Slm arkadaslar..4,5 yildir bi narsistle birlikteymisim defalarca kustuk baristik bir sekilde beni ikna etti o kdr guzel rol yapiyorduki nasil olsa iliskimiz ciddi diye hep inanip geri donuyordum salakmism..15 gun once telefonuna ekrana dusen mesaji yakaladim meger 2 aydir aldatiyormus ..itiraf etti neye ugradigimi sasirdim ,kizi arayip herseyi anlatacagimi soyleyince dellendi ..o anda beni istemedigini olmyacagini soyleyip bide benim iliskinin bittigini soylememe firsat vermeden ustune beni suclu cikararak ayrildi ..dun aksam bi mekanda yeni sevgilisi ve sevgilisinin arkadaslari ile eglenirken gordum.dayanamadim mekandan ayrildim.geri donup rezil olacagimi bile bile saldirmak geldi suratina tukurmek geldi...benimki buna birdedogumgunu yapmis suprizler jestler yapmis .memlekette herkes beni tanir diye hic bir mekana girmeyen adam benle gorunmeyen adam ,su an cok rahat ulu orta yasiyor ..kizda paraci bi tip olmali ki twitine “bu dogumgunumdede hediye telefon gelmedi” gbi basit seyler yazmis .inanilir gbi degil emek veren degil .kotu olan yaranirmis bunu anladim.bana yapmadigi herseyi su an iki gunluk kizla yasiyor cok zoruma gidiyor ..arkadaslar gordugum yerde bu adama saldirayim mi gercekten hazmedemiyroum yerimde duramiyorum siz olsaniz ne yapardiniz .herseyi gozumun onunde yasiyorlar .benim ona neden yaptin dememe firsat vermeden silip engelledi ve ustune beni suclu cikardi .