Bu adam ne yapmaya çalışıyor

İyi akşamlar diliyorum herkese.bes yıllık evliyim önceki konularimdan da bilirsiniz eşimin telefonu bir yıldır şifreli gerekçe kurcaliyormusum .çok ısrar ettim açmadı.evde olduğu sürece sürekli telefon elinde banyoda tuvalette her yerde oyun oynuyorumus öyle söylüyor..uzun zamandır Instagram kullanmiyordu üç dört ay önce tekrar açmış ben öylesine açmıştık tek bir resim var o da çocuğun resmi ordan bana takip isteği gönderdi.simdi sürekli bakıyorum hergun ama hergun kendi resmini çekip atıyor iki tane çocuğun resmini atti ama tek bir tane bile ikimizin ya da ucumuzun resmi yok yani benim resmim yok geçen agirima gitti sordum dedim ne yapmaya çalışıyorsun yalnızım izlenimimi veriyorsun yok ne alakası var bilmem ne yakın tarihte çekilmiş resmimiz yok hepsi eski ...bahane bence çünkü arkadaşlarıyla olan on yıl önceki resimler bulunup atılmış oraya sinirlendim açıkçası suphelendim yoksaorda resmim olsa ne olmasa ne olacak ama evli adama bu yakışır mı şimdi arkadaşlardan bazıları diyecek ki bazı erkekler eslerinin resminin olmasını istemez sanmıyorum öyle bı düşüncesi olduğunu .resmini beğenen kişilere baktım hepsinin profilinde eşleriyle olan resimler kıskandım açıkçası şimdi konusmuyorum onunla bana akıl verin lütfen amac ne sizce
Bence haklisin endise etmekle vermemekte ne demek sifreyi demek birsey yapiyor ve madem yeni foton yok kiz kalk bi ruj sur bi surme git otur yanina de cek ikimizi bu durumu boyle kabul etmemelisin

Kendimi yerine koyuyorum .ne yapardım . Bende bizim fotoğraflarımızı koymazdım . Hoş zaten koymuyorum .bence gereksiz herkesin bilmesine gerek yok .

İyi akşamlar diliyorum herkese.bes yıllık evliyim önceki konularimdan da bilirsiniz eşimin telefonu bir yıldır şifreli gerekçe kurcaliyormusum .çok ısrar ettim açmadı.evde olduğu sürece sürekli telefon elinde banyoda tuvalette her yerde oyun oynuyorumus öyle söylüyor..uzun zamandır Instagram kullanmiyordu üç dört ay önce tekrar açmış ben öylesine açmıştık tek bir resim var o da çocuğun resmi ordan bana takip isteği gönderdi.simdi sürekli bakıyorum hergun ama hergun kendi resmini çekip atıyor iki tane çocuğun resmini atti ama tek bir tane bile ikimizin ya da ucumuzun resmi yok yani benim resmim yok geçen agirima gitti sordum dedim ne yapmaya çalışıyorsun yalnızım izlenimimi veriyorsun yok ne alakası var bilmem ne yakın tarihte çekilmiş resmimiz yok hepsi eski ...bahane bence çünkü arkadaşlarıyla olan on yıl önceki resimler bulunup atılmış oraya sinirlendim açıkçası suphelendim yoksaorda resmim olsa ne olmasa ne olacak ama evli adama bu yakışır mı şimdi arkadaşlardan bazıları diyecek ki bazı erkekler eslerinin resminin olmasını istemez sanmıyorum öyle bı düşüncesi olduğunu .resmini beğenen kişilere baktım hepsinin profilinde eşleriyle olan resimler kıskandım açıkçası şimdi konusmuyorum onunla bana akıl verin lütfen amac ne sizce

en nefret ettiğim erkek tipi birşey yaptığından değildir eminim yapsa bu kadar gözüne sokmaz yok şşifre koyma bilmemne bu sadece sevgisi ve saygısı kalmayan sırf alışkanlık ve çocuk olduğu için evliliğini devam ettiren erkek tiplemesi !

İnstagram olaylardan çok anlamıyorumda, bir yıl sadece kurcalıyorum diye telefonu şifrelese eşim benim gözümde bir numaralı şüphelidir.Böyle bir mazaret olamaz,daha çok şüphe çekiyor.O telefonu geçirirdim başına herhalde öyle olsa eşim bir yıl iyi sabretmişsiniz.
Sabretmedim çok kavga ettim açmadı tabi hal vaziyet böyle olunca herseyinden suphelendim

Yani eğer instagramı aktif olarak kullanmaya başlamışsa ve arkadaşlarıyla fotoğraflarını atıyorsa sizin olduğunuz bir paylaşım da yapabilirdi bence. Bu konuda haklısınız. Sanki siz yokmuşsunuz gibi bi hava yaratması hoş değil. Bunun dışında şifre konusunda bir şey diyemiyorum. Çünkü eşlerimiz de olsa kişisel mahremiyeti önemsiyorum.

