli yaptigi bisey degilse alttan alin kendinizide uzmeyin
Hayirli kandiller

karışma bana diyin ka-rış-maaaaa!! kadın işine karışan erkeklere sinir oluyorum:sinirli:
Gunlerdirr susmuyor ya. Ne bu eziyeti anlamadim karsisinda salak var saniyor heralde. :( zaten misafir agirlamasini bilirim cok da,seviyorum ve zaten yemeklerim temizligim herseyimi yaptim ailesi gelecek diye bizi unuttu adam

Normalde karismaz diyorsunuz belki ailesi gelecek diye heveslenmistir, idare ediverin siz de:KK66:

Gel aşkım gönlüne göre düzenle. De oda kafasına göre takılsın onu yap bunu yap demek ne kadar kolay ya

kendi yatağınızı vermeni bekliyo sanırım... sanki bir aile onlarda var.. sizi hiçe sayıyor resmen..kaç yıllık evlisiniz..

Bugun actigim ikinci konum.. basinizi agritiyorum lutfen hakkinizi helal edin . Yarin sabah annesi babasi ablasi yigenleri kardesi bize gelecekler kalmaya. Baurami birlikte geciricez. Esim beni okadar bunaltti ki 3+1 evimiz var iki oda ayarladim onlarin kalmasi icin yok o oda karanlik yok orasi havasiz yok salon soyle olsun yok balkonda şu esya dursun . Bi karisma ya yeter ya birak ben evin hanimi miyim hizmetci miyim anlamadim bukadar yapma ya . Icimden gelerek hazirlanmak istiyorum kadin gibo herseye karisiyor ailesi gelecek diye normal zamanda karismaz. Bu adam bana deger vermiyor ya :KK43:
Resmen cocuk avutuyorum.
Bu böyledir. Erkekler aileleri geleceği zaman böyle bir triplere girerler.

Gunlerdirr susmuyor ya. Ne bu eziyeti anlamadim karsisinda salak var saniyor heralde. :KK43: zaten misafir agirlamasini bilirim cok da,seviyorum ve zaten yemeklerim temizligim herseyimi yaptim ailesi gelecek diye bizi unuttu adam
idare edin artık sayılı gün yapcak bişi yok malesef..

Resmen cocuk avutuyorum.
Sen tavrını koy sen ailesini seviyorsun ama esin yüzünden onlardanda soguyacaksn aha buraya da yazıyorum.. zaten cabaladkca iyi oldukça sevdikçe yerin dibine dibine cekerler seni değersiz olursun burnunu dik tut suratsiz ol onlar gelince bak kocan sana nasıl değer verecek gör..

Back
X