- 5 Ağustos 2020
- 3.278
- 5.559
- 108
Ben sanırım bu kadın gecelıgı giyen erkek olayından sonra sardım bu adama, bosluktan oldu galıba. Cok fenaydı cokayy ruhum daraldı kuzum nereden buldun bu adamıı ?evlat olsa sevilmez yahuu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben sanırım bu kadın gecelıgı giyen erkek olayından sonra sardım bu adama, bosluktan oldu galıba. Cok fenaydı cokayy ruhum daraldı kuzum nereden buldun bu adamıı ?evlat olsa sevilmez yahuu
Balık boğa mutlu olur kız bence. Yani ben balık eşim boğa biz mutluyuz. Birbiriyle bu kadar alakasız olup nasıl bu kadar bir oluyoruz hiç anlamam. Onun sakinliği beni çıldırtıyor filan ama olsun. Burçlardan zerre anlamam ama ha bana güvenme de sen yinede.Benim balık yukselen kova alcalan ikizler ben asırı tehlıkeliyim bacım öyle diyorlar. Gercı kendıme tehlıkem galıba ama. Balık boğa ile mutlu olur demi? Yaylar akrepler olmuyo bence.
Yaa bogaları sevıyorum ben boğa erkegı tatlı oluyo ama kosmuyo ki pesımden. Cocuk gıbı pışpış ıstıyoBalık boğa mutlu olur kız bence. Yani ben balık eşim boğa biz mutluyuz. Birbiriyle bu kadar alakasız olup nasıl bu kadar bir oluyoruz hiç anlamam. Onun sakinliği beni çıldırtıyor filan ama olsun. Burçlardan zerre anlamam ama ha bana güvenme de sen yinede.
Bu arada artık adamdan soğumuşsun galiba ama olsun benim eşim hayatımda gördüğüm en kendini beğenmiş insandı. Böyle karaktersiz,şerefsiz bi tipti. Yakışıklıdır bide. Alışmış herkesin peşinden koşmasına. Sonra ben peşinden koşmayıp aksine peşimden koşturunca aşık oldu. Buradaki taktiklere güven onun için hepsini yaptım. Sonuç 2 çocuk.
Yaa bogaları sevıyorum ben boğa erkegı tatlı oluyo ama kosmuyo ki pesımden. Cocuk gıbı pışpış ıstıyo
muhtemelen çok defa deneyip başarısını kanıtladığı taktiğini senin üzerinde de uygulamış, anladığım kadaırıyla başarılı da olmuş =)))Kızlar bir arkadaş vasıtası ile biriyle tanıştım. Adam 40 yaşında, işinde gücünde, eğlenceli ve konuşkan bir adam aynı zamanda sahne alıyordu bır mekanda. Biz dinlemeye gitmiştik ortak arkadaşla ardından iki gün sonra beni instadan ekledi ve sohbete başladık.
Birkaç gün boyunca sabahtan akşama kadar yazıp durdu, hatta benim misafirim gelip de ben yazmayınca ertesi gün neden akşam yazmadığımı sordu. Espriler, şakalar gırla giderken numaramı istedi ve telefonda yazışmaya başladık. Ancak ben kalan iki üç gün boyunca biraz üstüne düştüm, yazdım, hatta aradığında konuşmayı uzattım. O daha seyrek cevaplar vermeye başladı. Ben yazınca anında online olan adam gec yazmaya başladı. Nasıl desem ilgili gibi hala ama çok değil gibi. Ah salak kafam.
ardından dün ben yazmadım, ilk o yazdı ama ben yine coştum. Devamında yazıştık, araştık ama eskisi gibi özenli değil sanki kırk yıllık arkadaşı gibi rahat yazıyor. Bugün aynı hatayı yapmayayım dedim ve yazmadım öğlene doğru yazdı sonrasında saat üç gibi bir yazışma oldu kısacık ben yine şakalar offf ne aptalım ondan sonra sesi çıkmadı.
yedeğe almış olabilir, aman bu kız ne çok istiyo demiş olabilir ama ben gerçekten hoşlandım. Beni aramasını istiyorum, emınım yazacak ama eskisi yazışmalar yok napıyosun bakalım diyor iyi diyorum o da kendı yaptıgını söyluyor gunun nasıl deyince eh işte diyor mesela. İlgisi kayboluyor gibi sanki. Bir haftadır bugun ilk kez konusmadık da. Kankaya bağlayacak sanırım. Ciddi bir ilişkisi yok hatta ilişkisi yok, kafasında biri yok eminim öğrendim arkadasımdan ama napsam da eskisi gibi ilgili olmasını sağlasam?
