• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu adam ne yapmaya çalışıyor ben yoruldum artık..

kaptankz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2022
44
20
3
31
merhaba hikayeyi kısa tutmaya çalışacağım. ne olur okuyun
4 yıldır aynı iş yerinde çalışıyorum 6 yıllıkta evliydım 4 ay önce bosandım. çalıştığım iş yerinde benden yaşça küçük ama benimle ilgilenen iş arkadaşım vardı önceleri önemsemiyordum tabiki ilgisini ama boşanma sürecinde ve sonrasında giderek dozunu artırmıştı ve bende artık ağına düşmüştüm bulutların üzerine çıkmıştım 6 yılda yaşamadığımı yaşıyor duyuyordu kulaklarım bilin bakalım ne oldu telefonunda eski sevgilisinin msjlarını yakaladım bu cevap vermiyor karşı taraf içinden geçenleri yazıyordu ben ayrıldım sonuçta yalan söylemişti bana daha sonra iki hafta gecti yine aynısı ustelik bu sefer 3 haftadır normal sevgili gibi konusuyormus tahmın ettığınız gibi yalvar yakar bunu da affettım en son gecen hafta gunde bır defa konustuklarını gördüm ve aradakı evdeyım dıyıp dısarda yakaladıgım yalanlarını söylemedım bıle. ben ilişkiyi bitirdim bende kalan esyalarını da geldı aldı. sürekli herkesten farklı oldugumu soyluyr. kimseye vermediği sırlarını bile benımle paylaşmıştı. yasadıklarımızı anlatsam kaç kere karsımda agladı bana özel şiirler mektuplar hediyeler hersey bır gun ıyı ıkı gun kotu gitse de ıyı seylerde vardı aramızda beraber fılm izlerdık bana yemekler yapardı il dışına bıle cıktık gezdık şu kısacık zamana neler sığdırdık. ne biliyim bir suru guzel sey. ama daha fazla dayanamadım yalana aldatılmaya ve bitti. şimdi de norml bır sekılde konusmaya çalışıyor beraber sahiplendığımız kedımız var arada onu gormek ıcın 10 dk ugruyor benı ıs yerınden eve bırakmak ıcın asırı ısrarcı eskıden cekılen fotolar vıdeolar atıyo gun ıcınde bahane bulup arıyo elımı tutmaya calısıyor temas etmeye çalısıyor elime falan kendını bır sekılde hatırlatıyor. iletişimi kesemıyorum ıs yerı aynı allah askına bu adam ne yapmaya çalısıyor? ve narsıst bır kişiliği oldugunu ağzıyla itiraf eden adam. herseye rağmen sevıyor ve hala arkasından göz yaşı döküyorum ben ne yapacağım ne olur bırınız bırsey desın. aptal falan demeyin boşluktaydım belkıde ama öyle alışmışım ki çok zorlanıyorum ne tam gidiyor nede hayatımdayken sadık kalıyor. ne olur aynı iş yerini unutmayın ve 3 aydan öncede ayrılamam burdan.

Bosanma surecinde biraz dengesiz olman cok normal. Ama henuz cok taze ayrisin, bence bu cocugu bosver. Medet umma. Dunyadaki tek erkek o degil, seni mutlu edebilecek tek erkekte o degil emin ol.

Bekarsin zor bir evlilikten sonra, biraz keyfini sur bekarliginin. Mutsuzdun, yine mutsuz bir iliskide kendini hapsetme. Mutluluklar dilerim tatlim.

