Bu adamın derdi ne?

BenveUtkum

Guru
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2011
2.914
2.591
Adli tatilden sonra bosanacagiz, protokol bile yaptık. Dün bana mesaj atıyor diyor ki " tayin isteyip başka bir şehre gidelim mi?, değişiklik iyi olur, hemen bir şey söyleme düşün". Şimdi bu ne yani!!!! Her zaman hayatımın içine ediyor!!!

aaa demekki tayin olunca senle problemler bitecek :) bu nasil saçma bir şey önce problemleri çöz tayin istemek gitmek boşanma işinin kaçta kaçını olusturuyor ailesi problem huzurluk çıkıyor ailesinden uzaklaşalım belki evet ama şahsi problemler tayinle hallollmazzzz gibime geliyor canım

Seni kaybedeceğini anladı nihayet.

Erkeklerde jeton biraz geç düşüyor.

Daha önce ben ne yaparsam yapayım bu kadın beni bırakamaz düşüncesindeydi. Rahattı. Sendeki cesareti gördü şimdi. Korktu seni kaybetmekten.

Ya evet bizim aramızdaki problemi çoğunuz biliyorsunuz. Sanki dış etkenlerden kaynaklı. Nasıl zihniyet anlamadım. Her naneyi kendi isteği ile yedi yani. Mantıklı mi bu isteği?

Seni kaybedeceğini anladı nihayet.

Erkeklerde jeton biraz geç düşüyor.

Daha önce ben ne yaparsam yapayım bu kadın beni bırakamaz düşüncesindeydi. Rahattı. Sendeki cesareti gördü şimdi. Korktu seni kaybetmekten.
Bunun bir çözüm olacağını düşünmüyorum aslında. O iş guzar ailesinin beynini bulandirmasindan başka bir şey değil. Ya ne güzel ayarladik her şeyi yani.

Hehehe. Tipik erkek tavrı kadın kızdıysa ya "pms" ya "bunaldı" ya "değişiklik iyi gelir".
Hiç "ya bende bir sıkıntı var mı ne oldu da böyle oldu bu kız niye böyle dellendi?" demek yok. Kaldı ki olay boşanmaya varmış hala sehir değişikliği diyor. Kararın kesinse kaale bile alma.

Bunun bir çözüm olacağını düşünmüyorum aslında. O iş guzar ailesinin beynini bulandirmasindan başka bir şey değil. Ya ne güzel ayarladik her şeyi yani.

Evet kafanız rahatlamıştı. Bir karar vermiştiniz çünkü.

Şu durum bana göre en can sıkıcı durum.

Neden böyle yapıyor? Cevabını bilsek keşke. Ailesi neden onun bulandırmış olabilir sizce? Ne düşünüyorsunuz?

aaa demekki tayin olunca senle problemler bitecek :) bu nasil saçma bir şey önce problemleri çöz tayin istemek gitmek boşanma işinin kaçta kaçını olusturuyor ailesi problem huzurluk çıkıyor ailesinden uzaklaşalım belki evet ama şahsi problemler tayinle hallollmazzzz gibime geliyor canım
Aile değil de çevresi bırakmıyor onu ondan. Sanki biri zorla yakasına yapisiyor ki alkol al, geç gel, kadınlarla mesajlas küp kafalı.

Evet kafanız rahatlamıştı. Bir karar vermiştiniz çünkü.

Şu durum bana göre en can sıkıcı durum.

Neden böyle yapıyor? Cevabını bilsek keşke. Ailesi neden onun bulandırmış olabilir sizce? Ne düşünüyorsunuz?
Ailesi Yuvanın dağılmasını istemiyor,duzeltin diyor. Zorla olur mu canjm. Karışmayın yani. Ya benim ailem ne karışır ne bir şey der. Yok böyle bir şey ya. Valla çok sinirliyim.

Aile değil de çevresi bırakmıyor onu ondan. Sanki biri yakasına yapisiyor ki alkol al, geç gel, kadınlarla mesajlas küp kafalı.

CAnım sebebler bu ise tayinle bu işler olmaz
tayin çıkınca alkol ü mü bırakacak
tayin çıkınca kadınlardan mı vazgeceçek
huyundan vazgeçmesi lazım bırakması tevbe etmesi lazım ki
samimi olduğunu anla ...
bize boşan demek düşmez ama
tayin bu işi düzeltirmi dersen ?
işin zor be güzelim
Rabbim yardımcın olsun ....