Ben cok sacmaladım ama ya.. adama fıkra falan yazdım, oturdum hayat hıkayemı wpda yazdım, off ben olsam ben de derdim bu salak napıyo diye. Gızem falan kalmadı bende
İki ayda 15 kilo vermısım bebekım, elimdekileri sattıkca uygulama hesabından alıyorum bende. Dolap degısıyorum pantalon da aldım yenı etıketlı ama mis gibiler ucuzlar. Adamla bulusurum belki diye aldım krmızı kırmızı ama artık evde gıyerım. Negzel montlar var ama ya
ya çok yaşayın çok güldüm:)Eneeee, ben de diyorum neden ilgisini kaybetti. Şukur evlıymıs. Dunya ahret enıstemdır o zaman. Rahatladım bak
Bugun sesı cıkmadı bakalım ne zaman yazacakmuhtemelen çok defa deneyip başarısını kanıtladığı taktiğini senin üzerinde de uygulamış, anladığım kadaırıyla başarılı da olmuş =)))
önce çok üstüne düşüp geri çekilme (hayır yataktan bahsetmiyorum), önce ilgiye alıştırırlar sonra de geri çekilip insanı merakta bırakırlar ve kesinlikle şaşmayan bir taktik ===> kaçan kovalanır. şu an o kaçıyo, bırakın kaçsın... ya sen kaçtığın için seni kovalayacak ya da zaten kafasında siz yoksanız gitsin... dönerse senindir, dönmezse zaten senin değildir =)))
Yok kız uyelerden bırı kocammı acaba dedı tarıf uymusayy herif bir de evli mi çıktı bayılacağummmmm tamm arızaymış az bile demişim hakkında![]()
İf yaptım gülüm. Oglen 12:30 ve 8:30 yedım kalan zamanda sadece sekersız ıcecek. Kardesım de 10 kilo verdı. Aralıklı oruc denıyo intermetting fastıng mı ne ben dıyet yapamıyorum şukur bu saatlı kalan zamanda habıre yedım2 ayda 15 kilo nasıl verdin nooolur anlat![]()
Olamıyorum cirilla içim kaynıyor içim. Duramıyorum ki yerımdeNiye boyle cilginlaşiyorsunuz, hareketlerinizi kontrol edemiyorsunuz ki
Adam 40 yasinda olduguna göre siz de ergen degilsiniz belliki. Adami çok begenmiş olabilirsiniz ama bir sakin olun. Kendinizi begendirme ya da illa konuşma uzatayim çabalarina girip boyle duruma düşmeyin.
Olamıyorum cirilla içim kaynıyor içim. Duramıyorum ki yerımde
Cok zorlamıyorum zaten bastakı hevesım kaybolduİç kaynamalari güzel de siz yine sakin kalmaya calisin.
Herkes öyle başta sandigimiz gibi biri cikmayabiliyor ki sizde de öyle olmuş saniyorum.
Tabi ki salın gitsin umursamayin diyemem ama adam da begendiyse ve bir iliski başlayacaksa kendinizi paralamasaniz da başlayacaktir.
Kızlar bir arkadaş vasıtası ile biriyle tanıştım. Adam 40 yaşında, işinde gücünde, eğlenceli ve konuşkan bir adam aynı zamanda sahne alıyordu bır mekanda. Biz dinlemeye gitmiştik ortak arkadaşla ardından iki gün sonra beni instadan ekledi ve sohbete başladık.
Birkaç gün boyunca sabahtan akşama kadar yazıp durdu, hatta benim misafirim gelip de ben yazmayınca ertesi gün neden akşam yazmadığımı sordu. Espriler, şakalar gırla giderken numaramı istedi ve telefonda yazışmaya başladık. Ancak ben kalan iki üç gün boyunca biraz üstüne düştüm, yazdım, hatta aradığında konuşmayı uzattım. O daha seyrek cevaplar vermeye başladı. Ben yazınca anında online olan adam gec yazmaya başladı. Nasıl desem ilgili gibi hala ama çok değil gibi. Ah salak kafam.
ardından dün ben yazmadım, ilk o yazdı ama ben yine coştum. Devamında yazıştık, araştık ama eskisi gibi özenli değil sanki kırk yıllık arkadaşı gibi rahat yazıyor. Bugün aynı hatayı yapmayayım dedim ve yazmadım öğlene doğru yazdı sonrasında saat üç gibi bir yazışma oldu kısacık ben yine şakalar offf ne aptalım ondan sonra sesi çıkmadı.
yedeğe almış olabilir, aman bu kız ne çok istiyo demiş olabilir ama ben gerçekten hoşlandım. Beni aramasını istiyorum, emınım yazacak ama eskisi yazışmalar yok napıyosun bakalım diyor iyi diyorum o da kendı yaptıgını söyluyor gunun nasıl deyince eh işte diyor mesela. İlgisi kayboluyor gibi sanki. Bir haftadır bugun ilk kez konusmadık da. Kankaya bağlayacak sanırım. Ciddi bir ilişkisi yok hatta ilişkisi yok, kafasında biri yok eminim öğrendim arkadasımdan ama napsam da eskisi gibi ilgili olmasını sağlasam?