Bu adamın derdi ne? anlayabilen ?

34thalia

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2010
380
161
merhaba
spor salonunda tanıştığım biri var.ramazandan önce 2 kez gördüm. 2. seferinde bana eve giderken yolda eşlik etti. (ben o semti iyi bilmiyordum.yürüyüş yolunu gösterecekti.) istersem eve kadar götürebileceğini söyledi hatta. ben gerek olmadığını söyledim.el sıkıştık. elimi çekerken, bir an elimi engelledi gibi geldi bana .neyse..

ramazan boyunca görmedim. ben şehir dışına falan çıkmıştır diye düşünüyordum. öyle bile olsa ,başka kanallardan irtibata geçmeye çalışabilirdi.(ben sosyal medyadan aradım fakat bulamadım.çok gizemli birisi.yani genç çocuk .ne bileyim insan hiç mi merak edip te hesap açmaz. yani aktif kullanmasa bile...)

sonra geçen hafta tekrar gelmeye başladı.meğer bu süre içinde istanbuldaymış! beni gördüğüne çok sevinmiş gibiydi.ben sadece merhaba dedim. fazla sıcak davranmadım. devamlı yanıma gelip konuşmaya çalıştı. yarım ağızla cevap verdim.devamlı bakıyordu. bir sonraki seferinde bir boynuma sarılmadığı kaldı! yüzüme ,saçıma falan dokunmaya çalıştı. gülümseyerek "ne yapıyorsun? kendine gel" dedim. bir samimiyetimiz yok. 1 aydan fazladır tanıyorum ama toplamda 4 kere görmüşüm . bu süre zarfında benimle irtibata geçmemiş.bundan bana garip geldi.çocuğun şu an geri çekildiği yok. beni gördüğü zaman sırnaşık hareketler yapıyor ama görmediği zaman irtibat kurmaya da çalışmıyor. ben ona başta bu şekilde davranmadım zaten. bir aylık süre sonrasında mesafe koydum.

son bir şey anlatıp hemen bitiriyorum. o son gün salonda tek kız bendim. kaç tane erkek vardı. ve o beni orda bırakıp erkenden çıkıp gitti. şimdi arkadaşlar, bir erkek bir kızdan hoşlansa dahi korumacı tavra girmez mi? ayrıca irtibata geçmeye çalışmaz mı? yoksa bu bir taktik mi? yani derdi ne anlayan beri gelsin...

şimdiden sağolun

not:bu arada biz profesyonel bir spor gurubuyuz.aramızda milli sporcular falan var.düşündüğünüz gibi fitness falan değil.başka bayan olmasa da o salonda bulunmak durumundayım

Son düzenleme:
bence o kısının davranıslarından bı anlam cıkarmaya calısmayın ,
ılıskısı olabılır hayatında yolunda gıtmeyen bazı seyler olabılır ve sıze bu yuzden boyle tuhaf davranıyordur belkı

merhaba
spor salonunda tanıştığım biri var.ramazandan önce 2 kez gördüm. 2. seferinde bana eve giderken yolda eşlik etti. (ben o semti iyi bilmiyordum.yürüyüş yolunu gösterecekti.) istersem eve kadar götürebileceğini söyledi hatta. ben gerek olmadığını söyledim.el sıkıştık. elimi çekerken, bir an elimi engelledi gibi geldi bana .neyse..

ramazan boyunca görmedim. ben şehir dışına falan çıkmıştır diye düşünüyordum. öyle bile olsa ,başka kanallardan irtibata geçmeye çalışabilirdi.(ben sosyal medyadan aradım fakat bulamadım.çok gizemli birisi.yani genç çocuk .ne bileyim insan hiç mi merak edip te hesap açmaz. yani aktif kullanmasa bile...)

sonra geçen hafta tekrar gelmeye başladı.meğer bu süre içinde istanbuldaymış! beni gördüğüne çok sevinmiş gibiydi.ben sadece merhaba dedim. fazla sıcak davranmadım. devamlı yanıma gelip konuşmaya çalıştı. yarım ağızla cevap verdim.devamlı bakıyordu. bir sonraki seferinde bir boynuma sarılmadığı kaldı! yüzüme ,saçıma falan dokunmaya çalıştı. gülümseyerek "ne yapıyorsun? kendine gel" dedim. bir samimiyetimiz yok. 1 aydan fazladır tanıyorum ama toplamda 4 kere görmüşüm . bu süre zarfında benimle irtibata geçmemiş.bundan bana garip geldi.

son bir şey anlatıp hemen bitiriyorum. o son gün salonda tek kız bendim. kaç tane erkek vardı. ve o beni orda bırakıp erkenden çıkıp gitti. üstelik salondaki 2 kişiden teklif almıştım.tabi o bunları bilemez .kimseye söylemedim ama.şimdi arkadaşlar, bir erkek bir kızdan hoşlansa korumacı tavra girmez mi? ayrıca irtibata geçmeye çalışmaz mı? yoksa bu bir taktik mi? yani derdi ne anlayan beri gelsin...

