bilgisi olan arkadaşlarım,sizden acilen yardım istiyorum.ailecek çok zor durumdayız.ne yapacağımızı bilemiyoruz.ablam 1 yıl 3 ay önce bir evlilik yaptı.çok kısa sürede verdiği karar sonucu yaptığı evlilik maalesef hepimizin hayatını mahvetti.ablam 42 o insan da 47 yaşında.ikisinin de ikinci evliliği.ablama türlü vaadler ve güzel sözlerle yaklaşarak onu kandırdı.kendini bambaşka bir insan olarak göstererek ablamın kalbine ve hayatına girdi.biz bunları sonradan idrak ettik.meğer alkolik,küfürbaz ve psikopat ruhlu biriymiş.ırsi bir rahatsızlığı varmış.elleri titriyor.ablama içtiğim ilaçtan oluyor.geçici diye yalan söylemiş.ablamın oğlunu en başta kabullendi fakat sonradan küçücük çocukla sürekli kavga ederek,çocuğa manevi eziyet ederek ablamı ve çocuğu yıprattı.başka şehirden gelip ablamla şu an bulunduğumuz şehre yerleştiği için serbest işini bırakmıştı.(küçük bir dükkanı varmış)bu şehirde girdiği 5 -6 tane işten türlü sorunlar çıkararak ayrıldı.herkesle,annesiyle dahil tartışıyor.evlilik boyunca ablamın maaşıyla geçindiler.sürekli içki ve sigara içiyor.hzursuzluk çıkarıp ablama ve oğluna baskıcı ve despot tavırlarla muamele ediyor.ve küfürler ediyor.babama ve bana da sataştı çoğu kere.babama da küfürler ediyor.her konuda yalanlar söylüyor.ablama ev vaadi vermişti.ama anlaşılan parası da yokmuş.türlü bahaneler ve yalanlarla bizleri oyaladı.ablam evden vazgeçmişken,onu ev almaya ikna ederek kredi çekmesini sağladı.ve şu anda ablam sadece kendi parası ve 85 milyarlık krediyle kendi üstüne evi aldı.ama ablamın sürekli alttan alıcı yaklaşımlarına rağmen,evde sorunlar çıkartmaya devam etti.en son 13 yaşındaki oğlunu evden kovmuş.ya oğlun ya ben demiş.zavallı ablam onun evden gitmesini istemiş,ayrılmak istediğini,bu şekilde yapamayacağını anlatmaya çalışmış.baş edememiş.kolonya dökerek evi yakmaya kalkmış bu şahıs..ve evden gitmemiş.ablam şu an kendi aldığı evden oğlunu alarak ayrıldı.elin psikopatı evde kalıyor ve boşanmaya yanaşmıyor.hatta seni,oğlunu ,babanı,yani kısacası tüm aileni öldürürüm diye tehditler savuruyor.hapse girerim orada rahat rahat yaşarım diyor.sürekli bizleri tehdit ve taciz ediyor.biz şimdi ne yapmalıyız?biz bundan sağsalim kurtulabilir miyiz?ablam dava açsa boşanabilir mi?bu psikopat beş kuruş para ödemediği halde evde hak talep eder mi?ablam borç içinde.evinin sefasını çekeceğe yere bu adamın cefasını çekiyor.biz ne yapmalıyız?bize yol gösterir misiniz lütfen?