merhaba hikayeyi kısa tutmaya çalışacağım. ne olur okuyun
4 yıldır aynı iş yerinde çalışıyorum 6 yıllıkta evliydım 4 ay önce bosandım. çalıştığım iş yerinde benden yaşça küçük ama benimle ilgilenen iş arkadaşım vardı önceleri önemsemiyordum tabiki ilgisini ama boşanma sürecinde ve sonrasında giderek dozunu artırmıştı ve bende artık ağına düşmüştüm bulutların üzerine çıkmıştım 6 yılda yaşamadığımı yaşıyor duyuyordu kulaklarım bilin bakalım ne oldu telefonunda eski sevgilisinin msjlarını yakaladım bu cevap vermiyor karşı taraf içinden geçenleri yazıyordu ben ayrıldım sonuçta yalan söylemişti bana daha sonra iki hafta gecti yine aynısı ustelik bu sefer 3 haftadır normal sevgili gibi konusuyormus tahmın ettığınız gibi yalvar yakar bunu da affettım en son gecen hafta gunde bır defa konustuklarını gördüm ve aradakı evdeyım dıyıp dısarda yakaladıgım yalanlarını söylemedım bıle. ben ilişkiyi bitirdim bende kalan esyalarını da geldı aldı. sürekli herkesten farklı oldugumu soyluyr. kimseye vermediği sırlarını bile benımlekend paylaşmıştı. yasadıklarımızı anlatsam kaç kere karsımda agladı bana özel şiirler mektuplar hediyeler hersey bır gun ıyı ıkı gun kotu gitse de ıyı seylerde vardı aramızda beraber fılm izlerdık bana yemekler yapardı il dışına bıle cıktık gezdık şu kısacık zamana neler sığdırdık. ne biliyim bir suru guzel sey. ama daha fazla dayanamadım yalana aldatılmaya ve bitti. şimdi de norml bır sekılde konusmaya çalışıyor beraber sahiplendığımız kedımız var arada onu gormek ıcın 10 dk ugruyor benı ıs yerınden eve bırakmak ıcın asırı ısrarcı eskıden cekılen fotolar vıdeolar atıyo gun ıcınde bahane bulup arıyo elımı tutmaya calısıyor temas etmeye çalısıyor elime falan kendını bır sekılde hatırlatıyor. iletişimi kesemıyorum ıs yerı aynı allah askına bu adam ne yapmaya çalısıyor? ve narsıst bır kişiliği oldugunu ağzıyla itiraf eden adam. herseye rağmen sevıyor ve hala arkasından göz yaşı döküyorum ben ne yapacağım ne olur bırınız bırsey desın. aptal falan demeyin boşluktaydım belkıde ama öyle alışmışım ki çok zorlanıyorum ne tam gidiyor nede hayatımdayken sadık kalıyor. ne olur aynı iş yerini unutmayın ve 3 aydan öncede ayrılamam burdan.
sutden agzı yanan yogurdu ufleyerek yemelı
4 ay olmus bosanalı daha cooook yenı
kendınızı yenı toparlamaya baslamısken ılıskıye hazır degılken ustelık de rıske gırıp ısyerınden sırf sıze ılgı gosterdı dıye bırıyle gorusmeye baslamıssınız
keske boyle bır hata yapmasaydınız
kendınızı yoruyorsunuz .... bazı seylerı zamana bırakın derım
bırde ıhanet affedılmemelı affettım dedıgınız an pes artık dedım

daha once affettıgınız ıcın yıne nasılsa affeder dıye ugrasıyor ne olacak
net sekılde benı rahatsız etme desenız sesınız yuksek bır sekılde ,yaklasmayacagını sızde bılıyorsunuz

Bosanma surecinde biraz dengesiz olman cok normal. Ama henuz cok taze ayrisin, bence bu cocugu bosver. Medet umma. Dunyadaki tek erkek o degil, seni mutlu edebilecek tek erkekte o degil emin ol.

Bekarsin zor bir evlilikten sonra, biraz keyfini sur bekarliginin. Mutsuzdun, yine mutsuz bir iliskide kendini hapsetme. Mutluluklar dilerim tatlim.
haklısın bunları duyup toparlanmaya ihtiyacım var

haklısın bunları duyup toparlanmaya ihtiyacım var
Yani bosver. Bu yollardan tek gecen kisi sen degilsin. Bende bosandim. Bende sonrasinda dogru olmayan kisilerle gorustum. Aramizdaki tek fark ben yanlisi gorunce kaciyordum, devam ediyordum hayatima. Bana bir artisi olmayanin, beni oldugumdan daha mutlu etmeyen, benim dengemi sarsan/bozan kimsenin hayatima girmesine izin vermedim.

Sen en zorunu zaten yapmissin, kocam dedigin kisiden ayrilmissin. Ofisteki cocuk ta neymis yaa bosversene.

dışardan bakınca öyle görünüyor haklısın ama insan malesef bazı şeyleri yaşamak zorunda kalıyor dılerım hıcbır zaman yaşamazsın
Bu sizin arkasına sığındığınız bahane. Şu durumda yaşadıklarınızı yaşamak zorunda kalmadınız, kendiniz tercih ettiniz bunları yaşamayı. Kader mahkumu gibi davranmayın, yaptığınız tercihlerin arkasında durun.

dört ay içinde boşanma acısını sevgiliyi onunla hayvan sahiplenmeyi şehir dışlarını aldatılmayı barışmayı iş yerinde heyecanlı buluşmaları nasıl sığdırdınız bu ne yaşam enerjisi
boşanma acısı dıye birşey yaşamadım acıkcası bitmişti hersey coktan. bazen zamanın birşeyler yaşamak için çok da önemi yokmus bu süreçte malesef bunu öğrendım . ne kadar zaman geçirdiğinden çok ne hissettiğin önemli oluyormus meğer. birçok şey aynı ortamda oldugumuz ıcın kendılığınden ilerledi kim kendını su duruma sokmak ister ki