şimdiden sağolun
kendin diyorsun ortada fol yok yumurta yok diye

sevgilin değil bir şeyin değil neden korumacı tavırlar sergilesin ki

belki de senin uyarılarına kulak asıp kendine gelmiştir

Ramazan boyunca oruç tutmuş olabilir. Bu yüzden salona gelmemiştir.

Bu süre boyunca aklına da gelmemişsin demek ki. Daha sonra gelip 2 günde sırnaşması falan çok sinir bozucu bence. Yine de senin bileceğin iş. Senden hoşlanıyor ama kısa süreli olur. Hızlı biri belli ki. Çabuk sever, çabuk unutur böyleleri.

Niye boyle triplere girdin ki? Yarım agızla cevap vermeler, soguk davranmalar falan? Ne gerek var? Belli ki hoslanmıssın, dogal olup konussaydın anlardın su an derdini..

Muhtemelen senin tavırlarından dolayı o da oyle bir tavra girdi..

Ama sırnasık bir tipe benziyor..

Spor salonunda diger erkeklerden korunmaya ihtiyacin mi var ? Madem onca erkegin icinde tek kalman sana gore sorun oraya ne aramaya gittn ? Kadinlar icin ozel salonlarda var hayir yani hem gidip hem onca erkegin icinde beni biraktida neyin nesi :KK70: bekciligini mi yapacak :KK70: once kendimize sahip cikmayi ogrenelim :)))

Kendinizi bu kadar agirdan alip ictense dunden razi halleriniz beni benden aliiiiyooor :KK70:

iyi de sizin teklif almanız onu niye bağlasın ?
Sevgiliniz değil,eşiniz değil.
Siz çok fazla beklenti içine girmişsiniz ama belli ki karşılığı yok.

bence o kısının davranıslarından bı anlam cıkarmaya calısmayın ,
ılıskısı olabılır hayatında yolunda gıtmeyen bazı seyler olabılır ve sıze bu yuzden boyle tuhaf davranıyordur belkı

olabilir .işte böyle durumlarda facebook un eksikliğini hissediyoruz:)

kız tekmiş ya bütün erkekler birden ilgi göstermiş

kısmetim yok kısmet bulamıyorum diyenlere duyrulur

o kadar erkeğin içinde tek kız olursanız popüler ve bol kısmetli olursunuz

bütün çapkınlar etrafınızı sarar

kendin diyorsun ortada fol yok yumurta yok diye

sevgilin değil bir şeyin değil neden korumacı tavırlar sergilesin ki

belki de senin uyarılarına kulak asıp kendine gelmiştir

böyle diyeceğinizi biliyordum. işte ne bileyim.benim karakterim öyle.herkesi kendim gibi sanıyorum herhalde

ha bide 4 defa gördügün bir adam hangi cesaretle saçına eline dokunabiliyor.bu ne rahatlık

bide bu adamla birlikte 3 kişiden teklif almışın ne den bu adam ki diğerlerinin tutuu ne efendi biri varsa onla ilgilen bu adamdan köyde kasaba da olmaz

Ramazan boyunca oruç tutmuş olabilir. Bu yüzden salona gelmemiştir.

Bu süre boyunca aklına da gelmemişsin demek ki. Daha sonra gelip 2 günde sırnaşması falan çok sinir bozucu bence. Yine de senin bileceğin iş. Senden hoşlanıyor ama kısa süreli olur. Hızlı biri belli ki. Çabuk sever, çabuk unutur böyleleri.

işte ramazan boyunca spor yapmış. salona da gelmiş. ama kungfu grubuna değil.(bu arada biz profesyonel bir spor gurubuyuz.aramızda milli sporcular falan var.düşündüğünüz gibi fitness falan değil.) spor aletlerine kullanmak için gelmiş. anlayacağın oruc onu etkilememiş. sonrasında yazdıkların doğru galiba

Niye boyle triplere girdin ki? Yarım agızla cevap vermeler, soguk davranmalar falan? Ne gerek var? Belli ki hoslanmıssın, dogal olup konussaydın anlardın su an derdini..

Muhtemelen senin tavırlarından dolayı o da oyle bir tavra girdi..

Ama sırnasık bir tipe benziyor..

ne bileyim fazla hassasım herhalde. kalbim çabuk kırılmış..

X