• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu adamın amacı ne sizce ?

Asumanope

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
34
Puanlar
13
Eski çalıştığım 1.5 yıl öncede çıktığım iş yerinde müdürün bir arkadaşı vardı daha önce tiktoktanda istek atmıştı kendi hesabından dün gece de instagramdan işletme hesabından istek atmış ve kimseyi takip etmiyordu hesapta ben kabul ettim gece 5 dk sonra 3 kişi daha ekledi hemen ne yapmaya çalışıyor onun işletmesi olduğunu bildiğimi bilmiyor bide Adamı belki 2 3 kere gördüm ben sadece sipariş için bu adamın numarasını müdür verdi bana bende mesaj atmıştım sonra soru sormak için aradı o şekilde bi iletişimimiz oldu bide iş yerinde doğum gününü kutladılar pastayı ben taşımıştım video çekmişlerdi sizce bu adam bu kadar zaman sonra niye böyle bir şey yaptı

Eski çalıştığım 1.5 yıl öncede çıktığım iş yerinde müdürün bir arkadaşı vardı daha önce tiktoktanda istek atmıştı kendi hesabından dün gece de instagramdan işletme hesabından istek atmış ve kimseyi takip etmiyordu hesapta ben kabul ettim gece 5 dk sonra 3 kişi daha ekledi hemen ne yapmaya çalışıyor onun işletmesi olduğunu bildiğimi bilmiyor bide Adamı belki 2 3 kere gördüm ben sadece sipariş için bu adamın numarasını müdür verdi bana bende mesaj atmıştım sonra soru sormak için aradı o şekilde bi iletişimimiz oldu bide iş yerinde doğum gününü kutladılar pastayı ben taşımıştım video çekmişlerdi sizce bu adam bu kadar zaman sonra niye böyle birşey yaptı
Tamamen iyi niyet 🤗 Yada yanlışlıkla oldu, olabilir gayet insani.
Niye olacak taciz işte 🙄

Eee siz de istediği kabul etmişsiniz sorun nedir eklesin istek atsın, hiç tanımadığınız biri de değil ne amacı olacak anlamadım ki, pastayı taşımanızla alakası nedir?

Eski çalıştığım 1.5 yıl öncede çıktığım iş yerinde müdürün bir arkadaşı vardı daha önce tiktoktanda istek atmıştı kendi hesabından dün gece de instagramdan işletme hesabından istek atmış ve kimseyi takip etmiyordu hesapta ben kabul ettim gece 5 dk sonra 3 kişi daha ekledi hemen ne yapmaya çalışıyor onun işletmesi olduğunu bildiğimi bilmiyor bide Adamı belki 2 3 kere gördüm ben sadece sipariş için bu adamın numarasını müdür verdi bana bende mesaj atmıştım sonra soru sormak için aradı o şekilde bi iletişimimiz oldu bide iş yerinde doğum gününü kutladılar pastayı ben taşımıştım video çekmişlerdi sizce bu adam bu kadar zaman sonra niye böyle bir şey yaptı
Tanımadığın ve sadece pastasını taşıdığın adamı niyeti nedir bilmeden neden kabul ediyorsun?

Eee siz de istediği kabul etmişsiniz sorun nedir eklesin istek atsın, hiç tanımadığınız biri de değil ne amacı olacak anlamadım ki, pastayı taşımanızla alakası nedir?
Kendi hesabından atmadı ama işletme hesabı ve kimseyi takip etmiyordu ben kabul ettim 3 kişi daha ekledi

Önerilenlerde çıkmış olabilirsin ortak arkadaşlarınız varsa. Bir amacı olmayabilir. Mesaj attı mı?

Önerilenlerde çıkmış olabilirsin ortak arkadaşlarınız varsa. Bir amacı olmayabilir. Mesaj attı mı?
Dikkatimi çeken şey kendi hesabı değil işletme hesabı ve bana istek attığında kimseyi takip etmiyordu ben isteği kabul ettikten sonra 3 kişi daha ekledi ve hesap yeni açılmış da değil yani

Kendi hesabından atmadı ama işletme hesabı ve kimseyi takip etmiyordu ben kabul ettim 3 kişi daha ekledi
İşletme hesabı satış pazarlama reklam vs için değil mi, kendi hesabı değil ne demek , kendi işletme hesabından size istek atmadı mı?

Zegs :KK8:

sana aşık

Hesabı yeni açmış olabilir mi? Sonra size ve diğerlerine istek göndermiştir. Bakın bakalım daha da artacak mı takipçi sayısı? Sonuçta bir şekilde tanışmışsınız, sosyal medyadan takip yollaması normal geldi bana. Demek ki bir şekilde iletişimde olmak istiyor.

Yani kişisel hesabı değil büyük ihtimalle onun işletmesi olduğunu bildiğimi bilmiyor
Ya tamam da ne olacak yani altında ne arıyorsunuz onu anlamadım, sizi beğense kişisel hesaptan atardı o zaman takipçi falan topluyordur.

Siz beğendiyseniz adamı siz istek atın o zaman kişisel hesabınızdan, yok diyorsanız da engelle geç bu kadar kafa yoracak ne var yani.

Hesabı yeni açmış olabilir mi? Sonra size ve diğerlerine istek göndermiştir. Bakın bakalım daha da artacak mı takipçi sayısı? Sonuçta bir şekilde tanışmışsınız, sosyal medyadan takip yollaması normal geldi bana. Demek ki bir şekilde iletişimde olmak istiyor.
Yok onu bende kontrol ettim bu hesap 1 sene önce açılmış postları da var takipçileri de aynı kaldı sadece benden sonra eklediği 3 kişi ve ben duruyorum suan

Ya tamam da ne olacak yani altında ne arıyorsunuz onu anlamadım, sizi beğense kişisel hesaptan atardı o zaman takipçi falan topluyordur.

Siz beğendiyseniz adamı siz istek atın o zaman kişisel hesabınızdan, yok diyorsanız da engelle geç bu kadar kafa yoracak ne var yani.
bu hesap 1 sene önce açılmış postları da var takipçileri de aynı kaldı sadece benden sonra eklediği 3 kişi ve ben duruyorum ve storylerime hemen bakıyor kendi hesabından atsa normal karşılardım

Back
X