Bu adama sizce ne yapilir ?

Slm arkadaslar..4,5 yildir bi narsistle birlikteymisim defalarca kustuk baristik bir sekilde beni ikna etti o kdr guzel rol yapiyorduki nasil olsa iliskimiz ciddi diye hep inanip geri donuyordum salakmism..15 gun once telefonuna ekrana dusen mesaji yakaladim meger 2 aydir aldatiyormus ..itiraf etti neye ugradigimi sasirdim ,kizi arayip herseyi anlatacagimi soyleyince dellendi ..o anda beni istemedigini olmyacagini soyleyip bide benim iliskinin bittigini soylememe firsat vermeden ustune beni suclu cikararak ayrildi ..dun aksam bi mekanda yeni sevgilisi ve sevgilisinin arkadaslari ile eglenirken gordum.dayanamadim mekandan ayrildim.geri donup rezil olacagimi bile bile saldirmak geldi suratina tukurmek geldi...benimki buna birdedogumgunu yapmis suprizler jestler yapmis .memlekette herkes beni tanir diye hic bir mekana girmeyen adam benle gorunmeyen adam ,su an cok rahat ulu orta yasiyor ..kizda paraci bi tip olmali ki twitine “bu dogumgunumdede hediye telefon gelmedi” gbi basit seyler yazmis .inanilir gbi degil emek veren degil .kotu olan yaranirmis bunu anladim.bana yapmadigi herseyi su an iki gunluk kizla yasiyor cok zoruma gidiyor ..arkadaslar gordugum yerde bu adama saldirayim mi gercekten hazmedemiyroum yerimde duramiyorum siz olsaniz ne yapardiniz .herseyi gozumun onunde yasiyorlar .benim ona neden yaptin dememe firsat vermeden silip engelledi ve ustune beni suclu cikardi .
Aynısını 2 çocuğumun babası yaptı! Boşandım hala da borçlarını ödüyorum. Pavyonlarda yemiş içmiş s.çmış! Sevgili falan bulmuş evet evet evliyken. Ben boşandım önüme bakıyorum sen de öyle yap. Bulur belasını. Bendeki sürüldü başka ile başladı belası. Devamı da gelecek inş.

Adınıza üzüldüm kötü bir tecrübe olmuş ama yinede şükretmelisin. Ucuz kurtulmuşsun ya bununla evlenseydin? Bu ilişkiden payına düşen dersleri alıp önüne bak daha kimler çıkar karşına

Aynısını 2 çocuğumun babası yaptı! Boşandım hala da borçlarını ödüyorum. Pavyonlarda yemiş içmiş s.çmış! Sevgili falan bulmuş evet evet evliyken. Ben boşandım önüme bakıyorum sen de öyle yap. Bulur belasını. Bendeki sürüldü başka ile başladı belası. Devamı da gelecek inş.
Insallh ilahi adalet tecelli eder

Adam bırakmış gitmis.
Madem çevreniz küçük,sevgilin bilmiyor mu bu kızın nasıl bir insan olduğunu ?
Bu kızın bu kadar basit olduğunu düşünse gider miydi ?
Ya burada olay şu ; onunla eğleniyor,benimle eglenmedi.
Onunla geziyor benimle gezmedi.
Ona jest yagmuru,bana bir damla su.
Belki de sana yapmak içinden gelmedi.
Yani bu satten sonra 4,5 senelik ilişkisini bir çırpıda silen adama yapacağın bir şey yok..
Çok sert olmamış mı

ne yapılabilir ki, benimki aldatmalı bişey değildi ama benden bir süre sonra ona yapmadığını bırakmayan eski sevgilisine geri döndü, kendi ağzıyla defalarca ne kadar çok zarar gördüğünü anlattığı insan için ne jestler neler neler yaptığını gördüm, tabii ki sessiz kaldım çünkü yapacak bişey yoktu. sen de sessiz kal yapacak bişey yok çünkü.

Coookk dogru zaten fedakar oldugum icin kaybettim hep .bunlari yolan yaraniyor cidden bak
Ben burda yazılanlara nedense katilmadim bu adam sizi aldatirken doğal olarak o kadını da aldatmış olmuyor mu ben olsam ,son mesaja kadar kopyalar düne kadarda ikimizle imiş benim midem kabul etmiyor sende bildiğini oku yazardım, ikincisi bu adam sizinle 4 yıl gizli saklı bir ilişki yaşamış ise üzgünüm bu ilişki olmuyor bence siz yanlış anlamış olabilirsiniz onun çevresinden kaç kişi ilişkinizi biliyordu bu kısmı önemli, derseniz ki tabikide beraberdik o zaman ben olsam kıza yazardım

Ben burda yazılanlara nedense katilmadim bu adam sizi aldatirken doğal olarak o kadını da aldatmış olmuyor mu ben olsam ,son mesaja kadar kopyalar düne kadarda ikimizle imiş benim midem kabul etmiyor sende bildiğini oku yazardım, ikincisi bu adam sizinle 4 yıl gizli saklı bir ilişki yaşamış ise üzgünüm bu ilişki olmuyor bence siz yanlış anlamış olabilirsiniz onun çevresinden kaç kişi ilişkinizi biliyordu bu kısmı önemli, derseniz ki tabikide beraberdik o zaman ben olsam kıza yazardım
Beni herkes biliyordu tum cevresi arkadaslari ayrica bizde gizli sakli yasamadik her yere el ele giriyroduk ickili mekanlara girmezdi benimle oyle ortamlardan hoslanmadigi icin ama onunla girmis demek istedim.ikincisi kiza zaten herseyi anlatacagim arayacagim deyince kiyamet koptu beni engelledi bende kiza yazdim ama kiz onun yaninda olmayi tercih etti yani tepki bile yapmadi olan bana oldu :)

