Bir gelişme var mı diye soran arkadaşlar;
En son cuma günü facebook üzerinden kurduğumuz kısa,tuhaf iletişimden sonra ( 3-4 sayfa önce bir mesajda yazmıştım detayını) bir daha konuşmadık o da mesaj falan atmadı zaten.
Spor salonuna gittiğimde de onu görmedim,gelmedi.Şu an da okuduğu şehre dönmüş olabilir mi diye düşünüyorum kendi kendime..Çünkü son görüşmede beni eve bırakırken "kafam çok karışık, pazartesi (28 eylülü kastediyor) de olabilir 5 ekim de olabilir bilmiyorum her an gidebilirim" demişti.Kafası karışıkmış..
Kendi açımdan bu olaydaki akışı durdurdum,kesinlikle mesaj vs. atmam.gitmediyse eğer spor salonunda da gördüğümde gayet normal ve merhaba merhaba deyip kendi köşeme çekileceğim.Ona soru sormak,sorgulamak vs. de yok.Fakat bu olayı kendi açımdan kapatamadım henüz ve bazılarınız bana kızacaktır belki ama yine kendi açımdan olayı çözebildiğim kadar çözmeye karar verdim.
Kendime facede sahte bir erkek profili açtım
3 gündür onunla uğraşıyorum.normal,dikkat çekmeyen basit bir profil haline getirmeye çalışıyorum.Gerçi fotoğraflar biraz avrupai ama ne yapayım
Ve kendisini bu hesaptan ekledim.Beni kabul ederse profilinde detaylı bir tur atacağım,bulabileceklerimi bulup görüp sonra da profili dondurucam.
Bu bana yapılır mı ula şeklinde takıntılarım olmadı pek.Ama bu bana yapılmamalıydı diye düşünüyorum.Konuma yorum yapan bazı arkadaşlar biraz kırıcı bir şekilde basit bir gülüşe,2 muhabbete fazla anlamlar yüklediğimi söylemişler.Fakat inanın karşıdan belki okuyunca basit gibi görünebilir.Emin olabilirsiniz 26 yaş böyle "bana baktı kesin beni seviyor kikiki.."durumlarının çoktan atlatıldığı ve bu tarz durumlara hep en başında mantık çerçevesinde yaklaşıldığı yaşlardır.Konumun hepsini okuyanlar zaten 1 bakış,2 muhabbetten çok daha fazlasının yaşandığını gördüler.Konuyu daha da uzatmamak adına daha yazmadığım detaylar var.En önemlisi yanındayken hissettiğim o enerji,o çekim..Yerimde kim olsa aynı hislere kapılırdı.Bazen kelimelere gerek olmadan yanyana durdugunuzda o kişiden yayılan enerjiyi hissedersiniz havada aşk kokusu var dedikleri şey de böyle durumlarda sanırım.Benim açımdan bilinçli/bilinçsiz,iyi niyetli/kötü niyetli bu şekilde flörtöz bir hava yaratıp,işler ciddileşince garip davranmak gibi bir dünya yok.Şimdilik beklemedeyim,gelişme olursa direk kayda geçireceğim buralara