- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.634
- 548
- 40
- Konu Sahibi narcisorod
sapık değil de sulu bir aşık bence.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sormadım kendi anlattı da ordan öğrendim. Biraz show yapmayı da seviyor bence. Bak ben böyle severim hesabı.Sandalyenin bardağın fotoğrafını çekmesi ilginçmiş. Sordunuz mu ne dedi?
Ya ama adamla 2 haftadır konuşuyoruz. O aşamaya gelsek zaten garip değil. Bana diyor ki her şey her olay beni sana getirmiş. Hepsine şükürler olsun diyo. Yani bu laflar büyük geldiSandalye bardak fotosu simdilik garip gibi geldi herkese ama mesela nisanlimla 'yaslaninca bakariz beraberce" dedigim her ani sakliyorum. Evlilik teklifi ettigi takinin kutusunu bile atamadim cope anidir diye.
Bi youtuber biliyorum, her bulusmadan bisey saklayip gunluk gibi bi kitap yapmis.
Alinan cikolatanin paketini/ icilen suyun etiketi yapistirmis kitaba.
Bana gore garip degil bunlar.
Ay şimdi aklıma geldi bak bana şey dedi geçen gün “çok şanssızsın çünkü kendini hiç karşıdan izlemedin.”Beni bu kadar kutsallastiran bi adam istemezdim.kasilirdim ben
Sapık ya da takintilidan çok 35 yas üstü ve bekar bir erkeğin şovu gibi geldi bana. Hani şansını arttık için sizin hoşunuza gideceğini düşündüğü şeyleri şov için yapıyor belki ulan ne saçma şey bu kadınların niye hosuna gider ki falan bile diyor olabilir :)Ay şimdi aklıma geldi bak bana şey dedi geçen gün “çok şanssızsın çünkü kendini hiç karşıdan izlemedin.”
Offffff yani offff
Yüzme hocası mıKız merhaba
Bundan birkaç ay önce yüzme hocama aşık oldum. Ben 27 o 36 yaşında. İlk adımı ben attım buluştuk gezdik dolaştık. Haftasonu da bana yemeğe geldi. Her şey iyi hoştu. Sonra bazı detaylar vermeye başladı. İş ilginçleşti.
Mesela Kahve içtiğim bardağının fotosu, benim fotoğraflarım, oturduğumuz kafenin sandalyemin fotosu var telefonunda. Bunları o söyledi. Kolunda saç tokam var. Sürekli beni izlerken yakalıyorum bir de. Bıraksam saatlerce izler. Tüm arkadaşlarına aramızda geçenleri anlatıp akıl danışmış. Daha 2 haftadır aramızda bu tip bir flört var. Sürekli arayıp mesaj atmalarını fotoğraf beğenmelerini söylemiyorum bile. ben çoğuna cevap vermiyorum. Aslında çok iyi biri. Herkes tarafından tanınan ve sevilen bi adam. Hatta baya da popüler biri kulupte. Bana da inanılmaz iyi davranıyor. Çok düşünceli. Ama durum bu işte. Bu tavırlar beni düşündürdü. Uzaklaşmak istiyorum biraz. Ama bu kadar bağlanmışken ne diyebilirim. Bana sürekli çok mutlu olduğunu vs söyleyip duruyor. Ben de hoşlanıyorum ama ne yapacağım bi akıl verin nolur.
İnan şuan gözüm görmüyor taş mı kaya mıYüzme hocası mıkesin taş gibidir o
![]()
Sevgilim değil yeni tanıştık 3. Buluşma :)sapik diye dusunmedim.
Ama acikcasi 2 haftalik sevgilim bana bu kadar buyuk konussa beni biraz korkuturdu ya,
ne bileyim hayatimin odak noktasisin falan demek icin bana cok erken geliyor.
Ama filmlerde de boyle oluyor ya hani, adam da hakli, bilemedim![]()
Tam bir kazanovaAy şimdi aklıma geldi bak bana şey dedi geçen gün “çok şanssızsın çünkü kendini hiç karşıdan izlemedin.”
Offffff yani offff
Gün gelir o fotoğraflar başını agrıta bilir bu devirde babana bile güvenme görüyoruz okuyoruzKız merhaba
Bundan birkaç ay önce yüzme hocama aşık oldum. Ben 27 o 36 yaşında. İlk adımı ben attım buluştuk gezdik dolaştık. Haftasonu da bana yemeğe geldi. Her şey iyi hoştu. Sonra bazı detaylar vermeye başladı. İş ilginçleşti.
Mesela Kahve içtiğim bardağının fotosu, benim fotoğraflarım, oturduğumuz kafenin sandalyemin fotosu var telefonunda. Bunları o söyledi. Kolunda saç tokam var. Sürekli beni izlerken yakalıyorum bir de. Bıraksam saatlerce izler. Tüm arkadaşlarına aramızda geçenleri anlatıp akıl danışmış. Daha 2 haftadır aramızda bu tip bir flört var. Sürekli arayıp mesaj atmalarını fotoğraf beğenmelerini söylemiyorum bile. ben çoğuna cevap vermiyorum. Aslında çok iyi biri. Herkes tarafından tanınan ve sevilen bi adam. Hatta baya da popüler biri kulupte. Bana da inanılmaz iyi davranıyor. Çok düşünceli. Ama durum bu işte. Bu tavırlar beni düşündürdü. Uzaklaşmak istiyorum biraz. Ama bu kadar bağlanmışken ne diyebilirim. Bana sürekli çok mutlu olduğunu vs söyleyip duruyor. Ben de hoşlanıyorum ama ne yapacağım bi akıl verin nolur.
Kacarak uzaklas cok sıkıcıAy şimdi aklıma geldi bak bana şey dedi geçen gün “çok şanssızsın çünkü kendini hiç karşıdan izlemedin.”
Offffff yani offff
Evet haklısınız bu şekilde düşünmemiştimAyrica sevgisi buyuk olanin nefreti tehlikelidir bence.cunku duygularini abartili yasar.genellemek yanlis ama bu kadar seven bi adamin bi yanlisindan dolayi nefret ettigini dusun.bilemedim