- 11 Aralık 2017
- 328
- 187
- 103
- 36
- Konu Sahibi redpinkyellow
-
Kaç yıllık evlisiniz? Evlenir evlenmez mi değişti?Esimle hic iletişimimiz yok. Hic konusmuyor ben konusmasam. Olur olmaz şeyden bir şeyden bir tartışma çıkıyor mesela ben bi konuda fikrimi söylüyorum her soyledigimi sacma ve gereksiz buluyor...Bir konu hakkında benimle aynı fikirde olmuyor hep karşı çıkıyor çok üzülüyorum bu duruma. Ne olursa olsun her hangibir konudan tartışma çıksa hep ben haksiz oluyorum.. evlenmeden once hiç boyle degildi.
Bir kez eline saglik demez. Ama yaptigim yemek ayda bi tuzsuz olsun cirkin olsun beğenmedim der. Derdini hic anlatmaz ama arkadaslariyla muhabbeti cok iyidir.neden benimle de boyle degil diyorumbir tek cinsellik icin geliyor yanima.. yorgun olsam bile zorluyor...
Cimri.. o olmadan yaptigim alisverisleri hep eleştiriyor..
Kendi tatli sevmez ben az bi tatlı yesem kilo alcaksn sagliksz diyor aslnda kendisi benden kilolu. Sigara icer kendisi benim yediklerimi elestrir..
Aglayip uzulunce ozur diliyor ama tekrar hemen eski haline geri dönüyorartik yoruldum...
4 yil olmak uzere. Evlenince degisti hemen ama çocuktan sonra daha cok değiştiKaç yıllık evlisiniz? Evlenir evlenmez mi değişti?
Ama cevremde arkadaslarimn esleri boyle degilUzulmeyi birakip hayatin akisina kendini biraktigin gun normale donecek ama sen eski sen olmayacaksin ,zaten boyle baslar hep.beyaz atli prens falan sanariz oysa gercek suan senin benim yasadigimgenetik kodlamalari bu karin doyurup uyumak ,calismak, sex yapmak
Aldatma hic yok eminin. İs yeri evin dibinde isten eve gelir evden ise.. telefonu ortada sosyal medya hic kullanmaz ot gibi birisidirHep mi böyleydi sonradan mi değişti aldatma filan olabilirmi
Ya hep.oyledir be kuzum hep diger esler iyidir biliyomusun esim dunyanin en evine bagli cocuklarina bagli insani fakaaaat dna lardan oturu odun anlattigin gibi :)Ama cevremde arkadaslarimn esleri boyle degil
Yesss iste ben yaklasik bi kac yildir boylr yapiyorum ve kendimle cok mutlu bi evlilik yasiyorum esimde bizle lakin oldugu yerde kaliyo iste he neden boylesin diyo bazen degistin diyo soguksun diyo yapm a yaa diyorum acaba nedenBoşan diyemem ama BOŞLA derim.
Bu herifi hiç sallama. SANANE demeyi öğren mesela.
Seni ilgilendirmez bu benim vücudum demeyi de.
Sürekli hesap verme.
Yani kısacası ne kadar dik durursan o kadar sana saygı duymaya başlar.
Hic konusmuyor ben konusmasam. Olur olmaz şeyden bir şeyden bir tartışma çıkıyor
Derdini hic anlatmaz
Cimri.. o olmadan yaptigim alisverisleri hep eleştiriyor..
Neresinden tutsanız elinizde kalıyor.bir tek cinsellik icin geliyor yanima.. yorgun olsam bile zorluyor...
Gercek sizin yasadiginiz degil , yanlis tercih yapmissiniz konu sahibi gibiUzulmeyi birakip hayatin akisina kendini biraktigin gun normale donecek ama sen eski sen olmayacaksin ,zaten boyle baslar hep.beyaz atli prens falan sanariz oysa gercek suan senin benim yasadigimgenetik kodlamalari bu karin doyurup uyumak ,calismak, sex yapmak
:) eminim onLrinda anlatacaklari seyler vardir benim esim suan bu soylediklerim disinda evine cocuklarina bagli ornek biri her insani hatalariyla eksikleriyle kabullenmek lazim.Kusursuz insan yok ki biz 10 yillik evliyiz 2 tanede meyvemiz var eger ben her tartismada kavga da evliligimi sorgulasaydim bu kdr uzun surmezdi bazen biseyleri kendi cozumlerimizle halletmek lazimGercek sizin yasadiginiz degil , yanlis tercih yapmissiniz konu sahibi gibi
Benim cevremde hic bu bahsettiginiz erkekler yok mesela , erkekler de insan , iyisi kotusu var ama insanlar , konusurlar , espiri yaparlar , gezmeyi tozmayi severler , kibarlar vs vs
Sizinki boyle diye hepsini ayni sanmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?