Slm arkadaslar..4,5 yildir bi narsistle birlikteymisim defalarca kustuk baristik bir sekilde beni ikna etti o kdr guzel rol yapiyorduki nasil olsa iliskimiz ciddi diye hep inanip geri donuyordum salakmism..15 gun once telefonuna ekrana dusen mesaji yakaladim meger 2 aydir aldatiyormus ..itiraf etti neye ugradigimi sasirdim ,kizi arayip herseyi anlatacagimi soyleyince dellendi ..o anda beni istemedigini olmyacagini soyleyip bide benim iliskinin bittigini soylememe firsat vermeden ustune beni suclu cikararak ayrildi ..dun aksam bi mekanda yeni sevgilisi ve sevgilisinin arkadaslari ile eglenirken gordum.dayanamadim mekandan ayrildim.geri donup rezil olacagimi bile bile saldirmak geldi suratina tukurmek geldi...benimki buna birdedogumgunu yapmis suprizler jestler yapmis .memlekette herkes beni tanir diye hic bir mekana girmeyen adam benle gorunmeyen adam ,su an cok rahat ulu orta yasiyor ..kizda paraci bi tip olmali ki twitine “bu dogumgunumdede hediye telefon gelmedi” gbi basit seyler yazmis .inanilir gbi degil emek veren degil .kotu olan yaranirmis bunu anladim.bana yapmadigi herseyi su an iki gunluk kizla yasiyor cok zoruma gidiyor ..arkadaslar gordugum yerde bu adama saldirayim mi gercekten hazmedemiyroum yerimde duramiyorum siz olsaniz ne yapardiniz .herseyi gozumun onunde yasiyorlar .benim ona neden yaptin dememe firsat vermeden silip engelledi ve ustune beni suclu cikardi .
Bir şeyler yapmanız kızı daha fazla havalara sokar, adam pazarlamadan anlıyor belli ki. Bak hala peşimde birileri var ama ben seni seçtim moduna girer karaktersiz.

Slm arkadaslar..4,5 yildir bi narsistle birlikteymisim defalarca kustuk baristik bir sekilde beni ikna etti o kdr guzel rol yapiyorduki nasil olsa iliskimiz ciddi diye hep inanip geri donuyordum salakmism..15 gun once telefonuna ekrana dusen mesaji yakaladim meger 2 aydir aldatiyormus ..itiraf etti neye ugradigimi sasirdim ,kizi arayip herseyi anlatacagimi soyleyince dellendi ..o anda beni istemedigini olmyacagini soyleyip bide benim iliskinin bittigini soylememe firsat vermeden ustune beni suclu cikararak ayrildi ..dun aksam bi mekanda yeni sevgilisi ve sevgilisinin arkadaslari ile eglenirken gordum.dayanamadim mekandan ayrildim.geri donup rezil olacagimi bile bile saldirmak geldi suratina tukurmek geldi...benimki buna birdedogumgunu yapmis suprizler jestler yapmis .memlekette herkes beni tanir diye ickili mekana girmeyen adam ,su an cok rahat ulu orta yasiyor ..kizda paraci bi tip olmali ki twitine “bu dogumgunumdede hediye telefon gelmedi” gbi basit seyler yazmis .inanilir gbi degil emek veren degil .kotu olan yaranirmis bunu anladim...arkadaslar gordugum yerde bu adama saldirayim mi gercekten hazmedemiyroum yerimde duramiyorum siz olsaniz ne yapardiniz .herseyi gozumun onunde yasiyorlar .benim ona neden yaptin dememe ne firsat vermeden silip engelledi ve ustune beni suclu cikardi .
Hiçbir şey yapmamak bence de en iyisi zor da olsa, ilerde bu kararı verdiğine pişman olmazsın bence. Asil de bir tutum. Ya kız ya da o adam görecekler birbirinin gerçek yüzünü nasılsa, zamanın adaletine bırak, o gösterir gerçek kazananı

Hemen kalkıyorsun elini yüzünü yıkıyorsun aynaya bakıyorsun ve hayat öyle değil böyle yaşanır diyerek onun gözünün önünde hayatını missssler gibi yaşamak için ilk adımı atıyorsun, gerisi zaten çorap söküğü gibi gelir.

Böyle bir duruma bir keresinde şahit oldum, o kişiden anında soğudum. Çocuğun ayrıl barış uzun soluklu bir ilişkisi vardı. Arkadaşının doğumgününde bir kızla tanışmış ve kızdan sevgilisi olduğunu saklayarak adım atmış. Diğer kızı garantileyince senelerdir sevgili olduğu kızı heryerden engelledi. Açıklaması da bir türlü ayrılamıyordum, başkasına aşık oldum da kurtulabildim idi. Kendisiyle arık arkadaş olmadığım için mutluyum. Yarın öbür gün arkadaşlarına da ne yapar kimbilir. Bencillik, karaktersizlik resmen.

Back
X