Bu adam sapık mı aşık mı

Sandalye bardak fotosu simdilik garip gibi geldi herkese ama mesela nisanlimla 'yaslaninca bakariz beraberce" dedigim her ani sakliyorum. Evlilik teklifi ettigi takinin kutusunu bile atamadim cope anidir diye.
Bi youtuber biliyorum, her bulusmadan bisey saklayip gunluk gibi bi kitap yapmis.
Alinan cikolatanin paketini/ icilen suyun etiketi yapistirmis kitaba.
Bana gore garip degil bunlar.
Ya ama adamla 2 haftadır konuşuyoruz. O aşamaya gelsek zaten garip değil. Bana diyor ki her şey her olay beni sana getirmiş. Hepsine şükürler olsun diyo. Yani bu laflar büyük geldi

Ay şimdi aklıma geldi bak bana şey dedi geçen gün “çok şanssızsın çünkü kendini hiç karşıdan izlemedin.”
Offffff yani offff
Sapık ya da takintilidan çok 35 yas üstü ve bekar bir erkeğin şovu gibi geldi bana. Hani şansını arttık için sizin hoşunuza gideceğini düşündüğü şeyleri şov için yapıyor belki ulan ne saçma şey bu kadınların niye hosuna gider ki falan bile diyor olabilir :)

Kız merhaba
Bundan birkaç ay önce yüzme hocama aşık oldum. Ben 27 o 36 yaşında. İlk adımı ben attım buluştuk gezdik dolaştık. Haftasonu da bana yemeğe geldi. Her şey iyi hoştu. Sonra bazı detaylar vermeye başladı. İş ilginçleşti.

Mesela Kahve içtiğim bardağının fotosu, benim fotoğraflarım, oturduğumuz kafenin sandalyemin fotosu var telefonunda. Bunları o söyledi. Kolunda saç tokam var. Sürekli beni izlerken yakalıyorum bir de. Bıraksam saatlerce izler. Tüm arkadaşlarına aramızda geçenleri anlatıp akıl danışmış. Daha 2 haftadır aramızda bu tip bir flört var. Sürekli arayıp mesaj atmalarını fotoğraf beğenmelerini söylemiyorum bile. ben çoğuna cevap vermiyorum. Aslında çok iyi biri. Herkes tarafından tanınan ve sevilen bi adam. Hatta baya da popüler biri kulupte. Bana da inanılmaz iyi davranıyor. Çok düşünceli. Ama durum bu işte. Bu tavırlar beni düşündürdü. Uzaklaşmak istiyorum biraz. Ama bu kadar bağlanmışken ne diyebilirim. Bana sürekli çok mutlu olduğunu vs söyleyip duruyor. Ben de hoşlanıyorum ama ne yapacağım bi akıl verin nolur.
Yüzme hocası mı 😻😻😻 kesin taş gibidir o 😂

sapik diye dusunmedim.
Ama acikcasi 2 haftalik sevgilim bana bu kadar buyuk konussa beni biraz korkuturdu ya,
ne bileyim hayatimin odak noktasisin falan demek icin bana cok erken geliyor.

Ama filmlerde de boyle oluyor ya hani, adam da hakli, bilemedim :bicak:
Sevgilim değil yeni tanıştık 3. Buluşma :)

Evet bardak, sandalye vs çekmesi enteresan olmuş; ne akla hizmet ediyor acaba belki o anlarınızı yeniden yaşamak içindir bilemiyorum ama ben herhangi bir sapıklık göremedim, durduk yere neden sapık dediniz adamcağıza 😂

Kolunda tokanızı taşıması da yanında sizden bir parçayı taşımak istemesindendir belki. Herhangi yanlış birşey yok gibi.
Endişe etmeyin bence.

Bence kendisine sor o sandalye ve fincan fotolarini niye cekmis diye.
Böyle duyunca mantiksiz geliyor. Ama adam belki album yapacak ..her bulustugunuz anin bir fotosunu bu yuzden cekiyor da olabilir.
Biraz cocukca geldi ama erkekler asik olunca sapsallasiyor :D

Ha mantikli bir aciklamasi yoksa ozaman gerisini dusunursun...ama önce sor ..varsayimlarla ilerleme..

Kız merhaba
Bundan birkaç ay önce yüzme hocama aşık oldum. Ben 27 o 36 yaşında. İlk adımı ben attım buluştuk gezdik dolaştık. Haftasonu da bana yemeğe geldi. Her şey iyi hoştu. Sonra bazı detaylar vermeye başladı. İş ilginçleşti.

Mesela Kahve içtiğim bardağının fotosu, benim fotoğraflarım, oturduğumuz kafenin sandalyemin fotosu var telefonunda. Bunları o söyledi. Kolunda saç tokam var. Sürekli beni izlerken yakalıyorum bir de. Bıraksam saatlerce izler. Tüm arkadaşlarına aramızda geçenleri anlatıp akıl danışmış. Daha 2 haftadır aramızda bu tip bir flört var. Sürekli arayıp mesaj atmalarını fotoğraf beğenmelerini söylemiyorum bile. ben çoğuna cevap vermiyorum. Aslında çok iyi biri. Herkes tarafından tanınan ve sevilen bi adam. Hatta baya da popüler biri kulupte. Bana da inanılmaz iyi davranıyor. Çok düşünceli. Ama durum bu işte. Bu tavırlar beni düşündürdü. Uzaklaşmak istiyorum biraz. Ama bu kadar bağlanmışken ne diyebilirim. Bana sürekli çok mutlu olduğunu vs söyleyip duruyor. Ben de hoşlanıyorum ama ne yapacağım bi akıl verin nolur.
Gün gelir o fotoğraflar başını agrıta bilir bu devirde babana bile güvenme görüyoruz okuyoruz:KK17:

Ayrica sevgisi buyuk olanin nefreti tehlikelidir bence.cunku duygularini abartili yasar.genellemek yanlis ama bu kadar seven bi adamin bi yanlisindan dolayi nefret ettigini dusun.bilemedim

Daha iki gun once yazmistim bir konuya. Sevgilim uzaklardan beni ziyarete gelmisti birkay ayligina. Turist oldugu ve hersey ilginc geldigi icin devamli foto cekerdi. Kahraman maras dondurmacısi-kopruler-graftili duvarlar- vitrinler...
ben de o fotoğraf cekerken onu çekerdim
Sonra 80 küsür fotoğraflık bir turistovich albümü yaptim,döndüğünde gonderdim. Şok oldu cocuk.
Sapiklik mi? Valla biraz. Ama napiim icimden geldi cektim . Ki biraz komik de oldu yanyana gelince 80 foto boyunca bir adamin elinde telefon bisiler cekmesi :))
Yani adam bana normal geldi.
eskiden de ozel yerlerden-bulusmalardan kesmeseker atardım cantaya.
Dolabımda hala iki sene once bitmis askin pecetesi var- ilk kez istek sarki isteyecektik de garson bir turlu bize bakmamisti falan. Cocugu yolda gorsem hatirlamam ama o peçeteyi atmayi da düşünmüyorum .
Bir soru: adam yengec ya da balik mi?

Back
X