Bu adam sapık mı aşık mı

Adam bu ilgiyi kesse sonra gene konu acarsiniz benle artik ilgilenmiyor diye. Bu ilgiyi gormek icin ne kadar zaman bekleyen ve hala bulamayanlar var. Adam belli ki aşık. Bi yuzme hocasi daimi kadinlar icinde olan bi adam baska birini bulamayacak biri degildir kanisindayim, sizi sevmis begenmis etkilenmis. Gecmisi gecmiste birakip onunuze bakmaniz lazim.

2 hafta adama sapık diyebilmemiz için çok kısa bi süre.
Belki cidden çok etkilendi aşık oldu çok hazırdı böyle bi ilişkiye o nedenle duygularını çok yoğun yaşıyor olabilir.
Ayrıca önceki ilişkiniz baskı kıskançlık yüzünden bitmiş şimdi baskı kıskançlık çok ayrı ilgi alaka sevgi göstermek çok ayrı şeyler.
Bu ikisini karıştırmayın bence.

Yaşı ne olursa olsun herkesin sevgisini ilgisini gösterme biçimi farklıdır.Ben olsam biraz zaman tanırdım.

Adam bu ilgiyi kesse sonra gene konu acarsiniz benle artik ilgilenmiyor diye. Bu ilgiyi gormek icin ne kadar zaman bekleyen ve hala bulamayanlar var. Adam belli ki aşık. Bi yuzme hocasi daimi kadinlar icinde olan bi adam baska birini bulamayacak biri degildir kanisindayim, sizi sevmis begenmis etkilenmis. Gecmisi gecmiste birakip onunuze bakmaniz lazim.
2 hafta adama sapık diyebilmemiz için çok kısa bi süre.
Belki cidden çok etkilendi aşık oldu çok hazırdı böyle bi ilişkiye o nedenle duygularını çok yoğun yaşıyor olabilir.
Ayrıca önceki ilişkiniz baskı kıskançlık yüzünden bitmiş şimdi baskı kıskançlık çok ayrı ilgi alaka sevgi göstermek çok ayrı şeyler.
Bu ikisini karıştırmayın bence.

Yaşı ne olursa olsun herkesin sevgisini ilgisini gösterme biçimi farklıdır.Ben olsam biraz zaman tanırdım.
bugün rahatsız olduğumu belirteceğim bir konuşma yapacağım. Biraz vites düşürmek istiyorum. Kabul etmezse devam etmem. Çünkü çok soğudum.

Sapık değildir belki de, çok takıntılı biri gibi geldi, ileride pişman olabilirsiniz bunun için.
Takıntılı insandan korkarım.

kızkardeşimin eşini hatırlattı,
yeni sevgiliyken kardeşimin verdiği su şişesini 5 yıldır saklıyor,
kardeşimin yine aldığı bilekliği 5 senedir kolundan çıkarmadı ve daha bir çok şey,
şuan yaklaşık 1 aylık evliler ve çok mutlular maşaallah :)

kızkardeşimin eşini hatırlattı,
yeni sevgiliyken kardeşimin verdiği su şişesini 5 yıldır saklıyor,
kardeşimin yine aldığı bilekliği 5 senedir kolundan çıkarmadı ve daha bir çok şey,
şuan yaklaşık 1 aylık evliler ve çok mutlular maşaallah :)
Allah mutluluklarını daim etsin. Bana göre değilmiş onu anladım. Ben düz sevilmek istiyormuşum :)

Bana şey gibi geldi ilişki başında güven kazanmak için rol yapıp işin suyunu çıkaran erkek modeli. Erkekler aşık olsa bile bu kadar abartı tavırlara girmezler mesela saç tokası okey ama bardak özellikle sandalye fotosu çok komik. Zaten kendisi söylemiş sana belli ki aşık rolü yaparak güven elde etmeye çalışıyor. Yoksa böyle şeylere önem veren aşırı duygusal kişiler az da olsa var ama onlar söylemezler utanırlar.

Belki de ilgisini göstermek istedi. Yani bazı kadınların hoşuna gider ya böyşe şeyler romantik gelir. Ondan da yapmış olabilir.

Evet bu kadarı abartı o yaştaki bir adam için, yalnız benim gördüğüm bu tarz erkekler ne kadar erken kendini kaptırıyorsa ilişkiyi bitirmeleri de o kadar hızlı oluyor.
Zaten durumdan hoşlanmamışsınız hoşlansanız da kendinizi fazla kaptırmamanızı tavsiye ederdim cünkü sağlıklı düzgün bir ilişki çıkmaz bu insandan.

Ben ilişki yaşamayı düşünmüyorum. Bugün söyleyeceğim. İsterse arkadaş olarak görüşebiliriz. Ama ilişki asla istemiyorum. Takıntılı da olabilir şovcu da olabilir. Bir anda tüm ilgisi sönenlerden de olabilir. Duygusal da olabilir. Hiçbiri bana uymuyor zaten.

Bence o anı hatırlamak için saklamak istemiş. takıntılı, sapıktan ziyade, anılara çok anlam yükleyen biri olması daha muhtemel.

Tabi gözünüze sokar gibi, bak saklıyorum dediyse yorumum değişir.

Güzel anları hafızaya kazımak istemek saplantı değil ya. Adamın günahını alıyorsunuz bence. Sordunuz mu, neden saklıyorsun diye? :110:

Güzel anları hafızaya kazımak istemek saplantı değil ya. Adamın günahını alıyorsunuz bence. Sordunuz mu, neden saklıyorsun diye? :110:
Sormadım çünkü zaten kendi bana açıkladı durumu. Böyle şeyleri saklamayı seviyormuş. Ben de kırmamak için ne kadar saçma olduğunu söylemedim.

Burdaki yorumlar bakış açısına göre değişir önemli olan onunla konuşmam ve hissettiklerin.
Her insan farklı ama kimi sapık der kimi aşık. Senin için hangisi mutluluk verici olursa o olsun☺️

Back
X