boşanma acısı dıye birşey yaşamadım acıkcası bitmişti hersey coktan. bazen zamanın birşeyler yaşamak için çok da önemi yokmus bu süreçte malesef bunu öğrendım . ne kadar zaman geçirdiğinden çok ne hissettiğin önemli oluyormus meğer. birçok şey aynı ortamda oldugumuz ıcın kendılığınden ilerledi kim kendını su duruma sokmak ister ki
Şu söylediğiniz ucuz roman klasik cümleleri işte zaman önemlidir altı yıllık ilişki birşey bittiğine karşındakine duymasan bile kendine duyduğun saygıdan bi beklersin toparlanmayı düzelmeyi beklersin sonra biriyle tanışırsın sonra o adam güvenini kırıyorsa seni aldatmışsa ilişkiyi sakız haline döndürmezsin kedi sevme bahanesiyle evine asla almazsın tüm bunlar kendine duyduğun saygıdan olur

kendine saygı duymak da zaman tanıyarak olur lütfen kendinize saygı duyun ve kimseye kendinizi kullandırmayın yaşadığınıız ilişkinin adı sevg,ililik değil ne yapmaya çalışıyor söyliyeyim evli bir kadına yürüyecek kadar ahlaksız olan adam evli kadın boşanınca ilgiyi arttırarak nasıl olsa boşanmış benimle birlikte olacak mantığıyla hareket ediyor eh evli bir kadına yazan ahlaksızdan başka birşey beklenmezdi tek amaç "cinsellik"

kendınızı yenı toparlamaya baslamısken ılıskıye hazır degılken ustelık de rıske gırıp ısyerınden sırf sıze ılgı gosterdı dıye bırıyle gorusmeye baslamıssınız

net sekılde benı rahatsız etme dese

Bu sizin arkasına sığındığınız bahane. Şu durumda yaşadıklarınızı yaşamak zorunda kalmadınız, kendiniz tercih ettiniz bunları yaşamayı. Kader mahkumu gibi davranmayın, yaptığınız tercihlerin arkasında durun.
tabiki de kendi tercihimdi .kimse zorlamadı beni buna bile isteye gittim ama içindeyken gözlerim açılmadan uyanamadım yaptım bu aptallığı işte

net sekılde benı rahatsız etme desenız sesınız yuksek bır sekılde ,yaklasmayacagını sızde bılıyorsunuz
inan bana bundan sonra attığım her adımı 10 değil 100 kere düşüneceğim sadece gerçekleri görmeye bı silkelenmeye ihtiyacım var

şarkı sözü gibi olmuş rap melodisinde dinledim :KK70:

şimdi de norml bır sekılde konusmaya çalışıyor beraber sahiplendığımız kedımız var arada onu gormek ıcın 10 dk ugruyor benı ıs yerınden eve bırakmak ıcın asırı ısrarcı eskıden cekılen fotolar vıdeolar atıyo gun ıcınde bahane bulup arıyo elımı tutmaya calısıyor temas etmeye çalısıyor elime falan kendını bır sekılde hatırlatıyor. iletişimi kesemıyorum ıs yerı aynı allah askına bu adam ne yapmaya çalısıyor? ve narsıst bır kişiliği oldugunu ağzıyla itiraf eden adam. herseye rağmen sevıyor ve hala arkasından göz yaşı döküyorum ben ne yapacağım ne olur bırınız bırsey desın. aptal falan demeyin boşluktaydım belkıde ama öyle alışmışım ki çok zorlanıyorum ne tam gidiyor nede hayatımdayken sadık kalıyor. ne olur aynı iş yerini unutmayın ve 3 aydan öncede ayrılamam burdan.

konu sahibi yaşadıkların için hiçbir zaman pişman olma.. o anki ruh hali ile yaşıyorsun.. belki adamın arkasından ağlamıyorsun da biten evliliğin için ağlıyorsun çünkü bütün duygular birbirine karışmış..
biraz ne geliyorsa onu yaşa.. ağlamak kendini harap etmek istiyorsan et.. bu bi iyileşme süreci ve belki seninki de böyle olacak..
bir zaman sonra geçeceğini düşünüyorum..

şarkı sözü gibi olmuş rap melodisinde dinledim :KK70:

konu sahibi yaşadıkların için hiçbir zaman pişman olma.. o anki ruh hali ile yaşıyorsun.. belki adamın arkasından ağlamıyorsun da biten evliliğin için ağlıyorsun çünkü bütün duygular birbirine karışmış..
biraz ne geliyorsa onu yaşa.. ağlamak kendini harap etmek istiyorsan et.. bu bi iyileşme süreci ve belki seninki de böyle olacak..
bir zaman sonra geçeceğini düşünüyorum..
insanın hiç tanımadığı bırınden böyle şeyler duyması bıle öyle iyi geliyor ki . haklısın kendıme zaman tanımalıyım. bastırmaya çalıştıkça tükendiğimi hissediyorum

Adam sizi aldatmış. hala yok kediyi görmeye geliyormuş, eli temas ediyormuş, eve bırakmakta ısrarcıymış. ben olsam ağzına s. ..m yanıma bile yaklaşamaz. açık kapı bırakıyorsunuz. yalvarsa yine affetmeye meyillisiniz. böyle bir insanı nasıl sevebiliyorsunuz. adam sizi kullanıyor

Back
X