Bu adamın derdi ne?

kesinlikle oyle karisini aldatmis bosanmis yoksa kadinlar bosanmaz kolay kolay .
cinsellik dusunuyor her bekar erkek gibi ayrica.
naapsin sizi de nufusuna mi gecirsin
adam vaktini harcamak istememis
1 seneden önce boşanma olmuyor diye biliyordum ben de. 6 ayda nasıl boşanmış bilmiyorum ama bana şiddet olayı var gibi geliyor. Kendisine sordum kesinlikle ne aldatma ne şiddet var dedi de olsa bile kim itiraf eder ki

Sizin gibi benimde bazen böyle kabul günlerim oluyor. Resmen çekiyorum böyle hödukleri :olamaz:

Merhabalar. Yeni biriyle tanıştım ilk buluşmada çok etkilendim içimden aşık oluyorum diye geçiriyordum. Daha önce evlenip boşandığını öğrendim. Bunu bana kendisi söylemedi ben de zamanla söyler diye beklemek istedim. Daha sonra bir arkadaşımla daha önce 1-2 hafta konuştuklarını, sonra kız bitirmek isteyince küfür ettiğini öğrendim. Çok sinirlendim o sinirle konuşmayı kesmek istedim kıza söylediklerini de boşandığını da öğrendiğimi ve ondan soğuduğumu söyledim o da yüzyüze konuşalım dedi. Evliliği 6 ay sürmüş ve boşanalı 8-10 ay kadar olmuş. Evlenip boşanmış olmasını kesinlikle sorun etmedim.Beni kendin tanı diye ikna etti ben de kabul ettim. Buluşunca çok iyiydi aramız ama mesajlarıma 1-2 saatte bir dönüyordu arayınca meşgule atıp sonra dönmüyor açıklama yapmıyordu ama ben bir yere gittiğimi haber vermeyince gün içinde mesaj atmayınca sinirleniyordu. Daha ikinci buluşmada yüzüme dokunuyor elimi tutmaya çalışıyordu ben de hep geri çekiliyordum bunlar için erken diye. Gittiği bir yerde kızın birini eklemiş sorunca da önceden eklemişimdir siliyorum bak diyordu. En son aradım meşgule attı bi daha da dönmedi çevrimiçi olduğunu görünce mesaj attım oralı bile olmadı bakmadı mesajlarıma. Ertesi gün de aramızda bir kopukluk olduğunı çözemediğini düşünmek istediğini söyledi. Bu anlattıklarım 10 gün içinde yaşandı. Ben başka biriyle konuşmaya başladığını düşünüyorum ama suçu kendimde de arıyorum çok mu sıktım diye :/ bu adam napmaya çalışıyor sıkıntı bende mi hiç bir şey anlamadım sizlere sormak istedim ben bu erkeklerü çözemiyorum galibaa

İ
Allah seni koruyor canım be olucak.Adamın davranışlara bak mübarek.Daha dionki bendemi suç var.Bırak gitsin .En başından kendini belli etmiş işte ne güzel.

Allah seni koruyor canım be olucak.Adamın davranışlara bak mübarek.Daha dionki bendemi suç var.Bırak gitsin .En başından kendini belli etmiş işte ne güzel.
Hay ağzınıza sağlık Allah razı olsun içim rahatladı oh bee Allah kurtarmış ben de yazdıkça bu ne dedim :) bıraktım gitti

Back
X