Bu adam neden boyle :(

redpinkyellow

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2017
328
187
103
36
Esimle hic iletişimimiz yok. Hic konusmuyor ben konusmasam. Olur olmaz şeyden bir şeyden bir tartışma çıkıyor mesela ben bi konuda fikrimi söylüyorum her soyledigimi sacma ve gereksiz buluyor...Bir konu hakkında benimle aynı fikirde olmuyor hep karşı çıkıyor çok üzülüyorum bu duruma. Ne olursa olsun her hangibir konudan tartışma çıksa hep ben haksiz oluyorum.. evlenmeden once hiç boyle degildi.
Bir kez eline saglik demez. Ama yaptigim yemek ayda bi tuzsuz olsun cirkin olsun beğenmedim der. Derdini hic anlatmaz ama arkadaslariyla muhabbeti cok iyidir.neden benimle de boyle degil diyorum :( bir tek cinsellik icin geliyor yanima.. yorgun olsam bile zorluyor...
Cimri.. o olmadan yaptigim alisverisleri hep eleştiriyor..
Kendi tatli sevmez ben az bi tatlı yesem kilo alcaksn sagliksz diyor aslnda kendisi benden kilolu. Sigara icer kendisi benim yediklerimi elestrir..
Aglayip uzulunce ozur diliyor ama tekrar hemen eski haline geri dönüyor :( artik yoruldum...

Esimle hic iletişimimiz yok. Hic konusmuyor ben konusmasam. Olur olmaz şeyden bir şeyden bir tartışma çıkıyor mesela ben bi konuda fikrimi söylüyorum her soyledigimi sacma ve gereksiz buluyor...Bir konu hakkında benimle aynı fikirde olmuyor hep karşı çıkıyor çok üzülüyorum bu duruma. Ne olursa olsun her hangibir konudan tartışma çıksa hep ben haksiz oluyorum.. evlenmeden once hiç boyle degildi.
Bir kez eline saglik demez. Ama yaptigim yemek ayda bi tuzsuz olsun cirkin olsun beğenmedim der. Derdini hic anlatmaz ama arkadaslariyla muhabbeti cok iyidir.neden benimle de boyle degil diyorum :( bir tek cinsellik icin geliyor yanima.. yorgun olsam bile zorluyor...
Kendi tatli sevmez ben az bi tatlı yesem kilo alcaksn sagliksz diyor aslnda kendisi benden kilolu. Sigara icer kendisi benim yediklerimi elestrir..
Aglayip uzulunce ozur diliyor ama tekrar hemen eski haline geri dönüyor :( artik yoruldum...
Kaç yıllık evlisiniz? Evlenir evlenmez mi değişti?

Böyle biriyle ömür geçer mi?
Şimdi "Yuva kolay kurulmuyor, her şeye de boşan diyolla, ota bka boşanılır mı?"cılar eleştirebilir de, eleştirsin şahsen ben böyle bi herifle senelerimi yemeyi istemem. Çekerim resti, ya kendini toparlar ya yoluna gider.

Tatlı tatlı konuşamayacaksam, muhabbet edemeyeceksem, derdimi "Acaba şimdi neresine kulp bulacak?" gerginliği yaşamadan paylaşamayacaksam, her anım yediğim yemek bile savaşa dönüşecekse, yanımdaki yoldaş, yoldaş mı? Hızardan 20lik kereste alır, kaş göz çizer yanıma oturturum, en azından ben konuşurken her dediğime "Saçma-gereksiz" deyip kavga çıkarmaz.

Uzulmeyi birakip hayatin akisina kendini biraktigin gun normale donecek ama sen eski sen olmayacaksin ,zaten boyle baslar hep.beyaz atli prens falan sanariz oysa gercek suan senin benim yasadigim ;) genetik kodlamalari bu karin doyurup uyumak ,calismak, sex yapmak
Ama cevremde arkadaslarimn esleri boyle degil

Boşan diyemem ama BOŞLA derim.
Bu herifi hiç sallama. SANANE demeyi öğren mesela.
Seni ilgilendirmez bu benim vücudum demeyi de.
Sürekli hesap verme.
Yani kısacası ne kadar dik durursan o kadar sana saygı duymaya başlar.
Yesss iste ben yaklasik bi kac yildir boylr yapiyorum ve kendimle cok mutlu bi evlilik yasiyorum esimde bizle lakin oldugu yerde kaliyo iste he neden boylesin diyo bazen degistin diyo soguksun diyo yapm a yaa diyorum acaba neden

Sana bagiriyomu daha cok.bagir simdiki adamlar sessizligi suc saniyor saygiyi gormuyorlar bagirki sesin ciksin guc onlarda degil , seni eve bakan hizmetci ihtiyac gidericin olarak.gormesine izin verme cani senimi istiyo o halde kazanicak elde edicek madem hayvansal guduleri var elde edicek once.

Hic konusmuyor ben konusmasam. Olur olmaz şeyden bir şeyden bir tartışma çıkıyor
Derdini hic anlatmaz
bir tek cinsellik icin geliyor yanima.. yorgun olsam bile zorluyor...
Neresinden tutsanız elinizde kalıyor.
Hangi huyunu düzeltmek için heba edeceksiniz kendinizi?

Bencil adam! Alıp bir şişme kadınla yaşasaymış madem! En azından siz üzülmezmişsiniz.

Bu adamla omur gecmez canim.. biliyorum disardan konusmasi kolay diyeceksin ama ömrünü bu adamla çürütme.. uzak durman senin sağlığın icin en iyisi. Sana deger vermeyen insan sevgi de saygi da göstermeyen insan senin icin yanlış insandir.. ruh eşin değil belli ki yazik etme kendine.. en basitinden oturup konusamadigin insan seni asla anlamaz.. bu durumu kabullenip de çürüme o evde..

Uzulmeyi birakip hayatin akisina kendini biraktigin gun normale donecek ama sen eski sen olmayacaksin ,zaten boyle baslar hep.beyaz atli prens falan sanariz oysa gercek suan senin benim yasadigim :KK66: genetik kodlamalari bu karin doyurup uyumak ,calismak, sex yapmak
Gercek sizin yasadiginiz degil , yanlis tercih yapmissiniz konu sahibi gibi
Benim cevremde hic bu bahsettiginiz erkekler yok mesela , erkekler de insan , iyisi kotusu var ama insanlar , konusurlar , espiri yaparlar , gezmeyi tozmayi severler , kibarlar vs vs
Sizinki boyle diye hepsini ayni sanmayin

Gercek sizin yasadiginiz degil , yanlis tercih yapmissiniz konu sahibi gibi
Benim cevremde hic bu bahsettiginiz erkekler yok mesela , erkekler de insan , iyisi kotusu var ama insanlar , konusurlar , espiri yaparlar , gezmeyi tozmayi severler , kibarlar vs vs
Sizinki boyle diye hepsini ayni sanmayin
:) eminim onLrinda anlatacaklari seyler vardir benim esim suan bu soylediklerim disinda evine cocuklarina bagli ornek biri her insani hatalariyla eksikleriyle kabullenmek lazim.Kusursuz insan yok ki biz 10 yillik evliyiz 2 tanede meyvemiz var eger ben her tartismada kavga da evliligimi sorgulasaydim bu kdr uzun surmezdi bazen biseyleri kendi cozumlerimizle halletmek lazim

Back
X