Tayin işin bahanesi gibi.
İlk dediğimi tekrarlıyorum, seni kaybedeceğini anladı.
Daha önceki hatalarında "nasılsa karım cepte" diye düşünüyordu. Şimdi sizin gidecek cesaretiniz olduğunu gördü.

Normalde ailesinin dediğini dinleyen biri midir? Mesela ailesi sizi aldattığında da bu tarz bir tepki vermiş miydi? Alkol alıp eve gelirken de bu tepkiyi göstermiş miydi? Oğlum aklını başına al demişler miydi?

Tebdili mekanda ferahlık vardır diye düşünmüş adam ve bunun evliliğe de iyi gelebileceğini düşünmüş demek ki. Sonuçta bir öneri sunmuş. Demek ki yaşadığı yerle ilgili sorunları var ya da sevmiyor ve bun size de yansıtıyor. Daha iyi önerileriniz varsa siz sunun ve onun çabasına eşlik edin.

Tayin işin bahanesi gibi.
İlk dediğimi tekrarlıyorum, seni kaybedeceğini anladı.
Daha önceki hatalarında "nasılsa karım cepte" diye düşünüyordu. Şimdi sizin gidecek cesaretiniz olduğunu gördü.

Normalde ailesinin dediğini dinleyen biri midir? Mesela ailesi sizi aldattığında da bu tarz bir tepki vermiş miydi? Alkol alıp eve gelirken de bu tepkiyi göstermiş miydi? Oğlum aklını başına al demişler miydi?
Evet ailesi epey bir tepki vermişti. Ama tabi ki dinlemedi. Dediğin gibi sandı kj eşim heo cepte. Protokolü görünce şaşırdı. Abisi de konuştu onla iyice kafaya dank etti demek.

Tebdili mekanda ferahlık vardır diye düşünmüş adam ve bunun evliliğe de iyi gelebileceğini düşünmüş demek ki. Sonuçta bir öneri sunmuş. Demek ki yaşadığı yerle ilgili sorunları var ya da sevmiyor ve bun size de yansıtıyor. Daha iyi önerileriniz varsa siz sunun ve onun çabasına eşlik edin.
Tamam da daha 1 hafta önce ben boşanmak istiyorum,eski konuları acmayacalim diyordu. Her şey tamam artık zor süreçleri halletme nin yarısında iken ne bu öneri şimdi.

Konulardan takip ettiğim kadarı ile siz de eşinizi seviyorsunuz. Boşanma kararınızı sevmenize rağmen (ve oğlunuza rağmen) almıştınız. Çünkü "bu şekilde" böyle gitmezi görebildiniz.

Ama şimdi eşiniz "bu şekilde" gitmesini istemiyorum diyor.

Kafa karıştırıcı.

Bu aşamada size önerim evlilik terapisti olabilir. Belki gerçekten eşiniz "evlilik" ne demek anlamıştır. Gerçekten sizinle bu yola devam etmek istiyordur.

Ama direkt tayin isteme, gitme vs kabul etmeyin. Eğer evlilik terapisinden fayda görürseniz harika olur. Ama görmezseniz de en azından sizin için daha rahat olur, "çabalamadım" demezsiniz. Yarın öbür gün oğlunuza verecek cevabınız olur.

Olayı tam anlayamadığım için, eski konularınıza baktım, benxer bir olayı arkadaşım yaşadı o şehri terk etti tayin isteyecekti
eşi hepimiz şok etti,evden kovan, sevgilisi olan adam deli danalar gibi karısını aramaya başladı.
çok uzatmayayım yaşadıklarınıza çok benziyor farklı bir şehir onlar için çözüm oldu.
Mutlular 1 çocuk daha yaptılar adam düzeldi.
Görüntü bu ama arkadaşım onca yıldır bu olayı hiç unutamıyor.
Zor bir süreç ve karar Allah yardımcınız olsun. Sanırım bende boşanırdım ama kimse başına gelmeden bilemez

İpleme gerek yok adli tatilden sonra boşanalım nereye gidersen kimle gidersen git benden uzak ol de .

X