• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu adamın amacı ne sizce ?

Yok onu bende kontrol ettim bu hesap 1 sene önce açılmış postları da var takipçileri de aynı kaldı sadece benden sonra eklediği 3 kişi ve ben duruyorum suan
Sizi beğenmiş ve merak etmiş olabilir. Az önce de dediğim gibi iletişimde olmak istiyordur. Tanışıklığınız var neticede, takipleşmeniz normal.
Sizi daha yakından tanımak istiyordur. Kişisel hesabından istek yollarsa siz de onun özelini görebileceksiniz. O sebeple belki iş hesabından takip göndermiştir. Belki hayatında biri vardır. Medeni halini biliyor musunuz?

Eski çalıştığım 1.5 yıl öncede çıktığım iş yerinde müdürün bir arkadaşı vardı daha önce tiktoktanda istek atmıştı kendi hesabından dün gece de instagramdan işletme hesabından istek atmış ve kimseyi takip etmiyordu hesapta ben kabul ettim gece 5 dk sonra 3 kişi daha ekledi hemen ne yapmaya çalışıyor onun işletmesi olduğunu bildiğimi bilmiyor bide Adamı belki 2 3 kere gördüm ben sadece sipariş için bu adamın numarasını müdür verdi bana bende mesaj atmıştım sonra soru sormak için aradı o şekilde bi iletişimimiz oldu bide iş yerinde doğum gününü kutladılar pastayı ben taşımıştım video çekmişlerdi sizce bu adam bu kadar zaman sonra niye böyle bir şey yaptı
Neden aynı konuyu 2 kez açtınız

Sizi beğenmiş ve merak etmiş olabilir. Az önce de dediğim gibi iletişimde olmak istiyordur. Tanışıklığınız var neticede, takipleşmeniz normal.
Sizi daha yakından tanımak istiyordur. Kişisel hesabından istek yollarsa siz de onun özelini görebileceksiniz. O sebeple belki iş hesabından takip göndermiştir. Belki hayatında biri vardır. Medeni halini biliyor musunuz?
Onu bilmiyorum maalesef hayatında biri varsa da çok yanlış bence sadece storylerimi izliyor

Onu bilmiyorum maalesef hayatında biri varsa da çok yanlış bence sadece storylerimi izliyor
Tanışık insanlar takipleşebilirler :) hayatında biri olsa da, takipleşebilirler. Hemen her şeye anlam yüklememek lazım. Varsayımlar üzerine konuşuyoruz şu an.

Tanışık insanlar takipleşebilirler :) hayatında biri olsa da, takipleşebilirler. Hemen her şeye anlam yüklememek lazım. Varsayımlar üzerine konuşuyoruz şu an.
Kişisel hesabı olsaydı bende öyle düşünürdüm ama gizli kaldığı ve sadece 4 kişi takip ettiği için saçma geliyor

Kendi kişisel hesabından atmadı işte onu bu işletmesi olduğunu bilmediğimi düşünüyor gizli olduğunu düşünüyor o yüzdende story atıyorum onlara hemen bakıyor
Kişisel hesaba sevgilisi bakıyodur.

İki tane işletme hesabı bi tane de adam var hepsi açık hesap zaten
bence karşılıklı takipten çıkarın. bana biraz anormal geldi. başta belki iş arkadaşlarını iş hesabından takip ediyordur diye düşünmüştüm ama zaten iş arkadaşı da sayılmıyorsunuz. ve 1.5 sene geçmiş. o kadar süre konuşmadığım bilmediğim adam neden beni uzaktan izlesin? Sizden yüz bulmayı bekliyor gibi.

bence karşılıklı takipten çıkarın. bana biraz anormal geldi. başta belki iş arkadaşlarını iş hesabından takip ediyordur diye düşünmüştüm ama zaten iş arkadaşı da sayılmıyorsunuz. ve 1.5 sene geçmiş. o kadar süre konuşmadığım bilmediğim adam neden beni uzaktan izlesin? Sizden yüz bulmayı bekliyor gibi.
Evet ben zaten hiç geri takip yapmadım bende başta sizin gibi düşündüm onun işletmesini tanımıycagımı düşünüyor büyük ihtimalle sadece storyleri izliyor zaten

Evet ben zaten hiç geri takip yapmadım bende başta sizin gibi düşündüm onun işletmesini tanımıycagımı düşünüyor büyük ihtimalle sadece storyleri izliyor zaten
gerek yok. çıkarın gitsin. evinize davet etmeyeceğiniz insanları sosyal medyanızda da tutmayın.

Back
X