Aslında temel sorun ne instagram ne de şifre olayı.. Size değersiz hissettirme durumu var. Eğer zaten ilişkinizde yeterli ilgiyi görüyor olsaydınız ve bu anlamda bir tatmin olsaydı bunları sorun etmeyecektiniz.
Açıklaması şu benimle yeni çekilmiş bir resmi yokmus

Ben sizin yerinizde olsam umrumda değilmiş gibi davranırdım.Sonuçta kimse umursanmamazlıktan hoşlanmaz ve yaklaşmaya çalışır.Siz de onun yaptığının aynısını yapın kendi fotoğraflarınızı çekin,onunla fotoğrafınız varsa silin.Sonra görsün bakalım aynı şeyi karşı taraf yaptığında ne hissediliyormuş...

Gözlerimi belerttim.Seni bütün aileye rezil ederim dedim. Rezil olmaktan çok korkar benim ki bendeki rezil etme potansiyelini gördü mü nedir? Korktu sanırım dakkasına şifresini öğrendim:)

Bence aynisini yap butun fotolarini sil ve kendini koy ayrica teline sofre koy esinede asla soyleme ne demekmis anlasin

Ben sizin yerinizde olsam umrumda değilmiş gibi davranırdım.Sonuçta kimse umursanmamazlıktan hoşlanmaz ve yaklaşmaya çalışır.Siz de onun yaptığının aynısını yapın kendi fotoğraflarınızı çekin,onunla fotoğrafınız varsa silin.Sonra görsün bakalım aynı şeyi karşı taraf yaptığında ne hissediliyormuş...

Alenen aldatmıyordur (yolunu bulunca yapar bu tipler) ama şansını deniyordur. Facebook da özellikle diğer kutusuna düşen mesajlara bakın adamlar ya tek başlarına ya da çocuklarıyla resim koymuşlardır. Sorsan ya boşanmışlar ya da bekarlar. Allah bel..ını versin karısını aldatan ya da aldatmaya yeltenen erkeklerin. Umarım sizin durumunuz böyle değildir. Eğer sizi aldatıyorsa ve boşanırım diyorsanız sahte hesap alın,güzel bir bayan resmi koyun ve takip isteği yollayın. Size yazacak mı yoksa öylesine mi takılıyor belli olur. Boşanamam derseniz hiç kurcalamayın.

Eşinizin hareketleri çok şüpheli muhtemelen biseyler karıştırıyor.

Birileriyle mesajlasiyor olabilir. Sadece çocuğun resmini koyup mesajlastigi kişide bak eşimle resmim bile yok sadece çocuk icin beraberiz imaji yaratıyor olabilir.

O şifreyi ne yapın edin öğrenin. Etrafımda gördüğüm buna benzer onlarca örnek var. Bana konuşması kolay sizi üzmek istemem ama gözünüzü açık tutun.

Ben olsam çekildiğim kendi fotoğraflarımı koyardım.Durumu sallamıyo gibi davranın adam teyakkuzda olmasın ama sizin gözünüz üstünde olsun tabi. Aldatıyor diyemem ama bi heyecan peşinde gibi geldi bana. Siz daha alasını yaşatın derim

Sosyal medyaya resim atmamasına takılmam.
Ama şifre vermemesi hemde 1yıl yazmışsınız.
O ne demekmiş öyle saklayacak nesi varmış?
Siz nasıl alamadınız o şifreyi?

Ayni gerekceyle esiminde telefonu sifreliydi
Tabi o zaman akilli telefonlar yoktu
Bir gun kafama taktim kiricam sifreyi
Biraz ugrastim acamadim bloke oldu
Puk kodu istiyordu sanirim telefon
Cuzdaninda karti vardi aldim actim telefonu kendi istedigim sifreyi koydum
Telefonu en ince ayrintisina kadar inceledim ve hic bir sey yoktu.:işsiz:
Sabah kalkmis ugrasmis acamamis telefonu :KK48:.he ben degistirdim sifreni diyince sasirdi bozuldu oyle kalakaldi ve birdaha sifre koymadi

Back
X