İyi akşamlar diliyorum herkese.bes yıllık evliyim önceki konularimdan da bilirsiniz eşimin telefonu bir yıldır şifreli gerekçe kurcaliyormusum .çok ısrar ettim açmadı.evde olduğu sürece sürekli telefon elinde banyoda tuvalette her yerde oyun oynuyorumus öyle söylüyor..uzun zamandır Instagram kullanmiyordu üç dört ay önce tekrar açmış ben öylesine açmıştık tek bir resim var o da çocuğun resmi ordan bana takip isteği gönderdi.simdi sürekli bakıyorum hergun ama hergun kendi resmini çekip atıyor iki tane çocuğun resmini atti ama tek bir tane bile ikimizin ya da ucumuzun resmi yok yani benim resmim yok geçen agirima gitti sordum dedim ne yapmaya çalışıyorsun yalnızım izlenimimi veriyorsun yok ne alakası var bilmem ne yakın tarihte çekilmiş resmimiz yok hepsi eski ...bahane bence çünkü arkadaşlarıyla olan on yıl önceki resimler bulunup atılmış oraya sinirlendim açıkçası suphelendim yoksaorda resmim olsa ne olmasa ne olacak ama evli adama bu yakışır mı şimdi arkadaşlardan bazıları diyecek ki bazı erkekler eslerinin resminin olmasını istemez sanmıyorum öyle bı düşüncesi olduğunu .resmini beğenen kişilere baktım hepsinin profilinde eşleriyle olan resimler kıskandım açıkçası şimdi konusmuyorum onunla bana akıl verin lütfen amac ne sizce