• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu adam kavunmu odun mu bılmıyoruuum ahh ahh ne zaman evlenme teklıfı etcek kı acaba

unattainable

bitter
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2009
180
0
96
37
İstanbul
Kızlar baslıkta da goruldugu gıbı ortada durum ama acayıp bırsey var:)))
Sımdı cıkıyor olsak hanı evlenmeye heveslıyım teklıf beklıyorum dıcemde bız yuzuklerı aldık salı ıstemeye gelıolar pazra sözumuz var ama bu kavuun adam bana hala evlenme teklıfı etmedı!!!!!evet aynen ole ya bu duruma naısl geldnız dıye sormayın valla kendılıgınden gelıstı hıc bırsey anlaamdım bende ne zaman edıcek merak edıorum evlenınce mı acaba-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile

herşey kendiliğinden geliştiği için nasılsa evleniyoruz artık bu raddeye kadar geldik diye heralde teklif etmeye gerek görmedi ama olmaz kii :sm_confused:

evlenmek için atılan adımlar var ortada.. tekliflik bi durum kalmamış çok şartta değil bence..
illede istiyosanız söyleyin gönlünüzü yapsın.. maazallah ilerde başına ekşirsiniz gibime geliyor..

ya ne bılıyım soz yuzuklerını alırken dugun begen dedı begendım bende sorada aldı ama hala onda bıseyler dusunurmu acaba kı kaydirigubbakcemile3

tek taşı almış, söz kesiyorlar ablanın derde bak
hayret valla.:delphin:

ben de evlenme teklifi almadıydım.
dur bari boşayım adamı da tekrar teklif edince evleniyim.

tek taşı almış, söz kesiyorlar ablanın derde bak
hayret valla.:delphin:

ben de evlenme teklifi almadıydım.
dur bari boşayım adamı da tekrar teklif edince evleniyim.

Eskide kalmıs glıba o romantık evlenme teklıflerı ahh ahh bende burda beklıyym yapıcak bıseyler dıye bu zamandır ama söz geldı cattı niredeyseee :mymeka:

eee. bak kuru kuruyada gitmiyorsun.
tek taşı almışsın. delikafadulden

hiç be canım ya ne evlenme teklifi aldım ne tektaş gördüm
bedavaya gittik beya
gerçi rahmetli kayınpederim nişanda pırlanta takmıştı hakkını yemeyelim
arkadaşımınki bence diyoki bindik bi alamete gidiyoz kıyamete
ne gerek bundan sonra teklif falan

biz fazla romantik düşünüyoruz galiba unattainable'cım,ben de almak isterdim teklifi,tabi güzel olanı zamanında yaşanması,teklifin yapılıp öyle yüzüğün vs alınması.o özel an yaşanmalı

ay ben de ne diyor bu diyorum, arkadaşım ben de evlenme teklifi almadım ama nur topu gibi evliyim yani ne var bunda kaydirigubbakcemile3

unattainable'cım seninki odun deil baksana yüzüğü almış evlilik raddesine gelmiş falan ama kavun olduğu kesin:roflol:

Bizde herşeyi konuşmuştuk ama yinede teklif etmişti eşim..

Ozamanlar kibardı tabii hey gidi günler :roflol:

Çok takma kafana şart deil bence : )

Yazık ya...
Valla üzülüyorum ben..
Gençlerin halini gördükçe..
Allahım kolaylık versin inşallah,ne zor bir hayat..:delphin:

Romantik bir evlenme teklifini hepimiz bekleriz sanırım...

Yüzükler alınmış, teklif aşaması bertaraf edilmiş olsa da ; evleneceğiniz kişiye bunun tatlı sitemini edin.. ne var ki bunda :)

Eminim sizi mutlu etmek için, seve seve bu teklifi dile getirecektir... Cevabını bilse de :)

Back
X