• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu adam kavunmu odun mu bılmıyoruuum ahh ahh ne zaman evlenme teklıfı etcek kı acaba

Romantik bir evlenme teklifini hepimiz bekleriz sanırım...

Yüzükler alınmış, teklif aşaması bertaraf edilmiş olsa da ; evleneceğiniz kişiye bunun tatlı sitemini edin.. ne var ki bunda :)

Eminim sizi mutlu etmek için, seve seve bu teklifi dile getirecektir... Cevabını bilse de :)

Bu topıkte yazılan en mantıklı en guz<el yorumlardan bırı tşk ederım ..Usttekı bayanında uzulmeısne pek anlam veremedım acıncak halımız mı var nekaydirigubbakcemile2neyse sgaol canım arada ole yapsam ıyı olcak caktırmadan cılve yapar gıbı :teytey:kaydirigubbakcemile2

Bu topıkte yazılan en mantıklı en guz<el yorumlardan bırı tşk ederım ..Usttekı bayanında uzulmeısne pek anlam veremedım acıncak halımız mı var nekaydirigubbakcemile2neyse sgaol canım arada ole yapsam ıyı olcak caktırmadan cılve yapar gıbı :teytey:kaydirigubbakcemile2

Aynen canım kaydirigubbakcemile3 Bol şans :lepi:

amaan evlenme teklifi alsak boyumuzmu uzicakk?? boyumu uzamış evlilik teklifi alanların yada başına taçmı takmışlar?? tek taşını almışlar söz kesiliyorr şekerim evleniyorsun farkındasın dimi? sen bırak teklifide hazırlıkları düşün ne giyineceğini nasıl gelişeceğini düşün o anın tadını çıkar boşver etmesin teklif sende nikah masasında düşün biraz böylce tadını çıkarır ve hıncını almış olursun :)))

valla bence haklısın kardeşim ben olsam bende evleneceğim adamın şöyle güzel bi yerde romantik bi şekilde evlenme teklifi etmesini isterdim :mymeka:

kız söylesene ,
eee evlılık teklıfı etmedın sımdı ne olucak falan de kabul mu ettmıs oldum de
yarın aksam mı cıkalım ne zaman uygunsun kı de
:))) içinde kalmasın canım ya,
sonra yıllar yılı dersın hıc teklıf etmedın bana dıye....

Kızlar baslıkta da goruldugu gıbı ortada durum ama acayıp bırsey var:)))
Sımdı cıkıyor olsak hanı evlenmeye heveslıyım teklıf beklıyorum dıcemde bız yuzuklerı aldık salı ıstemeye gelıolar pazra sözumuz var ama bu kavuun adam bana hala evlenme teklıfı etmedı!!!!!evet aynen ole ya bu duruma naısl geldnız dıye sormayın valla kendılıgınden gelıstı hıc bırsey anlaamdım bende ne zaman edıcek merak edıorum evlenınce mı acaba-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile
[/QUOamn anacım adam senin değil mi boşver delikafadulden

valla ya ağzınla söyleyeceksin ya da beklemekten vazgeçeceksin.
erkekler nasılsa oldu diye akıl etmezler böyle şeyleri.

ay bizdede öle oldu etmedi kendiliğinde gelişti

hiçte derdim değil sevdiğim yanımda benle evlenicek allahın izniyle..

böyle formalitelerle kafamı yoramam heycanımı yaşayacağım....

canım bazen bazı noktalarda olaylar öyle bi gelişirki sözle söylenmeden bi bakmışsınki sonuca gelmişsin sizinkisi öyle olmuş yani adam hareketleriyle ortaya dökmüş bazı şeyleri bence çok kafana takma tek derdin bu olsun canım

Back
X